login |

Bob Hearts Abishola: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 09. 23. 14:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2019/20, ajánló, kampány, video,

KEZDŐDIK AZ ORSZÁGOS IDÉNY! (Á, erre eszembe jutott a manapság oly menő meme, miszerint “nobody:… , literally nobody else in the whole wide world:… , winnie: KEZDŐDIK!”)

Fura ellentmondás, miszerint bár itthon a többkamerás, azaz az élő közönség előtt, színpadon felvett komédiák általában a legnépszerűbbek, a műfaj darabjai mostanság nulla érdeklődést váltanak ki a hazai junkie-kból. Nyilván azért, mert hiányzik belőlük a történeti komponens, ami érdekessé teheti őket (mert ugye csak családok vagy barátok vannak bennük). Így ezeket a sorozatokat mással kell eladni. Ezt a CBS-es darabot is.

A hülye, bár beszédes című Bob ♥ Abishola-t papíron eladhatná a készítőjének neve, hiszen Chuck Lorre klasszikusai mellett az itthon is alapvetésnek vett Two and a Half Men-t, valamint The Big Bang Theory-t is készítette (meg a Mom-ot, meg a The Kominsky Method-ot), valamint azt a Mike & Molly-t, aminek a főszereplője, Billy Gardell itt is jelen van, szóval talán ez az ismertségi faktor is segíteni fogja ezt a romantikus sztorit.

Nem nagyon vitték túlzásba a CBS-nél az online promókat, amerikait nem is találtam, szóval a plakát alatt, a tovább mögött egy kanadai előzetes, valamint 4 pilotrészlet.

5 hozzászólás Ne habozz!

Lóri - 2019. 09. 23. 20:23

Ezt már nagyon vártam, májusban az előzetes nagyon tetszett, remélem, hogy jó lesz

jukare - 2019. 09. 24. 09:02

A vasárnapi nfl meccs (nyj-ne) reklámszünetében ezekből vágtak be, pár viccesebb jelenetet.

goodjohnwin - 2019. 09. 24. 10:31

Nem egy nagy szám, közepesen aranyos, de egyrészt a veterán alkotók rutinja szinten tudja tartani, másrészt akár még valami érdekes is kisülhet belőle a következő évekre. Ami alapból egy új színfolt, az Abishola és családjának szó szerinti afro-amerikaisága, és ennek szembeállítása a fekete-amerikaiakkal.

winnie - 2019. 09. 24. 13:35

1×01: 4/10 – hiába bájos helyenként, nem sok emlékezetes van benne, és a Prodigal Son tízszer több röhögős pillanattal szolgált. És az, hogy még plusz két családi szál is van a romantikus fősztori mellett, a lényegről vonja el a figyelmet.

Nessa - 2020. 02. 23. 22:37

Meglepődtem, hogy nem igazán szóllított meg a sorozhat másokat – nekem nagyon tetszik. Bob és Abishola értelmes karaktere a sok flúgossal szemben megfelelő bázist , a nagynénit és nagybácsit kb a hatodik résztől imádom, de a kolléganők is jól teszik a dolgukat. Egyedül Bob családja , vagyis, a testvérei untatnak, az anya a stroke után sokat fejlődött :) Jól szórakoztam, remélem, még találkozunk.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz