login |

Délelőtti videó 3.: Team Kaylie

2019. 09. 23. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

A teljes évados premiereket elterjesztő Netflix kezdi elvetni a sulykot az évadok szétszedésével, mert a mai premierje, a magyar felirattal és szinkronnal érkező Team Kaylie 20 részes berendelést kapott és most 5 epizód került fel Part 1 címszó alatt. (Nyilván látják, hogy a komédiákat így érdemes, de…)

Egy ifjúsági komédiáról (nem tudom, többkamerás-e, az előzetes alatt nincs közönségröhögés) van szó, ami egy 19 éves, szelfi-megszállott celebről szól, akit közhasznú munkára ítélnek, amit egy gettós iskola vadállat klubjának vezetésével kell letudnia. A komfortzónájából kimozdítva, azonban a gyerekeknek és követőinek is bizonyítja, hogy több, mint egy csinos arc, és természetesen idővel az életük megfelelő irányát klubtagokkal is közös nevezőre kerül, akik csak akkor léphetnek előre, ha barátokkal veszik körbe magukat.

Előzetes a tovább mögött. Szereplők: Bryana Salaz, Alison Fernandez, Symera Jackson, Elie Samouhi, Kai Calhoun, Eliza Pryor.

2 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2019. 09. 23. 14:35

Nahát, a Voice-os Bryana Salaz nagyobb szerepet kapott a Malibu Rescue után:) Ebbe lehet, hogy belenézek, bár elég idétlennek tűnik:)

lalakov - 2019. 09. 23. 16:25

Idétlen sajnos.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz