login |

Hírhétfő – The Hookup Plan 2. évad!

2019. 09. 23. 09:13 - Írta: winnie

22 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Megvoltak az idei Emmy-nyertesek?
 • Mai magyar premier: Brown atya 7. évad, Az állatkert 1. évad (folytatás), Penny a M.A.R.S.-ból 2. évad, A mancs őrjárat 6. évad, Abby Hatcher kedvencei 1. évad (folytatás), A Lármás család 4. évad
 • Premier: Heartland S13 (vendégblogger?), Anne with an E S3 (vendégblogger?), Dwight in Shining Armor S2, Hunt For Eagle 56 S1, The Circus S4 (őszi), Relative Race S6 + Finálé: Peaky Blinders S5 (vendégblogger?), Sunday Night Baseball S30, Good Eats S15, To Tell The Truth S4, Worst Cooks in America S17, The $100,000 Pyramid S4
 • Teljes évados premier: Team Kaylie S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT + SZINKRON)
 • Magyar premier – Duna: 09.23 Brown atya (Father Brown) 7. évad
 • Magyar premier – Epic Drama: 10.09 Kurtizánok kora (Harlots) 3. évad
 • Magyar premier – Minimax: 10.28 Én kicsi pónim: Varázslatos barátság (My Little Pony: Friendship Is Magic) 8. évad
 • A Splitting Up Together szinkronhangjai.
 • A The Clone Wars 7., egyben utolsó szezonja februárban kerül fel a Disney+-ra.
 • Kiefer Sutherland és Boyd Holbrook lett a Quibi-re tervezett The Fugitive, azaz Szökevény-tévésorozat főszereplője. Sutherland fog üldözni.
 • A Netflix felüllicitálta vetélytársait (HBO Max, NBCUniversal és többiek) 2021-től megszerezte a Seinfeld globális streaming jogait. Ami nagy fogásnak tűnik, de elég fura. Az árról nem lehet tudni, kósza 500 milliót lehet olvasni, de ugye például a The Office 5 évre volt csak Amerikára 500 millió ÉS a Hulu évi 150 millió dollárt fizetett a Seinfeld amerikai jogaiért, szóval az összeg vagy évi globális, vagy nem tudom. Maradjunk annyiban, hogy nem tudjuk. Ez azt is jelenti, hogy idővel el fog tűnni a sorozat itthon az Amazon Prime-ról.
  (Az már csak személyes megjegyzés, hogy a hírek szerint a Hulu nem nagyon küzdött a Seinfeld-ért, jól értesültek szerint még 1%-nyi részesedése sincs a nézős dolgokból náluk a Seinfeld-nek, plusz a sorozat sokkal inkább amerikai kedvenc, mint globális, szóval érdekes vétel:)
 • És, ha már Seinfeld: pár napra rá a Viacom bezsákolta 2021. októbertől a kábeltévés ismétlési jogokat, így a sorozat a TBS-ről két év múlva átkerül olyan csatornákra, mint a Comedy Central, a Paramount Network és a TV Land. Eddig 350-400e dollárt fizetett a TBS részenként, most 200-250e dollárra spekulálták az árat a 180 részért, de sajtóinfók szerint ennél jóval magasabb lett.)
 • Andrea Brooks (Eve) állandó szereplőnek lett kiemelve a Supergirl 5. évadjára.
 • Az ABC berendelte egy komédia pilotszkriptjét Cheryl Hines és Rachael Harris főszereplésével.
 • Taylor Swift vissza fog térni az őszi The Voice-évadba mentorkodni.
 • A Lost in Space 2. évadjának egy része Izlandon forgott.
 • Elég valószínűtlen, hogy a Young Sheldon-ban ismét feltűnnének a The Big Bang Theory-s karakterek gyerekkori énjei, őket inkább csak a TBBT búcsúja miatt mutatták be. Persze “soha se mondd, hogy soha”.
 • A SEAL Team elveszítette showrunnerjét, John Glenn-t, aki ellen panasz érdekezett, a CBS tévéstúdió vizsgálatot indított, és megalapozottnak találta a vádakat. (Nem szexuális jellegű dologról volt szó.)
 • Új streaming szolgáltatás indul UrbanFlix néven szkriptelt és nem szkriptelt tartalmakkal, azzal a céllal, hogy újradefiniálja az ‘urban’ kifejezést, nyilván sok multikulturális kontenttel. Start 2019. végén.
 • Susanna Fogel rendezi az HBO Max-os The Flight Attendant első két részét.
 • A Netflix berendelte a The Hookup Plan / Plan Coeur 2. évadját.
 • A Disney Junior berendelte a Fancy Nancy 3. évadját.
 • Vendégszerep: Constance Zimmer – Shameless (visszatérő), Dina Meyer – All American (visszatérő), Jill Marie Jones, Persia White, Golden Brooks – black-ish, Colm Feore – Murdoch Mysteries, Zach Gilford, Colt Prattes, Marlee Matlin, Cheryl Hines, Nyle DiMarco, Moshe Kasher – This Close (megint)
 • Állandó szerep: Sam Keeley, Gage Golightly, Cristina Rodlo, Jeremy Tardy, Nicholas Coombe – 68 Whiskey (Paramount Network), Danielle Moné Truitt – Deputy (FOX – Rachel Quinn helyére)
 • Michael Malarkey is koncertezni fog, új dalaival tér vissza a Dürer Kertbe 01.27-én.
 • Új sorozat: Flipped – Quibi, komédia, készítő: Steve Mallory és Damon Jones, főszereplők: Will Forte, Kaitlin Olson, Eva Longoria, Andy Garcia, Arturo Castro, egy krónikusan alulfoglalkoztatott, vagyis nem a hozzáértési szintjén kezelt párról, akik afféle önjelölt házrenováló “szakértők”, akik meg vannak győződve arról, hogy ők lehetnek a következő tévés otthonátalakító celebek. A kábeltévés álmaikat viszont kettétörheti az, hogy elrabolja őket egy drogkartell, hogy a hozzájuk tartozó házakat alakítsák át.
 • Új sorozat: Partisan – Viaplay, svéd, 5 rész, készítő:??, rendező: Amir Chandin, bűnthriller egy férfiról, aki elszigetelt svéd faluban, egy idillinek tűnő közösségben találja magát, azonban ez csak a felszín. Főszereplő: Fares Fares,
 • A LuckyChap Entertainment megvásárolta Elizabeth Massie Ameri-Scares-könyvsorozatának a tévésorozatos adaptációs jogait. Családbarát horrorantológia némi kirándulással vegyítve, a tervek szerint minden rész másik államban játszódna és egy hírhedt helyi legendát, vagy ijesztő történelmi eseményt dolgozna fel.
 • Az A&E elkaszálta a Born This Way-t, de a 4. évados zárás előtt egy rövid formátumú digitális szériában megmutatják Cristina és Angel esküvőjét.
 • A Channel 4 The British Tribe Next Door címmel rendelt be dokureality-t, amiben egy brit családot a házaikkal és cuccaikkal együtt egy namíbiai kis faluba költöztetnek.
 • A HGTV berendelte a Good Bones 5. évadját.

22 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2019. 09. 23. 09:40

winnie engem az érdekelne, hogy nemrég azt olvastam, hogy az NBC új streamingje (ahová a Battlestar Galactica remake fog jönni) 500 millióért vette meg az Office jogokat. Engem az érdekelne, hogy házon belül is kiperkálják az 500 milliót egyik zsebből a másikba? Nem lehetne megvárni, míg lejár a jog a jelenleginél aztán ingyen visszakerül hozzájuk?
Én ezt most nem értem.

winnie - 2019. 09. 23. 09:48

hiába vannak házon belül, ettől még két külön cégről van szó, saját vezetésekkel, saját célkitűzésekkel, mérlegekkel meg ilyesmi. az nbc stúdiónak vannak sorozatai más platformoknál, mint ahogy az nbc vagy az nbc universal streamingje is vett sorozatokat külső gyártóktól. össze vannak kötve horizontálisan, de ez nem kizárólagos kapocs.

nyilván, ha valami nagyon kell az nbc streamingnek, akkor az nbc stúdió neki fogja eladni (a pro és kontra érveket mérlegelve), de csakis versenyképes áron, valami abszurdan jó ajánlatot nem hiszem, hogy visszautasítanának..

szóval leegyszerűsítve arról van szó, hogy pusziért nem tudja odaadni az nbc stúdió a sorozatot, mert akkor bukják azt az évi 100 milliót, amit a netflix is fizetett volna érte. ami azért elég komoly érvágás.

és ezért van az, hogy például a warnermediás hbo max azok után, hogy lecsapott (az ugyancsak warner gyártás) friends-re és nyomult a(dettó warneres) big bang theory-re (amit meg is szerzett), a seinfeldet már nem tudta megvenni, mert leapadt az erre a célra szánt kerete. mármint ment a seinfeldért, de a netflix lazán felüllicitálta őket.

Kati néni - 2019. 09. 23. 10:00

Nekem csak az az érdekes, hogy évtizedek után is mennyi zsé befolyik egy-egy kultsorozat után mind kábelen, mind streamen. A Simpsons vajon mennyit érhet a maga 30 szezonjával?
Sőt az is meglepő (múlt heti hír), hogy a csonka Fox elkezd ismét terjeszkedni és hizlalni magát.

Egyébként van olyan sejtésem, hogy az amerikai médiapiaci szereplők száma tovább fog redukálódni. A Sony médiarészlegét és a Lionsgate-et valakik bekebelezik majd (Apple? Microsoft? NBC-Universal? Viacom?)

Capri - 2019. 09. 23. 10:11

Emmy díj:
Engem nemcsak a győztesek érdekel, hanem a ruhák is.
Bejött nekem a Styling Hollywood doku-reality,ami Netflixen van. Stylist szemével látjuk a hollywoodi divatipart.

Lehet tudni, egyes színészek/nők ruháiról kik a sztájlisztjai? Akik felöltöztetik a sztárokat?
Bármi infónak örülnék.

winnie - 2019. 09. 23. 10:15

ha a sony médiarészlegén a tévéstúdiót érted, akkor nem hiszem, hogy az apple-nek kéne saját gyártó, az nbc-nek meg a viacomnak pedig van stúdiója, így nekik végképp nem érdekes.

a lionsgate stúdiót passzolom, de a pedig a lionsgate entretainmenthez tartozik, és hozzájuk tartozik a starz

kiskiraly - 2019. 09. 23. 12:47

Kimmel és Colbert kibuknak az Emmy-n
https://www.youtube.com/watch?v=PfpuL691Exs

Don Cheadle kibukik az Emmy miatt
https://www.youtube.com/watch?v=pbeUCJ34-b8

Maya Rudolph és Ike Barinholtz felkészültek az Emmyre
https://www.youtube.com/watch?v=ZKsqbEBjSEU

boom - 2019. 09. 23. 14:23

Tudjátok, hogy az említett Seinfeld jelenleg az Amazon Prime-n, HU feliratos esetleg? Van aki már végig nézte az egészet és tetszett neki? Megnéztem az első évadot (5 rész) és számomra totál humortalan a sorozat. Lesz jobb is vagy ne szendvedjek vele tovább?

Mom - 2019. 09. 23. 14:35

Engem speciel a Seinfeld nem mozgat meg, soha egy részt sem láttam belőle. De a Jóbarátok/Agymenők nemzetközi jogai amúgy meddig maradnak a Netflixnél? Ezt vezeti valamilyen nyilvános fórumon a Netflix?

heidfeld - 2019. 09. 23. 15:06

Seinfeld-ből, még németül láttam pár részt, “ezer” éve. De ma sem érdekel.
3 rokonom dolgozik könyvelőként az Államokban, és rengeteg lehetőség van, finoman fogalmazva is. Természetesen bőven akadnak kiadásai is, nagy cégeknek. De nem véletlen, hogy egyre több a per, elmaradt jogdíjak, másként értelmezett/ elkönyvelt / dolgok miatt.
Elvileg holnap nem dolgozok, így sort kerítek Workin’Moms S3, Sneaky Pete S3 megírására.

winnie - 2019. 09. 23. 15:25

boom: az amazon kapcsán az oldalsávban ki van emelve a link, amin megtalálod a magyar specifikációkkal rendelkező tartalmakat.

a seinfeld kapcsán pedig a címkét ajánlom: https://www.sorozatjunkie.hu/tag/seinfeld/

lejjebb görgetve ott egy kritika pár olvasói véleménnyel, eggyel visszalapozva pedig emlékeztető a magyar premierről, ott még több komment van.

“Lesz jobb is vagy ne szendvedjek vele tovább?”

nyilván lesz jobb is, de ehhez tényleg egy random részt meg kell nézni mondjuk a 7. évadból. ezt azért mondom, mert pont ezt tettem én is a múlt héten, hátha az elmúlt 10 évben változott annyit az ízlésem, hogy én is meglássam benne a zsenialitást, de nem. nem az én stílusom. sokan cserébe imádják, és ez nem csak afféle kritikusi kedvenc volt, a végére durva nagy nézettséget produkált.

winnie - 2019. 09. 23. 15:27

“De a Jóbarátok/Agymenők nemzetközi jogai amúgy meddig maradnak a Netflixnél? Ezt vezeti valamilyen nyilvános fórumon a Netflix?”

nem, de azoknak az eladásáról egyelőre nem volt szó. valamikor biztos lejárnak a jogok, és biztos, hogy meg kell küzdeni értük, de mivel globális szinten szinte alig van szolgáltató, ezért nem sok vetélytársa lehet a netflixnek ezekért a jogokért. (itthon a TBBT kapcsán kérdés a konstrukció, mert ugye az HBO GO-n is fent van a sorozat, és idővel elfordulhat, hogy exkluzívvá válnak a jogok, de egyelőre még nem láttam ilyesmiről kommunikációt.)

winnie - 2019. 09. 23. 15:30

“De nem véletlen, hogy egyre több a per, elmaradt jogdíjak, másként értelmezett/ elkönyvelt / dolgok miatt.”

nincs egyre több per. inkább kevesebb. régebben, 15-20 éve több is indult, de az ítéletek miatt nem nagyon van azóta – főleg azért, mert elég jól lekövethetőek a dolgok. ld. ha már szóba került, egy pisszenés sincs a seinfeld, a big bang theory, a friends vagy az office járulékos részesedései kapcsán. minden flott. és nem hiszem, hogy hallanál bármit is az ncis, a csi, a law and order vagy más nagy címek kapcsán.

ami volt (a bones és a the walking dead – előbbi most zárult le megegyezéssel) azok már jó pár éve indultak.

Ppatschu - 2019. 09. 23. 15:42

Őszintén szólva én egy részt nem láttam a Seinfeldből, de nem szálltak el ezzel az 500 millióval? Annyira azért nem lehet jó sorozat vagy én nem látom át az üzleti modellt. Mert aki azt akarná nézni, már megvette DVDn és lehet a lustáknak kell, hogy ne kelljen a lemezeket kivenni a tokból és mehet a stream a mobilra vagy tabletre. Ám 500 milliót szerintem egy sorozat nem ér meg, hiába tűnik a Netflix kifogyhatatlan pénzgyárnak, ez inkább presztízsbefektetésnek tűnik, hogy ne más villoghasson vele. Ekkora összegből azért kísérletezhettek volna annyi más projekttel, ami új nézőket vonz be.

winnie - 2019. 09. 23. 16:06

ha abból indulsz ki, hogy az téma volt, hogy lekerül amerikában a friends a netflixről és ezért a netflix előfizetőket veszíthet, akkor nem. csak szerintem hiába ezek nagyon nézett dolgok a szolgáltatókon, nem hajtják a felhasználókat. én is nézek office-t az amazonon (mert ott van), de nem fogok sosem előfizetni valamire az office miatt. de úgy tűnik, hogy a szolgáltatók igenis fontosnak találják.

(megjegyzem én is ezzel érveltem, hogy kinek mi a fontos, de van olyan, akinek megéri évi 130 dolláros átalánydíj élethosszig olyasmiért, amit megvehet leárazás során 50 dollárért örökre.)

de.

az 500 millió, mint írtam 90-150 millió per év csak amerikára. ami nem kevés. de ha azt nézed, hogy tévés utósugárzásra, tehát reklámszünetes ismétlésekre, maratonokra is részenként 1-2 milliót fizetnek ki menő sorozatokért. a lényeg az, hogy másoknak is megért ennyit, így nem elszállt az ár. (és jerry seinfeld és larry david az elmúlt 20 év során már akkora vagyont gereblyézett össze ezekből az eladásokból, hogy az valami nagyon durva.)

és aki követi az amerikai nézettségeket, az látja, hogy egy-egy csatorna nézettségét nagyon feltornázzák a klasszikus sorozatok ismétlései (pl. full house, family guy). amik időponthoz vannak kötve. és randomak, nem tudni melyik kerül adásba. és még reklám is van közben. és mégis, sok csatornánál ezek a konzervtartalmak nézettebbek, mint a sajátgyártású eredeti cuccok.

Mom - 2019. 09. 23. 17:26

“azoknak az eladásáról egyelőre nem volt szó” Köszi, ez jó hír!

Csak ezért nem fizetnék elő a Netflixre, de a köztes időszakokban ilyen szériák koca-nézése tartja meg az előfizetésem. Aztán mindig rábukkanok egy-két új darabra is menet közben.

Gellcsi - 2019. 09. 23. 17:39

Nem tudom, hogy volt-e már, de Peller Anna kitette, hogy készül az Orange is the New Black szinkronja.

human - 2019. 09. 23. 20:36

lesz jobb a Seinfeld, a 3. évadtól találta meg igazán magát ha jól emlékszem. De mivel eléggé régimódi, így nem kell ledarálni ami előtte van, nyugodtan be lehet ott lépni.

És az, hogy itthon nem ismert a Seinfeld, az passz, itt a junkien is látjuk mennyire hidegen hagyja úgy általában az embereket a 30 perces komédia stílus, de Amerikában kb. többet érhet, mint a Friends. Nem véletlen, hogy Larry David és hát Seinfeld olyan kurvagazdag.

Kati néni - 2019. 09. 23. 22:20

Winnie, rebegesgetnek olyan pletykákat, hogy az Apple saját stúdiót akar és a Sony éppen kapóra jönnek neki. A Viacom/Paramount/CBS es az NBC-Universal bagázs pedig csak úgy zárkózhat föl a még nagyobb Warner és a Disney mögé, ha tovább nőnek.

BotondB - 2019. 09. 24. 00:10

Peaky-t megírom ha jöhet!

winnie - 2019. 09. 24. 07:04

BotondB: köszi!

winnie - 2019. 09. 24. 07:09

Kati néni:

– ha az apple saját stúdiót akar, akkor csinál egyet, mert nem tudna mit kezdeni a sony kapacitásával, ergó külső helyekre kéne tovább dolgozni, és akkor elég hülyén festene, hogy az apple gyártana sorozatokat a riválisoknak. ilyesmihez elég egy olyan stúdió, mint ami az hbo-nak vagy az fx-nek van. vagy kiterjesztett hálózat nemzetközi hubokkal, mint a netflix esetében, de nyilván az a volumen az apple-nek nem pálya. (de ez arrébb van, mert az apple profi stúdiókkal akar dolgozni profi termékeket létrehozni, nem saját, új stúdióval kétes értékűeket.)

– a viacom és a universal nem egy stúdió felvásárlásával fog felzárkózni. ahhoz, hogy legyen kontented, nem kell stúdiót felvásárolni. elég leszerződni vele, ő meg legyártja neked. totálisan redundáns dolog több stúdióval rendelkezni. ha saját gyártást akarnak, még vesznek munkát a saját stúdióiktól. ha máshonnan akarnak, akkor vesznek máshonnan. nem arról van szó, hogy kimaxolták volna a gyártói kapacitást, mert annyi mindenen dolgoznak.

Denisa - 2019. 09. 24. 19:49

Brown atya, éljen!!!!!!!!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz