login |

Mixed-ish: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 09. 24. 14:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2019/20, ajánló, kampány, video,

Van-e itthon egy olyan komédiának esélye, mely egy nálunk nem túlságosan nézett sorozat spinoffja? A “sosem volt nagy siker”-kategóriás black-ish-ből először a grown-ish ágazott le a Freeform-ra a maga egyetemi terepével, most pedig itt van ez a vadhajtás, ami az ABC-re érkezik, és ami az anyasorozat egyik főhősének, Bow-nak a gyermekkorát mutatja be. Szóval 80-as évek és retró!

Ahogy látom, nálunk azért elég várós volt a sorozat májusban ahhoz képest, hogy az eredetit nem nagyon néztük, de tippre ebben a nosztalgiafaktor a ludas – elég megnézni az előzetest és azt, hogy ilyen zenékkel próbálták eladni. Egyébként nyilván klasszikus családi felállásról lesz szó, egy olyan mikroközeget (ld. mix) bemutatva, amit nem látunk olyan gyakran a tévében, főleg ebben az időszakban.

A plakátok alatt, a tovább mögött egy hosszú előzetes (az új apával) és egy interjús videó, valamint Mariah Carey főcímdala és egy leülős, fél órás beszélgetés a két felnőtt főszereplővel.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2019. 09. 26. 14:07

1×01: 6,5/10 – agyon narrált és agyon popzenézett(!!!) 1985-ös komédia, gőzöm nincs mit fogok írni róla, de szellemes és jópofa volt, bár lehet, hogy annyira nem vicces, és ez a mixed-álláspont szerintem bár egypoénos, de elég fresh. a kislány gyerek szuper benne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz