login |

Stumptown: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 09. 25. 21:33 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2019/20, ajánló, kampány, video,

A Prodigal Son mellett a Stumptown-ban láttam az idei országos újoncok között a legtöbb esélyt arra, hogy itthon közönségkedvenccé váljon. Persze mindezt látatlanban, szóval simán mellényúlhatok, de a stílus és a koncepció mindkét sorozatnál ezt sugallta (valamint eskü az is, hogy alapvetően mindkettőnek epizodikus nyomozós motorja van) – más kérdés, hogy a két sorozat 4. és 5. lett a csatornák legjobban várt sorozatai közötti szavazásban, szóval talán lesznek még nagyobb favoritok is.

Egy képregény-adaptációról van szó egyébként, aminek egy magánnyomozó a főhőse – engem már ennyivel is meg lehet venni, hiszen a magánhekusok még mindig eléggé alulreprezentáltak a tévésorozatos világban, ráadásul akikkel mostanság próbálkoztak, azok a szememben csúnya kudarcot vallottak. Azonban, ahogy az előzetesekből is kiderül, a Stumptown szerencsére nem csak szimpla nyomozgatásból áll.

A plakát alatt, a tovább mögött egy hosszabb, három rövidebb promó, valamint egy interjús, színfalak mögötti anyag nézhető meg.

5 hozzászólás Ne habozz!

Hallak65 - 2019. 09. 25. 21:54

Mivel ugyan oda jön, mint régen a Castle és nyomozós. Ha nem hal ki 1 évad után, velünk lesz 7 évig. Előzetesből ítélve velem együtt.

leves - 2019. 09. 25. 22:44

Cobieeee <3 Engem már ennyivel megvett, de viccet félre téve van benne potenciál.

uzhuj - 2019. 09. 26. 10:48

Annak idején olvastam a képregényt, most csak képek ugranak be belőle. Talán a főszereplő csaj leszbikus volt? Vagy keverem valamivel. Meg volt valami hulla / test a csomagtartóban. Ennyi maradt meg belőle, de jó emlékem van róla, talán sorozatként is működhet.

emeric - 2019. 09. 26. 11:07

Eddig ez volt az első pilot idén, ami kifejezetten tetszett. Remélem a folytatás is hasonló lesz.

winnie - 2019. 09. 26. 14:08

1×01: 5/10 – a dögunalmas heti ügyet és az érdektelen mellékkaraktereket csak közepesre tudja kikompenzálni az, hogy Smulders és a karaktere nagyon jó, meg a stílus is bejövős. (az első jelenet meg főleg remek a zenével).

(komolyan csak sok részletben tudtam végignézni, annyira nem kötött le és folyton bealudtam rajta. már sosem fogom megtudni, hogy miért ment a tacós havertól a klubos ürgéhez az eladó kocsival)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz