login |

Sunnyside: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 09. 26. 16:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2019/20, ajánló, kampány, video,

Na, végre egy olyan új komédia, amit a készítő személyével próbálnak eladni! Na jó, az executive producerével, de Mike Schur neve mostanság már elég sokat mond a Parks and Recreation, a Brooklyn Nine-Nine és a The Good Place után.

Ahogy nézem, Kal Penn-nek megint a “normális embernek” kell lennie, legalábbis a papírforma szerint a poénok zömét a csapata fogja szállítani, ami egyébként gondolm később simán bővíthető lesz.

Na, ennek a sorozatnak végképp nem vitték túlzásba a promóit, de végül csak találtam egy rövid előzetest, ez van a tovább mögött, valamint egy 2 perces videó, amiben a részletek mellett színfalak mögötti snitteket és beszélő fejeket is látunk.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2019. 09. 27. 14:25

1×01: 6,5/10 – ebben nagyon sok potenciál van, és ez az alapfelállás sokkal viccesebb annál, hogy néha ilyen ritmustalan legyen. A sok apró darabkája abszolút szellemes, csak jobban össze kéne rakni. (Anno ezt mondtam a B99-ról is, és…)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz