login |

Schooled: kezdett a 2. évad

2019. 09. 28. 10:15 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Szeretted a 90-es éveket? És a The Goldbergs mesélési stílusát? Akkor még mindig ez a spinoff javasolt neked! Bár a korral nincs bajom, de ez a formula nekem mostanra már kifulladt.

Itt is az megy, ami az anyasorozatban: pár kedvelt karakter (bár a The Goldbergsben 1 percig kedves emberek nem mindegyike működik “előléptetve”), pár mosolygós pillanat, na meg a popkultúra hatása az emberi agyra.

A premier a Dangerous Minds című filmmel jött, hiszen Lainey azt látta a nyári szünetben — a sorozat átugrotta a meleg, tanítás nélküli hónapokat –, és Michelle Pfeifferként akar segíteni a diákjain, jobban törődve velük, mint egy átlag tanár. Először látszólag nem megy, de aztán jön a tanulság…

Amúgy érdekes, mennyire keverik a dolgokat. Mármint nyilván a szereplő nézhette VHS-en is a 95-ös Dangerous Minds-ot, de mégiscsak vicces volt, hogy a diákjai közben a 99-es American Pie-ra lógtak be a moziban. Tudom, ezen lehet, hogy csak én akadtam fel, mert fejből tudtam az évszámokat, de akkor is.

Ami biztos, hogy nem igazán térek vissza ide. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem rántott be a premier.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz