login |

Young Sheldon: kezdett a 3. évad

2019. 09. 28. 13:40 - Írta: Necridus

2 hozzászólás | kategória: kritika,

Lehet, hogy csak egy kis szünet kellett, hogy újra élvezni lehessen a Young Sheldont? Az évadnyitó (amely egyébként világpremiert kapott itthon az HBO GO-n) semennyiben nem tért el az eddigi részektől, mégis működött és kellőképp szórakoztató volt. (És azért jelezném, hogy a finálé záró képsorai ellenére a The Big Bang Theory-s karakterek gyerekkori énjeinek a visszatérésére nem érdemes számítani.)

Nem is nagyon lehet újat mondani róla, elvégre klasszikus komédiáról van szó, ami epizodikusnak nevezhető, vagyis minden rész új történetet mesél el. Van egy apró átívelés, jelen esetben a nagyi pasija jelentette, ő volt a rész motorja (függetlenül attól, hogy meg sem jelent), de ez elhanyagolható.

Idén is a jól bevált receptet használja a Young Sheldon, a sorozat azért siker, mert a The Big Bang Theory vezette fel működik, és ilyesmin nem szokás változtatni, felesleges is lenne ismételnem magam (ld. az itt és itt és itt leírtakat), így nem mennék mélyelemzésekbe. Még mindig aranyos a végeredmény, nagyon jók az egysorosok, a beszólások, és még kiemelkedőbbek a színészek – plusz üdítő a folytonos nézői nevetés hiánya.

Lehet, hogy csak azért veszett el a lelkesedésem a tavalyi évad végére, mert egyszerűen hetiben nem működik nálam a széria? Csak mert most ünnepelve zártam a részt, és legszívesebben meg is nézném a következő kettőt. Mondjuk a sitcom nálam alapból jobb darálva, amikor az embernek épp kedve van hozzá, és nem csak azért veszi elő, mert épp van új rész.

Ja, új az intró! Már az egész családot molesztálja a tehén.

2 hozzászólás Ne habozz!

Mom - 2019. 09. 28. 20:10

Nagyon stabil a színvonala és ezt pozitívumként írom. Pedig most még Gerogie önálló szálat is kapott, ami nálam megrezgette a lécet, de a végére egész érdekes fordulatot vett, ahogy a későbbi sikeres üzeltemberségére kikacsintott.

“Ja, új az intró! Már az egész családot molesztálja a tehén.” :D :D Köszi, ez jól esett :D

Raynes - 2019. 10. 12. 06:26

Megnézvén a 3×03-at is azt mondom, hogy elég erős a nyitás. Megérte dobni a TBBT-t, ha ebbe cserébe bele tudnak adni mindent.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz