login |

Emlékeztető: 19-es körzet 1. évad

2019. 09. 30. 19:00 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 22:00. AXN. Station 19 – 1×01 (pilotkritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Számoljunk csak: itthon most a 12. évadjánál tart a Grey’s Anatomy, azaz a Grace klinika, ez pedig annak a tűzoltós spinoffja, ami a 14. szezon alatt indult, és már akkor is szállított kisebb crossovereket, de a 16. évad során az S3 még többet fog – szóval, aki univerzumként akarja nézni a sorozatot, annak nincs szerencséje. De, én amondó vagyok, hogy lehet bőven önmagában is élvezni, úgysincs semmilyen gond. Meg aztán a Chicago Fire már egy ideje nem folytatódik itthon, ha kellene valakinek pótlék.

A kérdés csak az, hogy érdemes-e? A kérdés nektek szól.

Amit olvastam nálunk kommentben, azok alapján itthon a GA-rajongók körében nem lett túl nagy sikere, az első rész nekem sem jött be (a fenti kritika nem az enyém, de abból kiderül, hogy mi az alaphelyzet), de a 2. vagy a 3. epizód tetszett. Más kérdés, hogy azóta sem néztem meg a folytatást, így gőzöm nincs, hogy kitartottam volna-e mellette.

És végül lássuk a csatorna hivatalos leírását:

A seattle-i 19-es állomás rettenthetetlen tűzoltói nap mint nap életüket kockáztatják a bajbajutott emberekért, nem ismernek lehetetlent, ha mások megmentéséről van szó. A kihívások azonban nem csak munka közben várják őket, a szerelem is bonyodalmat okozhat: főszereplőnk, Andy Herrera (Jaina Lee Ortiz) – az állomás félelmetes kapitányának lánya – és a szintén ott dolgozó Jack Gibson (Grey Damon) kapcsolata meglehetősen komplikált, de néha igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

6 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2019. 09. 30. 19:15

Számomra nagyon gyenge, és az a baj, hogy nagyon le akarják nyomni a Grace-rajongók torkán is, mert csak akkor tud erős számokat hozni, ha összevonják a sztorijukat. És most ugye idén ez hatványozottan igaz lesz.

Lewis - 2019. 09. 30. 19:16

Egyre több csatorna van, egyre kisebb a nezettseg. Nem éri már meg sok amerikai sorozatot behozni?

renka - 2019. 09. 30. 21:07

Az első évadba belenéztem, de szerintem is gyenge…

Ha már itt vagyunk Shondaland-ben:lesz Grey’s Anatomy kibeszélő?

winnie - 2019. 09. 30. 21:33

persze, de csak múlt héten folytatódott 30+ sorozat, szóval időbe telik.

fekete - 2019. 09. 30. 21:34

Szerintem nem rossz. A Greyst nem nézem, de ez azért elég érzelmes és izgalmas.

winnie - 2019. 09. 30. 21:35

lewis: ha egyre több csatorna van és egyre kisebb a nézettség, az azt jelenti, hogy egyre kevesebb nézővel is lehet sikert elérni. más lesz a sikerhatár.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz