login |

Supergirl és szuperbarátai együtt mindenre képesek

2019. 10. 03. 13:15 - Írta: Necridus

1 hozzászólás | kategória: kampány,

Legalábbis ezt sugallja az ötödik évad szlogenje, a United We Stand. Kara tavaly már kipróbálta, milyen nadrágban harcolni, most viszont huzamosabb időre (ha nem örökre) lecseréli szoknyáját, és vadi új, nadrágos szerelésében feszít (és még a haját is megcsináltatta), miközben köré gyűltek barátai – legalábbis ő azt gondolja, hogy mindegyik az.

Pofátlan azért a plakát, elvégre van itt új szereplő, aki eltörpül a sarokban a többiek mellett, cserébe a többi új állandóknak semmi nyoma, a három űrbéli barátból kettő saját formát ölt, amit egyébként alig látni, inkább civilben hősködnek, a haragos karakter cseppet sem mutatja, hogy hogy is viszonyul a főhőshöz, és rárakták azt is, aki nemsokára elbúcsúzik a sorozattól – a rajongók legnagyobb örömére.

A premier kevesebb, mint egy hét múlva jön rögtön a Batwoman kezdése után vasárnaponként, addig is itt olvasható, mi mindent tudunk az új évadról.

1 hozzászólás Ne habozz!

Maci84 - 2019. 10. 05. 11:28

Eleg negativ hangvetelu a leiras. En nagyon szeretem a sorozatot. Minden evadnak nagyon jo a mondanivaloja. A karaktereknek jol osszeszoktak, mindegyik szeretheto. Es Lena csalodasat es haragat is szepen epitettek fel a tavalyi evadban. A plakatot ez lehet nem latszik de a sorozatban igen. Na mindegy szoval meg sok evadot kivanok a sorozatnak

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz