login |

Batwoman: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 10. 06. 15:50 - Írta: Necridus

4 hozzászólás | kategória: 2019/20, ajánló, kampány, video,

A CW relatíve kevés sorozatot indít idén a többi országos csatornához képest. Egyik közülük a Batwoman, aminek főszereplője tavaly már debütált a csatornán. A pár perces megjelenése és kosztümje többnyire tetszett nektek (nem véletlen, hogy a legvártabb idei országos újonc), cserébe ismerve a jelenlegi szériákat, sokan már most temetik a CW legújabb képregényes próbálkozását. De ki tudja, lehet akkora pozitív csalódás lesz, mint tavaly a Titans?

Az viszont biztos, hogy az Arrowverse része lesz, és a pilot még az Elseworlds előtt fog játszódni. A felépítést és stílust illetően nem nagyon kell szerintem találgatni, emellett tippre Arrowpótló sorozatot akarnak ebből a földhözragadtság, a sötét stílus és az erőszak tekintetében. És elvileg a főszereplő szexualitása is nagyobb szerepet kap, mint az átlag szuperhősös sorozatoknál.

A plakátok alatt 15 rövidebb előzetes (rögtön az első MAGYAR FELIRATOS!), a végén pedig egy betekintés a pilotba. Nem lehet azt mondani, hogy a CW nem reklámozta volna agyon a sorozatot.

4 hozzászólás Ne habozz!

Silver - 2019. 10. 07. 17:53

“És elvileg a főszereplő szexualitása is nagyobb szerepet kap, mint az átlag szuperhősös sorozatoknál.”

Ettől félek én. Mennyi drámát fognak erre ráhúzni…

winnie - 2019. 10. 07. 19:19

pont annyit, mint az arrow-ban például. vagy a flashben. mindegyikben vannak párkapcsolatok.

Silver - 2019. 10. 07. 21:14

Igen, de azt lehet kisebb vagy nagyobb mértékben is “adagolni”. Ez a műfaj nem igazán erről szól. Ha annyi párkapcsolati drámát akarnék nézni, akkor néznék this is ust vagy youre the worstöt stb. Szuperhősös sorozatnál inkább az akcióra koncentráljanak rá:)

PeterMadach - 2019. 10. 08. 23:04

én inkább attól tartok hogy itt aztán full kimaxolják a PC/safe space/gender identitáspolitikát, amit már eddig is többször ingerküszöb fölé nyomtak a testvérsorozatokban..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz