login |

Emlékeztető: Fekete hölgyek szkeccs showja 1. évad

2019. 10. 06. 16:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, kampány,

Ma. 18:15. HBO2. A Black Lady Sketch Show – 1×01 (kritika + eredeti előzetes + pár teljes szkeccs + szinkronhangok) – az HBO GO-s premier után a tévében is jön, magyar szinkronnal (ez már ismétlés, az elsősugárzás pénteken 21:30-kor volt az HBO3-on)

Magyar szemmel csak egy random szkeccssorozat (rövid, vicces jelenetek füzére) ez új HBO-s sorozat, de azért Amerikában elég komoly kulturális jelentőséggel bír egy ilyen sorozat – meg is kapta a 2. évados berendelését.

A kritikámban bővebben is írok róla, nem lettem a rajongója, nekem kissé egyenetlen volt, és aki nem tud dönteni, az a fent linkelt pár teljes szkeccs némelyikét csekkolhatja, hogy neki mennyire jön be a stílus. A hozzácsapott keret és a műfajtól szokatlan kvázi átívelés, valamint a zsánerek (scifi, horror, posztapok) elővétele viszont mindenképp dicséretes a sorozattól.

Az HBO hivatalos leírása a következő:

A szkeccs show ötlete Robin Thede színésznő-forgatókönyvíró, illetve Issa Rae és Deniese Davis, a Bizonytalan című sorozat producereinek fejében született meg. A félórás epizódokból álló műsor egy korlátlan mágikus valóságban játszódó narrative sorozat, ami tele van dinamikával, vidám karakterekkel és hírességekkel. A show rövid jeleneteket mutat be, melyeket a legjobb afroamerikai színésznők – többek között Robin Thede, Ashley Nicole Black, Gabrielle Dennis és Quinta Brunson – adnak elő.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz