login |

Hírvasárnap – The Walking Dead 11. évad!

2019. 10. 06. 09:13 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: Star Trek: Short Treks S2 (vendégblogger?), The Blacklist S7 (vendégblogger?), Coop & Cami: Ask The World S2, Fancy Nancy S2, Into The Dark S2, Ultramechatron Team Go S1, The Real Dirty Dancing S1, What You Get for Your Money S1, Peaking S1, The Gadget Show S32, Rob Beckett’s Savage Socials S1, The Substitute S1, Relentless with Kate Snow S1, Murder For Hire S1 (őszi), Crikey! It’s The Irwins S2, Pit Bulls & Parolees S14, In Search Of S2, Freakshow Cakes S1, Murder in Amish Country S1, Amanda To The Rescue S2, Reday To Love S2, Austin City Limits S45, Tate Britain’s Great British Walks S2 + Finálé: Red Bull Peaking S1, Voices on PBS S3 + volt Just Roll With It: You Decide Live! élő különkiadás
 • Teljes évados premier: Legend Quest S2 (Netflix)
 • Magyar premier – Comedy Central Family: 10.12 Hallatlan (Speechless) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 10.25 104-es szoba (Room 104) 3. évad
 • A DC Super Hero Girls szinkronhangjai.
 • Új Craig Ferguson-sorozat! A Craig Ferguson: Hobo Fabulous 11.12-én indul a Comedy Dynamics Network-ön és egy 6 részes standupos dokuszéria lesz Joe Bolter rendezésében – utóbbi volt a Late Late Show-ban Secretariat első fele.
 • Októberben a Boom Studios új Buffy The Vampire Slayer-képregényt ad ki, ami egy 5 részes minisorozat lesz Hellmouth címmel. És benne összehozzák Buffy-t és Angel-t egy sztoriba. A Jordie Bellaire, Jeremy Lambert és Eleonora Carlini által készített füzet illeszkedni fog a futó Buffy és Angel-sorozatba, előbbi 8., utóbbi 5. részébe. Borítók és oldalképek itt.
 • Egy rövid összeállítás videókkal a Saturday Night Live két új arcáról, Chloe Fineman-ről és Bowen Yang-ról.
 • A The Bachelor 24. évadjának párkereső Nagy Ő-je Peter Weber lesz.
 • Emmy-morzsa: a csatornák díjai idén: HBO 34, Netflix 23, Amazon Prime Video 15, National Geographic 8, NBC 7, FX Networks 5, CNN 5, Hulu 4, VH1 4, CBS 4, Fox 4, YouTube 4, SundanceTV 3, CW 2.
 • Az amerikai Escape csatorna Court TV Mystery néven folytatja 09.30-tól.
 • Jól kezdett nézettségileg az NFL. Például a Giants-Cowboys meccs a legnézettebb első heti összecsapás volt a FOX-on 27,5M nézővel 2016 ótam a Texans-Saints és a Broncos-Raiders pedig a legnézettebb első hetes Monday Night Football-duó 2015 óta.
 • Akiva Goldsman készítői szerződést írt alá az MGM Television-nel. Ennek keretében az első munkái a már bejelentett Aurora Rising című YA-scifi lesz (csekk a keresőt bővebb infóért), valamint a régóta várt Larry Niven-féle Ringworld.
 • Az HBO Max leszerződött Ellen DeGeneres-szel (aki pénteki talkshow-adásában 2 éves előfizetést adott a közönsége minden tagjának), és rögtön 3 projektje azonnali sorozatberendelést kapott – egyik sem fiktív annyira sajnos:
  1.) First Dates Hotel: angol formátum alapján, ahol több generációt képviselő szinglik összejönnek egy hotelben, hogy intenzív, testreszabott romantikus élményben legyen részük. A randik után dönthetnek, hogy maradnak-e, hátha tényleg a választottjuk a nagy ő.
  2.) Little Ellen: negyedórás, 2D-animációs gyerekműsor, ami a világot a jó humorú és kiszámíthatatlan 7 éves Ellen DeGeneres szemén át mutatja be.
  3.) Ellen’s Home Design Challenge: ez realityverseny lenne 8 lakberendezővel, akiknek a kreativitását teszik próbára, és DeGeneres minden próbatétel után humorosan kommentálja a dolgokat.
  + még fejleszteni kezdték a Finding Einstein-t is, ami egy inspiráló dokusorozat lenne az Einstein-hagyaték áldásával, mely “Einstein-ek” új generációját ünnelepné és támogatná, akik hol a szomszédunkban, hol pedig a világ túloldalán, egy kicsiny faluban élnek, és arról álmodnak, hogy jobbá teszik a világot.
 • Az AMC berendelte a The Walking Dead 11. évadját. Amire vissza fog térni Lauren Cohan Maggie szerepében.
 • A Vulture érdekes cikke az Unbelievable kapcsán arról, hogy miképp ültették át a valós személyeket a sorozatos változatukra.
 • Adam Barken, a Killjoys showrunnerje beszél a sorozatzáróról.
 • A Crank Yankers felélesztésében, azaz 5. évadjában a következők fognak többek között átverni telefonos célpontokat: Tracey Morgan, Jimmy Kimmel, Tiffany Haddish, Adam Carolla, Aubrey Plaza, Will Forte, Kevin Nealon, Chelsea Peretti, David Alan Grier,
 • Pilotszerep: Eduardo Franco, Patrick Gibson, John Karna, Jane Ackermann, Siobhan Williams – Masters of Doom (USA), Arturo Castro – Delilah (HBO Max),
 • Interjú: J.R. Hawbaker (a The Terror: Infamy jelmeztervezője), Kate Purdy (a BoJack Horseman egyik készítője), Kareem Abdul Jabbar (a Veronica Mars S4 egyik írója), Julian Fellowes (a Downton Abbey: The Movie írója), Lake Hull (a Chernobyl és az új GoT-sorozat látványtervezője),
 • Új arculatot kapott a Discovery Channelez a promó mutatja be.
 • Új sorozat: The Fabulous Furry Freak Brothers – WTG Enterprises, animációs, készítő: John Althschuler és Dave Krinsky, showrunner: Alan Cohen és Alan Freedland, executive producer és főszereplő: Adam Devine és Blake Anderson – Gilbert Shelton klasszikus képregénye alapján, három szőrös (szakállas) férfiról és gézengúz macskájukról, akik San Francisco-ban mindig a boldogság állapotát keresik, hogy azon csak egy paranoia roham vagy stimulánsok által előidézett őrjöngés enyhítsen. Fű, törvényszegés és politika, ezek határozzák meg a három társadalomba nem nagyon illeszkedő barát életét
 • Pilotszkript: W.H.I.P.s – BET, komédia, készítő: Alyson Fouse, executive producer: Wandy Sykes, négy egykori szitkomsztárról, akik a 80-as és 90-es években elért sikereik után életük harmadik harmadát egy fedél alatt próbálják megélni egymással. Vicces és csípős kapcsolati történeteik révén a sorozat bemutatja a család témakörét, a testvéri barátság fontosságát, a korosodást a fiatalságot előnyben részesítő kultúrában, illetve a digitális korszakban való szerelemre és intimitásra való törekvéseket. Valamint azt, hogy a rohamosan változó világban, hogy tudja magát egy ember újradefiniálni. (A WHIP jelentése “Women who are Hot, Intelligent, and in their Prime”.)
 • Az NBCUniversal International Studios megvásárolta Emily St John Mandel megjelenés előtt álló könyvének, a The Glass Hotel-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő maga az író lesz. Egy nőről, aki Mauritánia partjainál tűnik el egy teherhajóról. Ez a rejtélyes, de izoláltnak tűnő incidens nyit ablakot egy hatalmas Ponzi-rendszerre, ami beindul New York City-ban rengeteg életet tönkretéve és vagyont lenullázva. A sorozat azok történetét fésülné össze, akikre mindez kihatással van Manhattan felhőkarcolóin át egészen a Vancouver-sziget vadonjáig.
 • Akkor leszögezhetjük, hogy ez a sok drogdíleres interjú nem kamu? Lábon lőtték a NatGeo egyik riporterét, amikor az a mexikói Juarez-ben egy emberrel beszélgetett, akit drogkereskedőnek véltek. Az interjú közben egy rivális banda tört rájuk és lelőtték a dílert, valamint egy társát is megölték. A többi tévésnek nem esett baja.
 • A Food Network elkezdte adni a Chopped spinoffját, a Chopped: Sweets Showdown-t, amiben négy séf előre nem ismert alapanyagokból készít édes ételeket kevés idő alatt 3 körben, míg győztest nem avatnak. A zsűriben többek között Florian Bellanger, Valerie Bertinelli, Maneet Chauhan, Scott Conant, Amanda Freitag, Alex Guarnaschelli, Marc Murphy, Chris Santos, Martha Stewart, Sylvia Weinstock és Zac Young.
 • Az AppleTV+-os Oprah’s Book Club is 11.01-jén fog kezdeni és a könyvklub kéthavonta jelentkezik epizódokkal. A premier könyvválasztása Ta-Nehisi Coates könyve lesz, a The Water Dancer.

3 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2019. 10. 06. 13:32

Survivor 39×02-t kiraknátok oldalsávba? :) Köszi!

Enzo - 2019. 10. 07. 00:13

Öööö, megint én, a Survivor 39×02 link végén ott maradt egy “v” betű, és ezért érdekes módon az alábbi posztra visz:
https://www.sorozatjunkie.hu/2009/11/25/v-1×04-csak-ekkora/
wow :DD

payskin - 2019. 10. 07. 12:21

utóbbi volt a Late Late Show-ban Secretariat első fele

:DDD Hogy nekem ez mennyire hiányzik mind a mai napig! Szoktam nézegetni a különböző összevágásokat Youtube-on, van, amit már fejből tudok, de nem az igazi. Tudom, hogy utálta már csinálni a végén, de még akkor is zseniális volt. (Szemben, mondjuk, a műmájer Fallonnal, akit lassan már nézni sem bírok.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz