login |

Single Parents: kezdett a 2. évad

2019. 10. 09. 17:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: kritika,

Hát, az ABC második évadra visszatérő egyedülálló szülős (és gyerekes) komédiájának a visszatérését én nem így oldottam volna meg. Legalábbis, ha én lennék a készítő, akkor megmutattam volna az esetleges új nézőknek, hogy milyen is ez a sorozat. És ki tudja, akkor nem a legkevésbé nézett ABC-s széria, vagy legalábbis komédia lenne, mert annál azért többre hivatott.

Mondjuk már a 2. évados plakát is beszédes volt (oké, a cím is a szülőkre utal, mintsem a gyerekekre), de ettől még elég nagy csalódás volt, hogy amikor visszanéztem a sorozatba, akkor egy darab gyereket nem láttam benne. Oké, a végén megérkeztek, de azért az egy jó poénért még nem biztos, hogy egy ilyen epizód megérte.

Persze aki rajongó, az lehet, hogy abszolút jól szórakozott azon, hogy pár részletben átvették a szülők nyarát, ráadásul korrekt karakterizálást is kanyarítottak mellé erőteljesen kihangsúlyozva Will és Angie, valamint Douglas és Poppie kapcsolatát, de hiába van egyre markánsabb saját hangja a sorozatnak, a gyerekek nélkül csak olyan volt, mint egy sokadik haverkomédia.

Az efféle anomáliák persze orvosolhatóak, a 2×02-ben már normális jelen voltak a csemeték is, de így képtelen voltam értékelni az idénykezdést, mert ők nagyon kellenek ahhoz, hogy vicces legyen a Single Parents. Bár az is igaz, hogy számomra ennek a sorozatnak inkább Will-ék és Douglas-ék jelentik a fénypontját, márpedig a 2/5-ös arány nem túl egészséges.

2 hozzászólás Ne habozz!

Hallak65 - 2019. 10. 09. 19:39

Én az ikrek miatt nézem. Annyira cukik. Örülök h újracastolták őket. Az eredetiek kép alapján meh.

winnie - 2019. 10. 09. 19:53

hehe, észre sem vettem. vagy csak elfelejtettem, hogy észrevettem. ők szuperek, és a másik kislány is nagyon jó, a 2×02-ben mindketten kaptak lehetőséget:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz