login |

The Flash: kezdett a 6. évad

2019. 10. 09. 22:20 - Írta: Necridus

42 hozzászólás | kategória: kritika,

Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani (főleg a tavalyi és az azelőtti évad teljesítménye miatt), de egyelőre a The Flash visszatérése tetszett legjobban az idei országos sorozatok közül. Hogy miért? Mert ez a The Flash volt, és nem a túlszappanozott, elvicceskedett akármi, ami már egy ideje.

Rögtön a mondat leírása után kijelenteném – kissé ellentmondva magamnak -, hogy mégis teljesen ugyanazon elemek szerepeltek a részben, mint eddig, csak most máshogy tálalták, másképp hatott az összhang, és a szenvedés helyett VÉGRE szórakozás lett belőle.

Rögtön térjünk is rá a spoilerekre a tovább mögött.

Még a nyitójelenetnél azt hittem, ismét többségben lesznek a negatívumok, elvégre ki kezd úgy évadot, hogy elromlik valami, amit látunk, mire az amúgy is közutálatnak kitett karakter elmondja annak, aki szintén látta, hogy mi történt, hogy melyik tárgy romlott el? Kösz, zsenikém, mind láttuk.

Nora üzenete füstölt ki, ami később az egész részben kínozta Allenéket. Elvesztették a lányuk utolsó hagyatékát, és ette őket a lányuk eltűnése. De ezt nem a túlérzelgős jelenetekkel ábrázolták, ahogy az egyik egyszer kirobban zokogva, hanem folyamatosan építették, ahogy Iris meglát egy fotót róla, és elérzékenyül, vagy ahogy Barry egy veszekedés alatt elszólja magát, és kiderül, hogy komolyabb sérelmei vannak, mint gondolták.

Godspeed rögtöni legyőzése meg nem tűnt felesleges szálnak, mert érdekes felvezetést jelent egy komolyabb főgonosz megjelenésére, elvégre ez volt már a negyedik Godspeed, akit elkaptak a nyáron, és sosem a valódi.

Szerencsére a drámát a humorral egyensúlyozták, és nem a bugyutasággal, amit Cisco hozott eddig. Pont az ő karakterén lepődtem meg leginkább, mert tényleg vicces volt, és nem nevetséges. Ralph James Bondos belépőjén pedig lehetetlen volt legalább nem elmosolyodni.

Cisco ráadásul kimondottan értelmes volt ezúttal. Oké, egy zseni, de végre nem csak a technológiával kapcsolatban mutatta ezt meg, hanem magával az élettel. Sokkal érettebb gondolkodása van a kettős életükkel kapcsolatban, és a logikáját használta a heti ügy megoldásában ahelyett, hogy az érzelmeire hallgasson – mint Barry, akitől ezt már megszokhattuk. (A pletykák hamisnak bizonyultak, Carlos Valdez marad a sorozatban).

A heti ügy! A videó láttán azt gondoltam, gagyi lesz, ahogy a vicceskedős bloggert fogják beállítani ellenségnek, de ennél sokkal összetettebb és érdekesebb esetet kaptunk. Véletlen kreált egy fekete lyukat, ami néha megjelenik Central City utcáin, és ami osztozik Chester tudatán, így ha el akarják pusztítani, akkor az ártatlan ember életét oltják ki.

Végül Barry beugrott a fekete lyukba, és kihozta tulajdonképpen Chester tudatát. De mi van a zenével most az Arrowverse kapcsán? Már a Batwomannél is, és a Supergirl esetében is eléggé félresikerült valami e téren. Berakták a Flash című Queen-számot, ami jó poén és hangulatos, csak nem ide. Nincs mit részletezni, szerintem nem illett a jelenetbe.

Mindeközben a karakterek elemzésére is ügyesen ment rá. Egyrészt Killer Frost kapott nagyobb szerepet, akinek esetében nagyon jó húzás a karakter árnyalása. Mindig azt gondoltuk, hogy ő a szuperhős, míg Caitlin a szív, az érzelmes ember, de Frost is érez, ő is életre vágyik, így Cait átadja a helyét időszakosan másik személyazonosságának.

Mellette pedig az új ellenség, Dr. Ramsey Rosso érzelmi világát és gondolkodását tárták elénk, aki elvesztette anyját, és feltalált egy új gyógymódot, hogy legyőzze a halált: sötét anyagot juttat a szervezetébe. Eddig hatásos, mert eléggé elszántnak tűnik a gonoszsághoz. A képességéről még nem tudni, a rész utolsó pillanataiban alakult át metává.

Amit hiányoltam a Supergirlből, hogy Mar Novu megjelenjen a Crisis-t felvezetve. Itt megtörtént, és közölte Barry-vel, hogy már nincs sok ideje, lassan fel fogja áldozni magát az egész világ érdekében. Csak mind tudjuk, hogy ez nem így lesz. Legalábbis nem lesz tartós a hatása. Van még egy fél évad (minimum legalábbis) az esemény után a sorozatból, és mind tudjuk, melyik univerzumos főszereplőnek kell végleg távoznia.

Vagy lehet, hogy meglepnek minket?

42 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 10. 09. 23:11

Nagyjából egyetértek a kritikával. Eddig ez a legjobb nyitány. Meglátszik hogy visszatértek az 1. évados írók. Ha jól tudom legalábbis, hogy ők tértek vissza. Pont ezt az egyensúlyozást hiányoltam, ezt mondtam minap Winnie-nek is. Csak aztán így is maradjon.

Egyébként én jót röhögtem a Flash Gordon-os zenén mert ugye az nem csak egy szimpla Queen zene hanem konkrét utalás a filmre. :D

youtube.com/watch?v=hYTYqs-ytSk

Iris most egyáltalán nem volt idegesítő teljesen jól hozta Candice amit kellett. Ez történik ha normális szerepet kapnak a színészek? A Halálos Iram féle kajálgatás is hangulatos volt. Talán az volt picit erőltetett számomra. Nagyon sok utalás volt megint Marvelre és más filmes, sorozatos dolgokra. Csak most nem volt zavaró mert történt is valami.

Godspeed-el remélem nem szarakodnak majd mert ő teljesen más szint mint RF vagy Zoom. Kíváncsi vagyok hogy ő maga küldi vissza a múltba az énjeit vagy más irányítja. Mondjuk a ruhája még mindig nem jön be hiányzik belőle az igazi arany szín.

Ralph úgy tűnik megtalálja a szerelmet hamarosan. Ennél többet nem is mondok, akit érdekel ki a csaj akit említett keressen rá a karakterre.

Bloodwork avagy Rosso elég jó volt bár kicsit bánom hogy meta formában fekete és nem piros és a kiszivárgott képek alapján amiket véletlen a képembe tolt a Twitter olyan dolgok lesznek amikre nem számítottam pedig a képregényben is így csinálták Bloodwork ellen. Remélem nem cseszik el.

Killer Frost-nak örülök mert bírom ahogy Cait-et is bár az új ruhája annyira nem jön be jobban örültem volna ha a Rebirth féle szerkót kapja de mindegy. Ennyi gond legyen csak a sorozattal.

Monitor feltűnése várható volt hisz már mondták hogy elvileg minden részben itt lesz és nagyon remélem hogy Barry eltűnését nem oldják fel könnyedén szeretném ha normálisan adaptálnák a Crisis-t és ahhoz pedig tényleg annak kell történnie amit Monitor pajtás mondott. Amúgy is mindegy hiszen utána jön a reboot szóval lehetnek merészek.

Silver - 2019. 10. 10. 01:13

Ami tetszett:
– nem pakolták tele popkulturális utalásokkal
– Cisco tudományos magyarázatainak volt értelme (legalábbis számomra)
– Barney 2.0 (Ralph) úgy mindenével együtt
– a villaint jó szándék vezérli
– érdekes csavar Godspeeddel
– már most elég sok szálat nyitottak meg
– valóban szerilizáltabbnak érződik így előre a szezon, ahogy ígérték

Ami nem tetszett:
– szokásos technikai megoldások, vágás, jelenetekről túl hamar átugranak, nem tartják ki, ahol kéne
– KF atitűdje eléggé WTF volt, karakteridegennek érződött
– Iris fölösleges titkolózása
– Barry viselkedését sem éreztem hűnek, reálisnak (kivéve a vitatkozásnál)
– túl lazán vettek egy FEKETE LYUKAT, teljese felelőtlenül rohant bele Barry

Inkább volt jó, mint rossz. 6/10

Mate815 - 2019. 10. 10. 08:06

Jó rész volt, Iris, Caitlin voltak a legjobbak de Cisco és Ralph is hozták a formát. A Queen szám óriási volt, messze a rész fénypontja.

jessm - 2019. 10. 10. 09:29

Szerintem unalmas rész volt, annak ellenére, hogy a heti eset valóban érdekes volt.
Egyébént az utübbi évek legjobb kezdése volt , és tényleg több poén volt.
A krizinek lehet a következménye, hogy Barry meghal és 2-3 rész erejéig nem látjuk, aztán visszatér valahogy.

VvD - 2019. 10. 10. 09:48

Bár pár évaddal ezelőtt kaszáltam a Flash-t, néha néha visszanézek és megnézek egy részt. Mint most is. Annyira tetszett, hogy lehet, hogy maradok :) Itt most nem kellett folyamatosan forgatnom a szemem a szükségtelen szappanopera miatt és élveztem is a részt. Mint az első évadban (az máig az egyik legjobb sorozatos évad sztem). Ez a Crisis dolog is nagyon érdekesnek tűnik, valszeg addig fogok maradni.

winnie - 2019. 10. 10. 10:19

egyébként én is a visszaszállást és bepróbálást fontolgatom, mert nagyon időutazósnak tűnik ez a szezon – nem tudom, hogy ezt valaki meg tudja erősíteni? egyszerűen szeretem az olyan történeteket, amikben a jövőn kell változtatni.

Necridus - 2019. 10. 10. 10:24

winnie:

Lesz itt időutazás. Az nem biztos, hogy végig, de a következő epizódban például Barry a krízis utánra megy, hogy lássa, mi lesz a következménye.

Mom - 2019. 10. 10. 11:20

Még hezitálok. Nem azon, hogy milyen volt a rész, mert rosszabb biztosan nem volt, mint máskor, sőt.
Inkább azon, hogy kell-e ez még nekem? Nyújt-e még valamit a Flash, vagy csak ott ragadt a nézősök között (mint korábban egy ideig az Arrow, amit viszont elengedtem).

Az új villaint mikor legutóbb láttam, akkor is tök hasonló karaktert hozott és szintén az emberfeletti gyógyulásban volt érdekelt (B&B). Lehet, hogy közben mást is játszott, de nekem olyan érzés, mintha csak átsétált volna egyik díszletből a másikba. Ergo, ezt már láttam.

A részből egyébként leginkább Caitlin és Ralph szála mozgatott meg, ha több játékidejük lenne, valószínűleg én is bizakodóbb lennék. De most úgy érzem (nem a mostani nyitány miatt, hanem már egy ideje) csak a Crossover miatt nem akarok lemaradni vele. De mivel az Arrowt már amúgy sem fogom követni, a szerepelőkkel meg képben vagyok, talán nem lenne akkor veszteség.

eanna - 2019. 10. 10. 11:52

Én kaszáltam előző évad elején, de lehet ezek alapján bepróbálom mégis ezt a részt. Hátha…

jesustomer - 2019. 10. 16. 11:25

Ez kb olyan mint az animációs Flashpoint.
Sőt, ez az.

jessm - 2019. 10. 16. 17:35

A 2. rész egész jó lett . Bár meg kell mondjam, hogy Joe és Cecil nélkül meglennék, de az ő sztorijuk is elment.
A többiek érdekesek voltak, most még killer frostna meg van újodnság varázsa. Barry és crisis sztori pedig eddig sikerült jól kezeleni.

DarkEagle - 2019. 10. 16. 17:48

“Ez kb olyan mint az animációs Flashpoint.
Sőt, ez az.”

Ezt hogy érted hogy olyan? Mert nagyon nem ugyan az a két sztori, mármint a Flashpoint meg a Crisis.

Egyébként a 2. rész tényleg jobb lett sokkal. Látszik hogy főleg Barry-n volt a hangsúly. Joe és Cecil tényleg nem hiányzik. Joe gyakorlatilag csak a Mr Nyilvánvaló más szerepe nincs is. Cecile meg talán majd most kap normális szerepet meta-ügyvédként.

Iris egyelőre meglepetés végre kezdenek valamit a karakterével. Milyen durva hogy erre 6 ÉVET kellett várni.

Grant jól hozza általában a drámaibb részeket és itt is jó volt nagyon. Tetszett ahogy intézték a dolgot hogy belelásson a jövőbe. Bár előre látom ahogy sok kamu fan majd jön és mondja hogy “Fujj ez csak MCU copy.” :D Mert ugye ahogy porladnak az emberek meg hogy Barry több milliárd lehetőséget látott és csak egyben menekült meg mindenki őt kivéve. Egyébként egyelőre meglepően jól vezetik fel a Crisis képregényt. Sőt Barry elporlasztása szinte megegyezik azzal ahogy a képregényben rajzolták meg.

Amit még kiemelnék mert talán fontos lehet a későbbiekben, hogy előkerült a Black Hole brigád. Ők a Rebirth szériában most elég fontos szerepet játszanak és ha tényleg ők lesznek az évad második felében az ellenségek akkor elég magasra teszik a készítők a lécet az tuti. Márpedig ők ügyködtek a két csajjal akik a heti ügyet jelentették.

Nagyon kíváncsi vagyok hogy megmerik-e lépni a Flash (Barry) nélküli világot 1 résznél tovább. De talán meg mivel Wally az évad második felében visszatér. Mondjuk más körülmények közt ennek örülnék de nagyon nem csípem a gyereket aki alakítja de meglátjuk.

jesustomer - 2019. 10. 17. 11:22

Azért mondtam, hogy az animációs flash point tök ugyanez (jó nem teljesen) mert a crisis-t nem filmesítették meg, ellenben az egész eltűnéses dolog emlékeztet a flashpoint-ra, mitöbb amikor fut Barry az “eltűnés” elől az egy az egyben olyan.

DarkEagle - 2019. 10. 17. 11:48

Igazából a Flashpoint olyan mint a Crisis mert utóbbi volt előbb szóval az itteni eltűnése arról lett mintázva de értem mit mondasz.

CrashBoostZoom - 2019. 10. 20. 16:11

A Flashpoint és Crisis jobban nem is különbözhetne. Teljesen más dolgok. Nem kell kombinálni csak azért mert valami futás hasonlóan lett megvalósítva.

szotyi - 2019. 10. 23. 21:11

3.rész Dibny muter a semmiből. Csak frost van Caity nem jön elő. De amúgy egész jó volt.

jessm - 2019. 10. 24. 10:49

Ok, rész volt.
Szerencsére mindenkinek volt saját története. Most Barry vívódása is rendben volt, hiszen fel kell dolgoznia, hogy 2,5 hónap múlva eljön a vég.

“Mohinder” történet szál egyelőre nem hozott lázba. Bár jó ötlet volt hogy rájött hogy Barrynek nincs sok ideje.

Indiana Jones Harry érdekes volt, remélem jól sül el.

Silver - 2019. 10. 24. 16:27

Már most látom, hogy ez is a gyengébbik évadok közé fog tartozni nálam.
Tetszik a főellenség lassú “kifejlődése”, átalakulása a főgonosszá (de: jobban ütne, ha már egy ismert karakterrel játszanák el, nem egy “ja amúgy ők Caitlinnel régi ismerősök, csak sose mutattuk még”). Tetszik, hogy az utóbbi két részben nem a heti gonosszal vannak többségében elfoglalva. Nagyon bírom, hogy akkora hangsúlyt fektetnek az ezévi Eventre.
De valahogy mégsem tud leszögezni, nem akarom nézni, nem vagyok kíváncsi mi fog történni. Magam sem tudom mi hiányzik.

Animefan - 2019. 10. 27. 23:13

Megneztem az elso ket reszt es az alapjan csalodas a 6.evad. Egyszeruen semmi ujdonsag nincs ebben a sorozatban. Meg gyengebb epizod volt mint az elottiek. Ott van Cisco. 5. evadban azert fejlesztette ki a szerumot, hogy ne legyen meta es o inkabb a parkapcsolatot valasztja, mint hogy hoskodjen meg eletet kockaztassa. Erre ugyanazt csinalja mint eddig, csak kepesseg nelkul, sot meg a csajat is belevette. Nevetseges. Tovabba behozzak ezt a Crisis vonalat, hogy jaj Barry megfog halni. Ja ugyanugy fog meghalni mint 3.evadban Iris, hogy csak egy Wells x foldrol meg Iris hasonmasa kepen. Vagy ott volt 3. evadban amikor Barry bement a Speedzoneba, hogy megmentse a vilagot es soha tobbe nem johet ki, na azt is csodalatosan lerendeztek 4.evad nyito reszebe. Az a bajom ezzel a sorozattal, hogy jatszak az eszuket, hogy nekik mekkora nagy farkuk van, de amikor szexre kerul a sor, vagy megkenne mutatni akkor meg nincs semmi. Itt is hatalmas nagy csavaros storyt akarnak bemutatni, aztan ugyis tulfogja elni Barry meg lesz 7. meg 8. evad ugyis Justin Grant foszereplesevel aki eddig is Barryt jatszotta. Nem mernek egy szereplot sem megoletni, vagy barmi komolyabb dolgot csinalni veluk. Caitlen nagy storyja is most az, hogy Killer Frostot szerepelteti, es 6.evadra ertelmi fogyatekos lett belole, hogy Muveszet? Muveszet? meg Ralph akar neki utmutatast adni az eletrol. Edes istenem. Ja meg az uj fogonoszt Mohinder aki erdekes 2 resz alapjan de majd szokasosan megy a sullyesztobe az is mint az osszes tobbi felepitett fogonosz, hogy majd a kotelezo 23.reszbe tudjak csak legyozni. Ezt a sorozatot csak megszokasbol nezem mar, de az tuti mar jo hatul van szamomra mint szuperhosos sorozat. Pedig 1-3 evadot tenyleg nagyon szerettem, de azota csak onismetlo cselekmennyel, buta akciojelenetekbol all, sok idegesito szereplovel telezsufolva.

CrashBoostZoom - 2019. 10. 28. 11:21

@Animefan

A doktor nem az évad főellensége de valamivel le kell foglalni a népet amíg jön a Crisis.

Illetve az én teljesen el tudom képzelni, hogy Barry meghal de pótolják valami másik világból származóval akit szintén Grant Gustin játszik.

Mom - 2019. 10. 30. 06:51

Borzalmasan érdektelenné váltam. A részenkénti 1-2 jó beszóláson túl a többi egyáltalán nem köt le. Sem a karakterek drámája, sem a rejtély, sem a főgonosz, úgy semmi. Pedig simán lehet, hogy semmi minőségbeli csökkenésről nincs szó, csak egyszerűen ráuntam a receptre…

Azt hiszem, pihentetni fogom és majd a crossra visszanézek.

DarkEagle - 2019. 10. 30. 13:48

Végre egy jó rész. Végre volt súlya úgymond a drámának. A Barry/Joe féle beszélgetés rendesen szíven ütött. Rég láttunk már ilyen jól megkomponált drámát a sorozatban.
Az is meglepett hogy nem lett semmi a Dominátorok gyógymódjából. Azt hittem hogy az adja majd a löketet de szerencsére nem volt ennyire leegyszerűsítve.

Az új Wells meg most már tuti hogy Pariah. Eddig azt hittem jön majd egy másik Wells de szerintem nem fog.

VvD - 2019. 10. 30. 18:41

Wow, ez a rész nagyon jó volt. Az ellentétek, a “zombik” és a Barry/Joe beszélgetés. Flash igazán magára talált a ebben az évadban.

Joe-n egészen elérzékenyültem.

s.cs. - 2019. 10. 30. 21:29

Rész vége fele tényleg egy Utolsó vacsora beállítást lőttek el? Hangulathoz illet, bár párhuzamnak kicsit gyenge. Lehet ezért is csak egy pillanatra tűnt fel ez a beállítás, készítők is féltek tőle.

DarkEagle - 2019. 11. 06. 16:33

Végre megint egy jó rész és VÉGRE megint egy Cisco központú rész. Ideje volt már. Carlos Valdes zseniális volt. Hát igen ez történik ha normális lehetőséget kap.

Mondjuk az a sok “Faith” duma már az agyamra ment. Tényleg ivós játékot lehetne megint csinálni a sorozattal mint anno az “I’ll talk to him/her.” monológok esetében. :D

Mondjuk azt erősen kétlem hogy az új Wells tényleg megtudná menteni Barry-t.

Ja amúgy az a BARI AI nagyon jó poén volt. :D

Ja és jó volt látni az öreg Trejo-t is. Kár hogy Gipsy meghalt.

jessm - 2019. 11. 06. 21:00

Kicsit untam a részt. Időhúzásnak éreztem, főleg Wells és Joe beragadását.
Viszont Trejo-t jó volt viszont látni, és a tettes csavar is tetszett.

Mate4182 - 2019. 11. 10. 12:15

valahogy nem birom komolyan venni az evadot.

latszolag Barry ugyanazzal nez szembe mint Oliver, es 4 resz alapjan azt kell mondjam Arrow-ek jobban megoldjak ezt a dramazast (bar a 4. flashnek meg cask az elejen vagyok)
az tuti hogy ez a sorozat nem el meg (egy gyenge evadnal tobbet)Grant Gustin nelkul.
Arrow-nal nincs bennem ez az erzes bar ott mar vagy egy eve probalnak megagyazni vmi utodpotleknak

a flash viszont bar az a gyermeki bája es kedvessege ami kompenzalt a gagyisagert mar nincs meg (vagy cask megkopott/hozzaszoktunk)

Frost szorakoztato
Dibny meg mindig vices
uj Welst meg nem tudom eldonteni

Mate4182 - 2019. 11. 10. 19:58

na, lecsuszott a 4.resz is de milyen nehezen …
voltak tok jo momentumai a resznek, es tobb szineszi skillt lattam megvillani mint az elozo evadban osszesen…

Frostynak baromi jok a jeg-boxerei :D
az uj Wellst kozben megkedveltem :D szerintem iden is mukodni fog

viszont flash sebessege kicsit olyan nekem ebben a sorozatban mint anno a lostnal a befejezes. tudjuk hogy van neki cask a reszletekkel meg a sajat szabalyaival nem vagyunk tisztaban – akarcsak az alkotok :D

valamelyik evadban volt egy epizod ami (amugy zsenialisan) egy robbanas pillanatban jatszodott. en elhiszem hogy egy orvos tudja hol a nyaki arteria, de nekem senki se akarja beadni hogy Flash, aki elvileg a csavo pislagasa alatt tehetne egy kort cenral cityben, nem tudna elobb odaerni mint hogy vagast ejtsen.
amikor Mohinder (fignom nincs hogy hivjak itt) ezt meg szova is teszi ott hangosan felrohogtem mert bevillant az iro szoba meg a brain storming:

– tuszul ejthetne egy embert, maga ele rantva!
– de ember ez a flash…
– mire gondolsz?
– arra hogy k%^*£a gyors …
– akkor az orvos tegye szova hogy o orvos es tudja …
– szerintem ez baromsag
– ez a flash

Mate4182 - 2019. 11. 11. 12:25

na, lement az 5. resz is es tetszett. kellett mar egy Cisco epizod. (sose merult fel egy spinoff vele? :D)

Gipsyert kar, de a gyilkos szemelye tetszett, es a trukk is ahogy torbe csalta.

Kamilla nagyon cuki ez eddig fel se tunt :D

ja, es az epizod utolso mondata verge elerte a hatasat amit akartak vele: baromira kivancsi vagyok a kovi reszre

DarkEagle - 2019. 11. 27. 18:19

VÉGRE! Megint egy igazi Flash rész. Ideje volt már. El se hiszem de Iris végre olyan amilyennek kell lennie. Nem tudom miért nem tudták így megírni az elmúlt 6 év alatt.

Barry szenvedése a képzeletbeli világban pedig zseniális volt. Grant szokás szerint megint remekül alakított és ugye jövőhéten jön a 2. rész amiben láthatjuk végre teljes valójában a Negatív Flash-t. Ami egyébként nagyon faszán néz ki. Nem gondoltam anno hogy jól meg fogják oldani majd Bloodwork-öt vagy a Negatív Flash-t de egyelőre tetszik amit látok.

Ja és ugye igaz hogy csak az árnyékát de végre láthattuk Bloodwork igazi alakját is. Remélem ha látjuk szemtől-szemben is akkor az jól meg lesz csinálva és nem olyan gagyi izé lesz mint az elején a fullos CGI harc. :D

Egyébként az az undi kajálós jelenet se volt kutya. Kész élvezet lehetett felvenni.

jesustomer - 2019. 11. 28. 08:35

Jóisten. Végre eljutottunk egy tényleg jó epizódhoz pedig a főgenya ismerete szerint nem hozott lázba, + az elmúlt évadok alapján nem ezt vártam. De ez a rész bent van a top részekben, mondjuk az évad is eddig. Jövőhéten nincs szünet véletlenül?

Necridus - 2019. 11. 28. 09:34

jesustomer:

Tudtommal nincs. Lesz új rész.

wondorog - 2019. 11. 28. 12:46

Lesz jövőhéten, mert a következő hét meg már a Crisis lesz.

Mate4182 - 2019. 11. 28. 14:02

Grant valoban nagyot alakitott ebben az epizodban. szeretem amikor adnak neki teret jatszani mert amugy tehetseges szinesz.

ez a negative flash fordulat akar uj is lehetett volna, de mar amikor kijott ebbol az alom-halu izebol mar tok egyertelmu volt hogy ez nem barry.

a cgi-ban mar evek ota nincs remenyem CW temaban szoval teljesen hidegen hagy hogy fog kinezni Mohinder

terminadmin - 2019. 11. 28. 21:29

Asszony megjegyzese negative flashre: “olyan mintha rad vicsorogna egy blaha lujza teri hajlektalan” :D :D

jesustomer - 2019. 12. 04. 21:20

Terminadmin: ez igaz :D
De fura, hogy ez az évad eddig nqgyon jó, mégis olyan érdekes, hogy alig van komment.
Persze ez betudható a 4-5. évadnak de azért na. Annyira nem szar ez a sorozat, hogy a nézők 90%át elveszítse.

terminadmin - 2019. 12. 05. 11:01

Igen, egyáltalán nem mondanám rossznak. Nagyjából leköt, bár tény, hogy kissé sok az üresjárat, illetve a felesleges szálak. Arrownál idén jobban megoldották, feszesebbre tervezték a záróévadot. Nálam ez a Bloodwork gyerek nem igazán működik, kissé vontatott. Jobban koncentráltam volna a helyükben a pre-krízisre, illetve ezt a Godspeed vonalat helyeztem volna előtérbe (gondolom majd az évad második felének ő lesz a főgonosza). Már a kabócás csávó is erőltetett volt, de ott legalább a heti ellenségek jók voltak. Szóval vannak pozitívumok bőven ebben a sorozatban (is), annak ellenére, hogy főgonoszokban kissé gyengélkedik az utóbbi években… nyilván Reverse Flasht nem igazán lehet felülmúlni :)

Mate4182 - 2019. 12. 05. 11:35

nekem eddig a Thinker volt a kedvenc Flash ellensegem meg Savitar. a tobbi kuka (najo REverse Flash jo volt)

az elmult par resz sem tundokol a regi fenyben egyaltalan. most ez a dark flashes megoldas egyenesen borzalmas volt. annyira cw hogy lassan ugy erzem teljesen mindegy meghal e Barry vagy sem, nem hiszem hogy Crisis utan maradok.
Supergirlt mar kaszaltam, Arrow veget er, talan lassan de biztosan szakitok az Arrowverse sorozatokkal…

jessm - 2019. 12. 05. 12:49

Eléggé untam a részt és a búcsúzkodás pedig visszahozta rémképekben amikor minden részben számoltuk, hogy mennyi van Iris haláláig , aztán Wells halt meg. Itt se hiszem, hogy Barry meghal.

Nekem a krízis után kasza lesz.

Mate4182 - 2019. 12. 05. 16:28

annyira mondanam hogy: ha megmerik huzni es megolik Barry Allent akkor tutira maradok mert utana baromi erdekes lenne a sorozat.

viszont tudom hogy vmi cw megoldas less (fentebb emlitette vki hogy majd Oliver hal meg Barry helyett, ezt en is realisnak latom) es ebben az esetben 95% a kasza …

amugy az epizodrol: amikor Cisco es Barry arrol nosztalgiaznak milyen jo volt meg az elejen (epp cask nem mondjak ki hogy az elso 2 evadban) az jutott eszembe hogy annnyira beleszolnek a beszelgetesbe hogy azt mondjam: NEM VAGYTOK EGYEDUL HAVER !!!

Animefan - 2019. 12. 07. 03:26

Na ez a rész is botrányosan unalmas és értelmetlen volt, mint az arrow heti része. 8 részre flashben nem tudnak írni egy igazán jó gonoszt. Ez a mohinder is időhúzásra is gyenge volt kb heti meta szint. Meg Dark Flash úristen mitől volt ez gonosz, mert szeme és szája fekete volt? Jézus mária. Szörnyen rossz volt, főleg 2 részes epizódnak szánták. Ebben a részben vkit meg kellett volna ölnie egy ártatlant, vagy vki nem megmentenie, hogy súlya legyen, hogy most dark flash. Ez a 6.évad pocsék, még az 5.évadot is alulmúlja, pedig azt nem nehéz. Egyedül a Crisis mini mozira leszek kíváncsi. Ez a flash arra jó, hogy amikor eszek akkor nézem amíg eszek és evés után mehet a kukába, majd következő evéskor újra előveszem. Itt tart nálam ez a sorozat. Még sajt szószos nachost se érdemes ennem, mert unalmas.

Mate4182 - 2019. 12. 07. 09:59

Még sajt szószos nachost se érdemes ennem, mert unalmas.

ez azert eleg durva :D

de amugy egyet kell ertsek a legtobb dologgal. CW-n olyanra ne szamits hogy majd vkit hagynak meghalni vagy plane hogy oljon is. Barry Allen meg az anyja gyilkosara se kepes kezet emelni :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz