login |

Lereagálták a Breaking Bad-filmes reakciókat

2019. 10. 11. 15:15 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: tévéfilm, video, ,

Na, az ilyen reakcióvideó is ritka, mint a tovább mögötti. A Breaking Bad-film sztárjai a híres lakókocsiban olvasnak fel olyan kommenteket, amik az El Camino: A Breaking Bad Movie előzeteséhez érkeztek.

A film mától nézhető a Netflixen, ha jól számlom van olyan, aki már háromszor is megnézhette! Jó volt?

9 hozzászólás Ne habozz!

wickee - 2019. 10. 11. 15:26

Valószínű velem van a baj és azzal, hogy egyáltalán nem emlékszem már hogy ért véget a sorozat (pedig Wikipedián is elolvastam a sorozatzáró tartalmát), de nem hogy háromszor, egyszer se tudtam végignézni… :( A felénél kikapcsoltam…

SHP - 2019. 10. 11. 15:57

Csak egyszer neztem egyelore, szerintem jo volt. De tartalmilag kicsit kevesnek tunt, illetve arra gondoltam a vegen, hogy nem ertem miert csinaltak meg. Inkabb csak kedvet csinalt a Breaking Bad ujranezesehez, meg igy jobban varom a Saul folytatasat. Talan ezert csinaltak :D

Persze kifogastalan egyebkent, csak le lehetett volna zavarni 30 perc alatt is akar, igy ertem azt, hogy keves. Illetve

SPOILER!
nem valtoztatott semmit azon ami a sorozat vegen volt, annyi ,hogy most biztosra tudjuk ugy pedig kerdes volt a hogy es merre…de Jesse elautokazik szabadon ott is, itt is..

Asd - 2019. 10. 11. 16:12

Korrekt lett, hozta amit vàrtam. De kicsit olyan volt mintha egy hosszu sorozatepizodot neznek.

GeoCucc - 2019. 10. 11. 17:37

Az első reakcióm a megnézés után: jó-jó, élveztem, ha még száz része lenne, azt is megnézném, de összességében ennél többet, összetettebb történetet vártam. És kevésbé öncélú flashbackeket.

Lesz kritika, ahol bővebben is kibeszélhetem? :) Vagy szívesen írok egyet, ha nem lesz a közeljövőben.

Jessica Hyde - 2019. 10. 12. 22:20

Teljesen felejthető. Egynek elmegy, de csak azért, mert viszontláthatunk pár jó arcot, viszont holnap már emlékezni sem fogok rá (ma néztem meg).
Nem hiányzott volna a világból, ha nem készül el.

Gatts - 2019. 10. 12. 22:39

Teljesen fanservice volt az egész film. Megmutatták a fontosabb karaktereket, jó is volt újra látni őket. De ennyi. Sok újdonságot nem tett már hozzá ahhoz, amit eddig is tudtunk.
Kíváncsi leszek, hogy a Better Call Saul végén esetleg még tovább viszik-e ezt a szálat. Ott is vannak az évadok elején/végén a fekete-fehér részek, amik már a Breaking Bad után játszódnak. De Jesse ott már nagyon kilógna a képből, nem hiszem, hogy szükség lenne rá.
Ami viszont számomra egy hátborzongató élmény volt és teljesen személyes élmény, az Robert Forster megjelenése. Mikor megláttam a filmben, valamiért az első gondolatom az volt, hogy nahát, mintha ő nemrég halt volna meg, biztos ez az egyik utolsó szerepe, jó látni még. Erre ma megnyitom a híreket és az egyik első dolog, amit megláttam, az ő halálhíre volt. Kirázott a hideg…

Geza Kovacs - 2019. 10. 13. 02:11

Nem tudom, erre mi szükség volt. “Feltépi” a régi sebeket Cranstonnal (is), hogy aztán semmi értelme ne legyen igazából. Nem unalmas, nem rossz, de egy bevezető lehetne egy új sorozathoz vagy legalábbis új filmet várnék folytatásként. Kifejezetten hosszú jelenetei vannak, amit itt épp nem értettem, mert drámázás az nem volt benne. Meglepetést se okozott. Az X-aktáknak csináltak ilyen filmeket, de annyi az értelme itt is.

piszkosfred - 2019. 10. 15. 19:00

Korrekt darab, de latszik rajta, hogy nem filmesek, hanem sorozatosok keszitettek. Egy dupla sorozatresznek tokeletes, filmnek szerintem kicsit lassu.

Ettol fuggetlenul minden rajongonak ajanlott, csalodni nem fog, de ne ettol varja a megvaltast :)

Elish Mesarosh - 2020. 05. 05. 04:26

Én idén daráltam le az 5 éveadot, utána egyböl ezt, és hát tökéletes epizód lezárásnak. Többet nem érdemes várni tőle, hiába telt el 6t éve. Nem akar több lenni ennél. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz