login |

Hírpéntek – Harrow 3. évad!

2019. 10. 11. 09:32 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Legacies – A sötétség öröksége 2. évad + Holnapi magyar premier: Hallatlan 2. évad, Dalmata utca 101 1. évad (folytatás)
 • Premier: Supernatural S15, Legacies S2 (vendégblogger?), Temptation Island S5, Struggle Street S3, The Bachelorette Australia S5, Ant Anstead Master Mechanic S1, Russell Howard and Mum S4, Your Face Ore Mine S6, Julia Zemiro’s Home Delivery S7, Hayman’s Way S1, Forged in Fire S7, Handmade in Bolton S1 + Finálé: Activate S1, The Lies That Bind S1 + kijött az El Camino: A Breaking Bad Movie (MAGYAR FELIRAT) + kijött a Star Trek: Short Treks – 2×02, a The Trouble with Edward
 • Teljes évados premier: Insatiable S2 (vendégblogger? – Netflix – MAGYAR FELIRAT + SZINKRON), YooHoo to the Rescue S2 (Netflix), Costume Quest S1 (folytatás – Amazon), The Hookup Plan / Plan Coeur S2 (Netflix), Haunted S2 (Netflix – MAGYAR FELIRAT)
 • Magyar premier – HBO GO: 10.14 A párok titkos élete (The Secret Life of Couples) 2. évad
 • Magyar premier – Life TV: 10.17 Megfektetve (Laid) 1. évad
 • Magyar premier – Galaxy4: 10.22 Dr. Blake (The Doctor Blake Mysteries) 5. évad
 • A Scooby-Doo and Guess Who? szinkronhangjai.
 • A TV2 nem bír magával, megint változtat a szombati műsorán, ezúttal 18:55-től Fuss család, fuss! Plusz lesz, ami… valami. DVD-extra a FCsF!-hoz.
 • Előfordulhat, hogy lesz Peaky Blinders-film. Tippre ez csak a 7. évad után jöhet szóba, és a készítő, Steven Knight is azt mondta, hogy jó esély van rá.
 • Megvan az Apple első tévés készítői szerződése: Alfonso Cuarón 5 éven át exkluzíve (a produkciós cége révén) az AppleTV+-ra fog tévésorozatokat fejleszteni. Ezért nyilván csillagászati összeget kap.
 • Paola Lazara lesz Juanita Sanchez a The Walking Dead-ben. Csak jelzem, hogy ő a képregény 171. részében tűnik fel, vagyis utána már csak 20 füzet van.
 • Jason Behr visszatérő szereplőként fog feltűnni a Roswell, New Mexico-ban. Izgalmas? (Természetesen nem Max lesz. Mármint, gondolom.)
 • A CBS pilotszkriptet rendelt be a japán Repeat című időutazós sorozat alapján.
 • Az All American +3 részes berendelést kapott a CWtól, így a 2. évadja 16 részes lesz.
 • Az NBC-s Lincoln Rhyme című újonc sorozat címe megváltozott: Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector. Tippeljek? Megpróbálják a sorozatot teljes évados sztorikat feldolgozó eventként vagy limitált szériaként eladni, újabb és újabb alcímekkel.
 • A Lost in Space 2. évadja 12.26-án kerül fel a Netflix-re.
 • Jenna Fischer és Angela Kinsey műsorvezetésével The Office-podcast indult, amiben a két színész visszatekint a sorozat epizódjaira, minden részben egyre, és sok színfalak mögötti sztorit mesél közben. Az Office Ladies premierje 10.16-a és a Stitcher komédiacsatornája, az Earwolf lesz az otthona.
 • A Facebook Watch egy rakás európai hírműsort kezdett el pénzelni – itt a lista francia, német és svéd projektekkel.
 • Ha az országos újoncok L+3-as nézettségét nézzük, akkor a Prodigal Son a legnézettebb 18-49-ban 1.5-ös ratinggel, utána: 1.4 – Stumptown, 1.3 – Emergence és Mixed-ish, 1.1 – Evil, Carol’s Second Act, The Unicorn, Bob Hearts Abishola, 1.0 – Bluff City Law, Almost Family, 0.9 – All Rise, 0.9 – Perfect Harmony, Bless The Harts, 0.6 – Sunnyside.
 • David S. Goyer több éves készítői szerződést írt alá Skydance Television-höz produkciós cégével.
 • Az ausztrál ABC berendelte a Harrow 3. évadját.
 • A The Walking Dead évadkezdéséről beszél a showrunner, Angela Kang, a rendező, Greg Nicotero, és Norman Reedus (Daryl)
 • Portia Doubleday (Angela) beszél a Mr. Robot visszatérésében történtekről.
 • Billy Bob Thornton (McBride) beszél a Goliath 3. évados zárásáról.
 • Állandó szerep: Bobby Moynihan – cím nélküli Tina Fey-komédia (NBC), Aaron Lazar – Filthy Rich (FOX – Steven Pasquale helyére, aki nemrég David Denman helyére érkezett),
 • Vendégszerep: Mark Duplass, Tony Hale, Kristine Froseth, Nnamdi Asomugha – When The Street Lights Go On (visszatérők), Kandi Burruss – The Chi (visszatérő), Peter Friedman – Masters of Doom-pilot, Jimmy O. Yang, Alex Sparrow – Space Force (visszatérők), Rachel York – Filthy Rich (visszatérő),
 • Interjú: Caroline Dries (a Batwoman készítője), Genndy Tarakovsky + még egy (a Primal készítője), Edi Patterson (Judy – The Righteous Gemstones), Jason Ritter és Alisha Wainwright (Pat és Nicole – Raising Dion), Cillian Murphy (Arthur – Peaky Blinders), Kal Penn (Garrett – Sunnyside)
 • A Mozinet behozza karácsonykor a Shaun, a bárány-mozifilm folytatását, a Shaun, a bárány és a farmonkívüli-t.
 • Új sorozat: Vienna Blood – BBC2, 3*2 rész, német-osztrák, készítő: Steve Thompson, rendező: Robert Dornhelm és Umut Dag – Frank Tallis Liebermann Papers-regényei (itthon az első könyv Gyilkos illúzió címen jelent meg – itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, az 1900-as évek Bécsében játszódó sorozat főhőse Max Liebermann, aki Sigmund Freud protezséje volt, és aki egy nyomozónak segít be egy különös ügy felderítésében. A filmek címei a következők: Vienna Blood: The Last Seance, Vienna Blood: The Realm of Night és Vienna Blood: Fatal Lies. Szereplők: Matthew Beard, Juergen Maurer, Conleth Hill, Jessica De Gouw, Luise Von Finckh és Charlene McKenna.
 • Új sorozat: Perfect Commando – Elisa Viihde, 10 rész, komédia, finn, angol nyelvű, készítő: Mikko Pöllä, rendező: Jalmari Helander, főszereplő: Kian Lawley és Katherine C. Hughes, egy párról, akik gondmentes életüket élik Kaliforniában, azonban amikor srác hazautazik anyja szülőföldjére, Finnországba, váratlan fordulatot vesz az élete, ugyanis kettős állampolgársága miatt besorozzák a hadseregbe. Így az elkényeztetett Los Angeles-i életet élő fiú komfortzónájától elég messze kerül, és ki tudja, képes lesz-e kibírni a katonai barakkokban az új életét a sok csodabogár társával. Szereplők: Johannes Holopainen, Fanni Noroila, Tommi Korpela.
 • Phillip Rodriguez megvásárolta Karl Jacoby könyvének, a The Strange Career of William Ellis: The Texas Slave Who Became a Mexican Millionaire-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. Egy férfi története, aki a rabszolgaság korának alkonyán született az amerikai-mexikói határon, és egy fajilag megosztott világban nőtt fel. Azonban mexikói személyazonosságot felvéve mesés vagyonra tett szert Wall Street-i bankárként, diplomataként és bányatulajdonosként.
 • Mondom, hogy jól fizető hakni. A Britain’s Got Talent: The Champions-ben is indult Alex Magala, moldáv kardnyelő, akinek ez volt a 10. Got Talent-szereplése: korábban nyert már, volt döntős, elődöntős, negyeddöntős és volt, hogy a meghallgatások során kiesett. Az amerikai, olasz, finn, cseh, brit, orosz, ukrán és ausztrál változatok mellett volt az amerikai és brit Champions-ben is.
 • Peter Weber, a következő The Bachelor a forgatás során komoly, 22 öltéses arcsérülést szenvedett, de a produkció a kórházi ellátás után megy tovább.
 • Az Amazon 6 részre berendelte a Celebrity Hunted – Caccia all’uomo-t, ami a Celebrity Hunted olasz változata lesz az Endemol Shine Italy-től. Globális premier várható. Itt celebek fognak menekülni üldözőik elől, 14 napot kell kihúzniuk korlátos anyagi lehetőségekkel. Szereplők: Francesco Totti, Fedez, Luis Sal, Claudio Santamaria, Francesca Barra, Costantino della Gherardesca, Diana Del Bufalo, Cristiano Caccamo.

12 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2019. 10. 11. 09:45

Magyar premier: 
Elválótársak (Splitting Up Together) – 2. évad, november 9, Comedy Central
Megrekedve (Wrecked) – 3. évad, november 9, Comedy Central
Bűntények a Riviérán (Research Unit) – 10. évad, november 7; 11. évad, november 15; 12. évad, november 26, AXN
Éjszakai műszak (The Night Shift) – 4. évad, november 20, AXN
Trigger (ismeretlen magyar cím) – 1. évad, november 6, AXN
Magyar tévés premier: Manifest – 1. évad, november 5, AXN

dochollywood - 2019. 10. 11. 10:04

Magyar premier

HBO3: 11.14. – A párok titkos élete, 2. évad

HBO: 11.15. – Castle Rock, 2. évad

HBO3: 11.17. Eszmélet, 1. évad

Mom - 2019. 10. 11. 12:11

Netflixben és HBOGOban járatosabbaktól kérdezem, hogy mikor szokták feltenni az új epizódot? Mindkettőn belefutottam, hogy aznapra volt kiírva, de még reggel 7-kor nem volt fent. Ami ugye már az amerikai premier után van több órával. Mi itt az eljárás? Várnak mindig pl 9:00-ig? Vagy ahogy sikerül? Min múlik az időpont?

damien. - 2019. 10. 11. 12:16

Mom:
Tavaly ott neztem a Legacies es a Roswell elso evadat, de nekem semmi rendszer nem tunt fel benne, szerintem mikor hogy.

winnie - 2019. 10. 11. 12:16

a netflix a sajátokat 9:00, kivéve aznapi koreai sorozatokat, amik gondolom, sugárzás után, mert ők korábbiak, mint mi. a heti cuccaikat nem szoktak követni órára, így nem tudom, hogy azok is 9:00, vagy sugárzás után.

az amazon 3:00.

az hbo go a sajátokat sugárzás után, vagyis 4:00 és 5:00, de a vásárolt hetieket passzolom. pár napja írtátok, hogy valami nem saját csúszott pár órát. és pl. a last week tonight sem azonnali.

csb - 2019. 10. 11. 12:22

A mai Young Sheldon még most sem elérhető…

winnie - 2019. 10. 11. 12:23

igen, tényleg, a young sheldon volt az.

Mom - 2019. 10. 11. 12:28

Köszönöm szépen a válaszokat! Azt hittem, következetesebb a rendszer, de akkor ezentúl reggel még nem fogok számítani a nem saját gyártásokra.

kiskiraly - 2019. 10. 12. 02:23

Most volt a Prix Europe dajátadó, afféle celebmentés média eseméy (tv, rádió, online)
PRIX EUROPA Best European TV Fiction Series of the Year 2019
Invisible Heroes
Kaiho Republic Oy, Finland

2nd
Bauhaus – A New Era
ZDF, Germany

3rd
Twin
Nordisk Film Production, Norway

PRIX EUROPA Best European TV Movie or Mini-Series of the Year 2019
Care
LA Productions Ltd, United Kingdom

2nd
Shillings From Heaven
ORF, Austria

3rd
The Days the Flowers Bloom
SVT, Sweden

Magyar jelöltek most nem voltak.
Link:
https://www.prixeuropa.eu/news/2019/10/11/winners

kiskiraly - 2019. 10. 12. 02:24

*díjátadó, celebmentes
sorry az elírásért

Zsanna - 2019. 10. 12. 21:33

Legaciest viszem, ha nincs más jelentkező. És tudom, tudom, lógok még egy Mayans-szal is. Csak azt még valahogy nem tudtam megnézni. Bocsi.

winnie - 2019. 10. 13. 06:25

köszi! (nyugodtan engedd el a mayanst, csak miattunk ne nézd meg:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz