login |

The Unicorn: 3 rész után

2019. 10. 11. 22:00 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: 2019/20, kritika,

We’ve got our all life ahead of us. Just less of it.

Olyan jó, hogy a previously részben agyonemlegetik a feleség halála dolgot. Mármint értem, hogy a sorozat alapja, a rövid koncepció, de akkor is érdekesen deszenzitálják a drámai irányt.

Bár negatív felütéssel kezdtem, de talán ez az unikornis minden szinten az lesz, mert egyedül megmarad számomra az őszi felhozatalból? Az egyedüli problémám vele az, hogy kicsit hangulatfüggő, viszont olyankor több rész kéne belőle rögtön. Mondjuk ez a későbbiekben nem lesz gond, bármikor gyűjtögethetem.

Az továbbra is áll, hogy a pilot túl mélyre megy, viszont a gyász és újrakezdés dolgokat már sokkal ügyesebben, és hát humorosabban dolgozza fel a folytatás. beindították a motort, amiben szinte minden működik.

Egy komédiánál nagyon fontos a szereplőgárda, és az itteni telitalálatnak tűnik, ami még a közepesebb pillanatokat is simán veszi eddig. Eléggé különbözőnek írták meg a társaságot, de végig érezni közöttük a rendes kapcsolatot. Van kémia.

Nyilván a végeredmény valójában a mosolygós dolog, amit sokat emlegetünk, de egyelőre abban erős, ne temessük a jövő miatt. Most majdnem leírtam, hogy igazi érzelmek vannak benne, de valahogy a kivitelezése túl profi, és… világos hozzá. Nehéz ezt az egyensúlyt eltalálni.

Azért ha nem olvastam volna, hogy epizódcsere volt, akkor is rögtön feltűnne: a 3. részben arról beszélgetnek, ami a pilotban volt. Csak hát közben volt egy tök másik szál, már a 2. részben.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2019. 10. 14. 15:31

simán nézős.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz