login |

Mi volt a hét csalódása?

2019. 10. 13. 17:40 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: a hét kérdése

(Múlt heti csalódások.)  Mondhatnám, hogy na most már pörögjön fel a dolog, de igazából a csalódásoknál ez gonosz lenne – addig jó, amíg senki nem csalódik. Azért a Preacher – 4×10-et így is említették ketten az elmúlt időszakból, nekik nem jött be a finálé ezek szerint.

Ezen a héten valami okozott komolyabb csalódást? Ne feledjétek, nem feltétlenül a legrosszabb részeket keressük, hanem a jó és/vagy nézős sorozatok várakozásokat alulmúló epizódjait.

Melyik sorozat melyik epizódja okozta neked a LEGnagyobb csalódást a héten? Miért?
(Egy válasz elég. És kerüljétek a spoilereket, ha lehet.)

8 hozzászólás Ne habozz!

seven - 2019. 10. 13. 19:04

Supernatural 15×01

Fáj a szivem hogy az SPN-t jelölöm, de basszus…
ez most ciki volt.

Elképesztő lelkesedéssel ültem neki, és a végén úgy álltam fel hogy talán jobb is hogy ez az utolsó évad.

Nem akarok konkrét dolgokat megemlíteni spoilerek miatt, de egyet muszáj. Amikor a szellemek elől futottak… a nap közepén, nyílt utcán… de értitek, a szellemek is simán csak futottak… és Castiel is… hát én elröhögtem magam. Ez egy komédia epizódan zseniális lett volna, de sajnos ezt az írók/rendező teljesen komolyan gondolták.

Az első évadot akarták emulálni, de ez inkább a megszégyenítése volt. A röhej az hogy ha mondjuk visszanézi az ember mondjuk a Bloody Mary-t vagy akármelyik normálisabb 1. évados epizódot, 100x jobb a képvilág, több a feszültség. Sötét van, nyomasztó hangulat, a szellemek tényleg természetfelettin viselkednek és néznek is ki… nem csak extra vastag sminkben futkároznak az utcán.

Van jó pár gyenge epizód a Supernatural-ban de a többségük csak sima standalone ami “ártatlan”. De ez egy évadpremier volt, ráadásul utolsó évad premier.

Kissur - 2019. 10. 13. 19:38

seven: Teljesen igazad van. A képi világ miatt én is haragszom. Meg hát Jared amit színészkedés címszó alatt végigszenvedett a képernyőn azt rossz volt nézni. Ellenben a hét alakítása egyértelműen az “új” karakter volt, a démon. Spoiler miatt nem nevezem nevén.

Mivel nem láttam mást a héten, ezért nekem is inkább volt ez az évadnyitó, de inkább amiatt, hogy a teljes epizód arra ment el, hogy elmenekültek a finálé helyszínéről.

cherockee - 2019. 10. 13. 20:18

+1 a supernatural-ra. Sam-et alakító színész játéka is borzalmas volt, most látom Kissur is írta, akkor nem csak nekem tűnt fel.

denee - 2019. 10. 13. 20:59

Jared minidig kilógott ennyire lefelé? nem emlékszem de az elmúlt pár évadban nagyon látszik.

DarkEagle - 2019. 10. 13. 22:02

Csalódásnak annyira nem mondanám mert csak kíváncsiságból néztem bele de ekkora shit show-t rég láttam már még Julie Plec-től is. :D

Szóval ja, Legacies 2×01.

cherockee - 2019. 10. 13. 22:06

@denee:

Nekem csak pár részben tűnt fel eddig, legtöbbször a karakter részének tűnt, de a mostani részben konkrétan olyan volt, mintha hirtelen reagálna valamit, ami nem egészen volt megtervezve. És az megvan, hogy ő lesz a következő Walker a texasi kopó? :)

jenga - 2019. 10. 13. 23:12

Batwoman s01e01

e-batta - 2019. 10. 14. 21:24

Legacies 2×01 ez valami förtelmes volt :( Julie Plec-t megtámadhatná valamelyik kitalált szörnyetege!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz