login |

Magnum PI: kezdett a 2. évad

2019. 10. 14. 15:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika,

Azt hiszem, rögtön a közepébe vágok: a premierek jó pillanatok a visszanézésre, hiszen nagyon az új nézőkre is céloznak velük. Engem nem rántottak vissza.

Egyszerűen ebben a sorozatban szinte semmi sárm nincs. A legtipikusabb akció-nyomozós sorozat, mindenki áll körben, és magyarázza az aktuális lépcsőt, hogy az összes néző értse. De még csak túl sem tolják, hogy valami szórakoztató rész legyen benne.

Ami még durvább, hogy az akció sem volt erős a premierben, szóval azt a részt is visszavették. Legalábbis visszagondolva a pilotra, ott azért jobban próbálkoztak vele. Itt meg egy set piece volt igazából, gondolom drága, de olyan viccesen kötötték össze a szálait, az egyetlen veszélyes részt benne a végére hagyva. Nem a fizikára gondolok, hanem ahogy “berepült” a helikopter a követett kocsinál és a többire.

Az egyedüli, ami elmegy, az a Higgins és Magnum közötti csipkelődés, de ez 1 perc volt, két mosoly. Na meg Tim Kang annyira hozta a Cho karaktert a The Mentalist-ből, izé (itt más a neve persze), hogy azon is vigyorogtam kicsit.

Magnum, leave before I arrest you for giving me a migraine.

Próbáltam visszafogni magam, de aki nézi, az tényleg éltesse nyugodtan, hogy legyen ellenpólus, mert számomra továbbra is esélytelen, hogy ez a sorozat akárhány percet érjen hetente az életemből. Egyszerűen nem szórakoztat, pedig a zsánerén belül igazából elmegy.

3 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2019. 10. 14. 15:42

szerintem poén volt, hogy megint fiktív jelenettel kezdtek:) az az igazi set piece, a kínai falon való motoros üldözés.

human - 2019. 10. 14. 17:45

az nem az, mivel full cgi volt, konkrétan egy videójáték ugrott be, míg a rendes akciójelenetben tényleg motoroztak terepen is.

Tv kedvelő - 2019. 12. 09. 10:06

Mikortól fogják amúgy adni a tv-ben

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz