login |

Magnum PI: kezdett a 2. évad

2019. 10. 14. 15:50 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kritika,

Azt hiszem, rögtön a közepébe vágok: a premierek jó pillanatok a visszanézésre, hiszen nagyon az új nézőkre is céloznak velük. Engem nem rántottak vissza.

Egyszerűen ebben a sorozatban szinte semmi sárm nincs. A legtipikusabb akció-nyomozós sorozat, mindenki áll körben, és magyarázza az aktuális lépcsőt, hogy az összes néző értse. De még csak túl sem tolják, hogy valami szórakoztató rész legyen benne.

Ami még durvább, hogy az akció sem volt erős a premierben, szóval azt a részt is visszavették. Legalábbis visszagondolva a pilotra, ott azért jobban próbálkoztak vele. Itt meg egy set piece volt igazából, gondolom drága, de olyan viccesen kötötték össze a szálait, az egyetlen veszélyes részt benne a végére hagyva. Nem a fizikára gondolok, hanem ahogy “berepült” a helikopter a követett kocsinál és a többire.

Az egyedüli, ami elmegy, az a Higgins és Magnum közötti csipkelődés, de ez 1 perc volt, két mosoly. Na meg Tim Kang annyira hozta a Cho karaktert a The Mentalist-ből, izé (itt más a neve persze), hogy azon is vigyorogtam kicsit.

Magnum, leave before I arrest you for giving me a migraine.

Próbáltam visszafogni magam, de aki nézi, az tényleg éltesse nyugodtan, hogy legyen ellenpólus, mert számomra továbbra is esélytelen, hogy ez a sorozat akárhány percet érjen hetente az életemből. Egyszerűen nem szórakoztat, pedig a zsánerén belül igazából elmegy.

7 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2019. 10. 14. 15:42

szerintem poén volt, hogy megint fiktív jelenettel kezdtek:) az az igazi set piece, a kínai falon való motoros üldözés.

human - 2019. 10. 14. 17:45

az nem az, mivel full cgi volt, konkrétan egy videójáték ugrott be, míg a rendes akciójelenetben tényleg motoroztak terepen is.

Tv kedvelő - 2019. 12. 09. 10:06

Mikortól fogják amúgy adni a tv-ben

DarkEagle - 2020. 01. 26. 07:01

Én most értem be az évadot mert kicsit félrekerült a sok többi sori miatt de egyáltalán nem bántam meg hogy folytattam mert remek kikapcsolódás. Azt aláírom hogy néha tud lapos lenni és talán uncsibb is és szájbarágós de azért az évad közepén volt egy olyan 5-6 rész ami baromi erős volt drámailag és poénok is ütöttek. Plusz a Five-0 crossover is fasza volt még úgy is hogy azt nem nézem.

A fő hatost továbbra is imádom főleg Higgins-t és Magnumot. Hat alatt nyilván Katsmotót és Kumut is értem.

Ja egyébként nagyon remélem hogy Jin-t még látjuk aki a 2. részben jött és utána a Halloween-es részben mert zseniális figura. :D

Egyébként a 2. résztől egészen a 12-ig nekem bejöttek a részek Különösen a 2-6-ig a 9-10 pedig szerintem az évad legerősebb részei egyelőre. A 11 is nagyon jó volt a 12-es meg ugye a crossover 2. része.

Szóval összességében hozná a heti feelgoodot ha hetiben nézném de állandóan lemaradok vele. :D

kiskiraly - 2020. 05. 15. 07:54

Utolsó mondat második felével egyet értek.
Csak bele bele nézek az évadból epizódokat. Megállapítások, amk spoileresek lehetnek (bár ugye nem nagyok hiszen procedurális network sorozat)

– Hawaii tényleg eladja magát a show-t
– casting ok, Magnum – Higgins csipkelődések ott vannak, de félek attól, hogy ha egyszer összehozzák őket (ami eddig is okozott cringe pillanatokat nekem) cápát ugrik a sorozat bár ugye ez az írokon múlik, hogy hogyan oldják meg
2 ÉVAD VÉGE SPOILER
– 2. évad fináléban Higginsnek hogy ne utasítsják ki USA-ból Robin neki adja az egész Hawaii ingatlant. Most komoly? Azért remélem Robin se ennyire bőkezű hogy csak úgy odadobja a villáját kocsistól a birtok felügyelőjének. Vagy így akarták kiirni véglegesen a rejtélyes Robin Masterst a sorozatból?
SPOILER VÉGE
– nem tetszik, hogy továbbra is élnek a CGI-al
nekem pld. az 1×02 jobban tetszett mint az 1×01
de ez ellen nyilván nem lehet tenni semmit.

Délutáni nézős limonádé sorozat de ennyi 6/10

Fizdale - 2020. 06. 10. 01:27

A 79 éves nagyanyámat leköti szal. . .

magnum sorozat videa - 2022. 03. 24. 16:29

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz