login |

Nézzünk animációt? Scooby-Doo and Guess Who?

2019. 10. 14. 14:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: animáció, kampány, video,

Nosztalgia felső fokon? Amondó vagyok, hogy a Scooby-Doo még mindig élvezhető. Vagy csak azért gondolom így, mert szeretem a krimiket?

Az amerikai Boomerang Channel júliusban indította el új Scooby-s animációs sorozatát (reboot? felélesztés? folytatás? spinoff?), amiben az a csavar, hogy benne mindenféle fiktív és valódi hírességekkel nyomoznak a főhősök. Miután már a magyar premier is megvolt, így épp ideje adni egy nagyobb posztot a Scooby-Doo és (sz)társainak.

Poén koncepció. És hogy kikkel nyomoznak? Páran a körvonalaik alapján kitalálhatóak, de íme a lista: Chris Paul, Abraham Lincoln, Wanda Sykes, Sherlock Holmes, Ricky Gervais, Wonder Woman, Penn & Teller, Steve Urkel, Jim Gaffigan, Weird Al Yankovic, Sia, Kenan Thompson, Batman, + Halsey, Bill Nye, Neil deGrasse Tyson, Whoopi Goldberg, Mark Hamill, The Flash. Ööö, egy dolog, hogy a magyar gyerekek sokat nem ismernek, de szerintem az amerikaiak sem.

A készítő Chris Bailey. Előzetes a plakát alatt, a tovább mögött. Azon kívül még van pár videó: egy a vendégeket mutatja be, van egy Batman-es és Sia-s részlet, egy főcím, és végül az első 13 rész leleplezései összevágva.

3 hozzászólás Ne habozz!

Silver - 2019. 10. 14. 18:24

Végre újra rendes rajzolás! :) És olyan, mint a legelsőeké. Már csak annyit szeretnék, hogy ne 1-2, hanem 4-5 és több évadon keresztül tartson ki. Fárasztó már a folytonos reboot :/

LVI - 2019. 10. 14. 18:39

A Mystery Incorporated és még a Be Cool után is nagyon nagy minőségi zuhanás, az egyetlen valódi pozitivum a retro újrarajzolás. A plot maga baromiunalmasra sikerült sajnos:/

Nem értem amúgy miért nevezzük hirtelen a Boomerangot Boomerang Channelnek.

@Silver
A Warner Bros. Animation úgy készít amúgy Looney Tunes és Scooby-Doo sorozatokat, hogy tudatosan két évadra terveznek.

Aratnok - 2019. 10. 14. 19:39

LVI: A Mystery Incorporateddel mi bajod? Szerintem az elmúlt évek legjobb Scooby Doo sorozata volt, izgalmas sztorival, sajátos hangulattal, ami mert más lenni, mint a korábbi sorozatok, de közben hű maradt az eredeti szellemiségéhez is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz