login |

American Housewife: kezdett a 4. évad

2019. 10. 15. 16:20 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika,

Egy másik ABC-s szitkomnál már írtam, hogy a felnövő gyerekek kezelése nem egyszerű, valamint, hogy még annál is fontosabb kérdés, hogy azzal, hogy megnőnek a gyerekek, mennyire változik meg a komédia DNS-e. És míg a Fresh Off The Boat-nál az eltelt idő tükrében már teljesen másképp csapódik le bennem a sorozat, az American Housewife azért valamennyire még tartja magát. Még akkor is, ha változ(tat)ásokat erőltet magára.

Mondjuk négy év még nem annyira sok idő, bár így is fura visszanézni az első évados promóanyagokat, amikor Oliver még nem volt ennyire nyurga, Anna-Kat pedig kevésbé volt…, ööö, először öntudatosat akartam írni, de mindig is az volt, szóval felnőttes, bármennyire is fura ezt egy kisgyerekre mondani. A tovább mögött folytatom.

Cserébe Taylor nem változott – sem belsőleg, sem külsőleg. És sajnos a sorozat sem változott, mert ha eltekintünk pár jól sikerült ötletről (mint most Alessandra Ambrosio és Alex Lundi párosa), amikor a tipikus rutinba merül vissza a sorozat, akkor csak egy a nagyon sok közül, aminek továbbra sincs konkrét identitása – másféle, amikor családi, másféle, amikor házastársa, másféle, amikor (a szörnyű) havercsajos, és másféle, amikor a gyerekek saját vonalait erőltetik.

Na, most nem ragoztam túl, amikor megfogadtam, hogy nem fogom túlragozni, de ez is a sorozat kritikája. Még mindig túl magas benne a hit or miss-faktor. Ez a premier is inkább volt miss, még a flashforwardos kezdésre sem mondanám azt, hogy túl megalapozott lett volna. Akkor meg minek?

Egyébként meg követelem, hogy Diedrich Bader valaki menekítse ki a sorozatból!

1 hozzászólás Ne habozz!

goodjohnwin - 2019. 10. 15. 18:54

Na, nekem ehhez a sorozathoz kell a szinkron nagyon, hogy 1 percnél többet nézzem, mert a női főszereplő hangjával ki lehet üldözni a világból.
Szinkronnal nézve viszont az derül ki, hogy csak simán vacak a sorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz