login |

Hírkedd – Steven Universe 6. évad!

2019. 10. 15. 09:27 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Batwoman 1. évad
 • Premier: Dublin Murders S1, Mickey and the Roadster Racers S3, The Casagrandes S1, The Demon Headmaster S1, How It Really Happened S4, MUNCHIES Guide To S1, Highway Thru Hell S8, Cross Court S1, Tenable S4, Earth Odyssey with Dylan Dreyer S2, SOS How to Survive S3, Desus & Mero S1 (őszi), Catch 21 S1 + Finálé: The Terror S2 (vendégblogger?), Lodge 49 S1, Yum and Yummer S1, Halloween Cake-Off S1,
 • Új magyar Netflix-en: The Walking Dead 9. évad
 • Magyar premier – TV2: 10.21 Zsaruvér (Blue Bloods) 8. évad
 • Magyar tévés premier – RTL Spike: 11.01 Deep State – Háttérhatalom (Deep State) 1. évad
 • Magyar premier – Minimax: december Trollvadászok (Trollhunters) 2. évad
 • Az Arrowverse-crossover kapcsán újabb meglepetésvendégekről (a legnagyobb WTF-ot írtam pár napja – és ez már szinte biztosra vehető rajongói fotók alapján) szállingóznak forgatásfigyelői pletykák: – Michael Keaton – kép formájában, a Titans némelyik karaktere, Burt Ward (a régi Batman-sorozat Robinja), Robert Wuhl (a Michael Keaton-féle Batman-filmből Alexander Knox)
 • A kaliforniai erdőtüzek miatt le kellett állítani a SWAT, az NCIS, a Bless This Mess és a Party of Five forgatását.
 • A Cartoon Network berendelte a Steven Universe 6. évadját. Igen, a kaszált és filmes folytatást kapó sorozat kap egy… újabb lezárást? A címe Steven Universe Future lesz, amolyan minisorozatnak kell elképzelni, és a leírás szerint, miután Steven megmentette az univerzumot, próbál minden szálat elvarrni, de ahogy más emberek gondjain segít, végre szembenéz a sajátjaival is.
 • Külön nem írtam, de a biztonság kedvéért álljon itt: Ben Lewis (William) állandó szereplőnek lett kiemelve az Arrow 8. évadjára
 • Lolly Adefope (Rosie) állandó szereplőnek lett kiemelve a Miracle Workers 2. évadjára.
 • Az ABC angol formátum alapján berendelte a The Hustler című rejtélyközpontú vetélkedőt Craig Ferguson műsorvezetésével. A játékban 5 versenyző próbál együtt válaszolni a kérdésekre, közös nyereményért. A csavar az, hogy az egyik játékos tudja az összes választ, de ezt titokban kell tartania. A játék közben két társát kiejti ez a játékos (The Hustler), a végén pedig a maradóknak ki kell találniuk, hogy ki a beépített ember. Ha rájönnek, akkor osztoznak a pénzen, ha nem, akkor minden pénz a beépített emberé.
 • A The Dragon Prince 3. évadja 11.22-én jön a Netflix-re.
 • A CBS vette meg a Dolph Lundgren főszereplésével, Sylvester Stallone executive producerkedése (és talán pilotrendezése mellett) tervezett The International pilotszkriptjét fejlesztésre. Itt írtunk bővebben a projektről, valamiért mindenkinek kellett, még a Netflix és az AppleTv+ is rávetődött.
 • A Rhythm + Flow című Netflix-es énekes versenyreality szemben más hasonló műsorokkal, nem köti magához lemezszerződéssel a résztvevőket.
 • A FOX-os War of The Worlds-sorozatot két külön helyszínen, két külön rendezővel és külön stábokk
 • A New York City-ben a 25. évfordulóra összerakott Friends pop up Experience-ről tudósítás és képek.
 • Az AcornTV Amerikában és Kanadában átlépte az 1M előfizetőt.
 • A Carnival Row 2. évadjának showrunnerje Eric Oleson lesz, ugyanis Marc Guggenheim elfoglaltsága, míg Travis Beecham kreatív nézetkülönbségek miatt távozik. A harmadik showrunner, Rene Echaverria marad. (Mondjuk mindez inkább forgatási és újraírási dolgokat érint, mert már elkészültek a szkriptek.)
 • A The Walking Dead – 10×02-ről beszél a showrunner, Angela Kang, Ryan Hurst (Beta) és Thora Birch (Gamma)
 • Danny McBride, a The Righteous Gemstones főszereplője és készítője beszél a fináléról.
 • LaLa Anthony (LaKeisha) beszél a Power legutóbbi részéről.
 • Vendégszerep: Usman Ally, Artur Benson, Aaron Glenane, Jade Albany – 68 Whiskey (visszatérők), Alanna Ubach – Filthy Rich (visszatérő), Christian Kane – Supernatural, Missy Pyle – Bob Hearts Abishola, Laura San Giacomo, Camryn Grimes – NCIS, Rob Morrow – Hawaii Five-0 (megint),
 • A Freeform-os Close Up-pilot szereplőgárdája: Millicent Simmonds, Fivel Stewart, Anthony Keyvan, Karin Konoval, Yaani King Mondschein, Sean Blakemore, Jennifer Spence, Megan Charpentier, Alexander Grant, Van Crosby
 • Állandó szerep: Holly Hunter – cím nélküli James Comey-sorozat (HBO), Shahadi Wright Joseph, Alison Pill, Ryan Kwanten, Melody Hurd, Javier Botet, Percy Hynes White – Them: Covenant (Amazon), Alexander Ludwig – Heels (Starz),
 • Interjú Kozma Borbála, szinkrondramaturggal.
 • Új sorozat: Best Interests – BBC, 4 rész, angol, készítő: Jack Thorne, egy családról, mely szétszakad olyan döntéseknek köszönhetően, amiket senki sem akar meghozni. A szülők lánya életveszélyes állapotban van, az orvosok szerint, a lány érdeke lenne, ha hagynák meghalni, azonban az őt szerető család ezzel nem ért egyet, és elkezdenek küzdeni érte, mi pedig láthatjuk mindezt a jogi folyamat egyes lépcsőfokai révén, ahogy küszködnek a döntéssel. Ki döntsön, és kinek az érdeke számít?
 • Pilotszkript: Speedway – csatorna nélkül (gyártó: Meritage Pictures), készítő: Jane Kelly Kosek, főszereplő: Jason Priestley és Caitlin Carmichael (előbbi executive producer és rendező is), egy 15 éves srácról és az ő útjáról egy versenyautó-vezetői bajnoki cím felé. A sorozat újszerű pillantást nyújt a versenyautós iparra egy fiatal, kisvárosi tehetség szemén keresztül, és megismertet minket azokkal az akadályokkal, amikkel szembe kell néznie, például hogy komolyan vegyék, mint profi pilótát. Priestley egy egykori top versenyzőt alakít, aki Amerika egyik utolsó családi tulajdonban lévő versenypályáját felügyeli.
 • A Ley Line megvásárolta Doug J. Swanson könyvének, a Blood Aces: The Wild Ride of Benny Binion-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. Valós történet a modern Las Vegas egyik alapítóatyjáról, a World Series of Poker megálmodójáról, aki egyszerre volt családapa és gengszter, filantróp és gyilkos, az elesettek barátja és a legádázabb ellenség. A hatalomra emelkedése és a hatalmon maradása pedig szinte példa nélküli volt az amerikai alvilágban. Annak ellenére, hogy alig tudott írni és olvasni, a vele született intelligenciája, sármja és ösztönös kíméletlensége révén kialakította szerencsejátékos birodalmát. Miután meglépett a törvény elől Texas-ból.
 • Visszatért a Showtime napi, késő esti talkshow-ja, a Desus & Mero, az első heti vendégek: DaBaby, Taraji P. Henson, Forest Whitaker és Ta-Nehisi Coates.
 • A Project Runway 18. évadja 12.05-én kezd a Bravo-n, és mindenki visszatér: Karlie Kloss, mint műsorvezető, Christian Siriano, mint mentor, Nina Garcia, Brandon Maxwell, Elaine Welteroth, mint zsűritag.

10 hozzászólás Ne habozz!

Quantumleap - 2019. 10. 15. 10:49

Walking Dead 10×02-ről jön majd post?

Ace - 2019. 10. 15. 10:53

Winnie:
Short Treks 2×01 Q&A-ról küldtem írást.

winnie - 2019. 10. 15. 11:01

köszi!

winnie - 2019. 10. 15. 11:01

Quantumleap: igen.

Enzo - 2019. 10. 15. 12:18

Jé, én most vettem észre, hogy még nincs Good Omens-kibeszélő. :O Pedig teljesen úgy emlékszem, hogy jött szembe ilyen poszt… akkor nem sietek a komment-megfogalmazással :’D

winnie - 2019. 10. 15. 12:25

human már nagyon régen ígéri privátban, szóval szerintem lesz.

Thomas - 2019. 10. 15. 13:44

Lundgren és Stallone (bár szerepelne is benne, ő még azon kevés mozisztár között van, akit nem láttunk sorozatozni:)? Én is rávetődnék egyből:) De hogy pont a CBS? Meh:(

winnie - 2019. 10. 15. 13:54

nyugdíjas csatorna nyugdíjas színészekkel:) nyilván alakíthatják a sorozatot, de az azért biztató, hogy mindenkinek kellett, szóval elfért volna máshol is.

dexike3 - 2019. 10. 15. 13:57

a Castle Rock season 2 start előtt egy héttel egy interjú a készítővel:
https://www.youtube.com/watch?v=Es1DVS_1A4o

és mivel volt már zártkörű premier egy interjú a főszereplővel Lizzy Caplannel:
https://www.syfy.com/syfywire/season-2-of-castle-rock-mashes-up-king-classics-misery-and-salems-lot

és aki bírja a spoiler-es kritikát az első 5 részről:
https://ew.com/tv-reviews/2019/10/15/castle-rock-season-2-review/

nem tudom winnie nálunk is kiadják e majd az első 5 részt, de várom a kritikát róla, ha megtörténne. egyenlőre jónak tűnik az évad.

kiskiraly - 2019. 10. 16. 00:36

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz