login |

Black-ish: kezdett a 6. évad

2019. 10. 16. 14:50 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: kritika,

Már a hatodik? Ránézésre teljesen azoknak szól az ABC komédiája továbbra is, akik megkedvelték a szereplőket eddig. A premierben konkrétan mindenki feltűnik kicsit, kivéve a spinoffoló.

Ez amúgy kettős fegyver, egyrészről visszanézőként kicsit túlzsúfolt a premier, össze-vissza ugráló, minimál szálas. Másrészről viszont teljesen átjön a család hangulat az apróságokkal. Mondjuk poén nem sok van, viszont a megható pillanatok még így is működtek, főleg Laurence Fishburne remekelt bennük.

Viszont a munkahelyi szálon teljesen a túltolást éreztem. Alapból nem volt erős például a főnök karaktere, de ez nagyobb és erőtelenebb karikatúrája volt annak, mint ami még rémlett korábbról.

Nehéz sokadik évados komédiáról írni? Az. Teljesen bevált lemez, nyilván nem a zsenialitása miatt nézi senki mostanában, hanem mert kedveli a karaktereket, és ezt látszólag tovább is vitte a Black-ish.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz