login |

Hírszerda – The Outpost 3. évad!

2019. 10. 16. 09:12 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Éjszaka megvolt az első országos újonc-kasza.
 • Tegnap egy tonna magyar feliratot élesítettek a Netflix-en, innentől jelezzük kommentben, és nemsokára a listánk is frissülni fog, pl. Brooklyn Nine-Nine, The OA, Lucifer, 3%, Derry Girls.
 • Mai magyar premier: Fekete özvegyek 1. évad, 7 törpe és én 2. évad (folytatás)
 • Premier: Arrow S8, The Purge S2, Treadstone S1, Relatively Evil S1, Battle of The Fittest Couples S1, Counting On S10, Richard Osman’s House of Games S3, Treasures Of The British Library S2 + Finálé: Food Truck Nation S2, Stay or Sell S1
 • Teljes évados premier: In The Long Run S2 (Sky)
 • + a The Purge – 2×01 (még?) nem került fel a magyar Amazon-ra. Lehet, hogy nem is fog?
 • Magyar premier – Humor+: 10.26 BoJack Horseman (BoJack Horseman) 4. évad
 • Magyar tévés premier – AXN: 11.05 Manifest (Manifest) 1. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 11.04 Alvinn! és a mókusok (ALVINNN! and the Chipmunks) 4. évad (folytatás)
 • Új a magyar Amazon-on: Absentia S1
 • (Észrevehette már mindenki, de azért jelzem, hogy a Netflix-re csak a Riverdale érkezik a CW-s sorozatok közül hetiben itthon, a Black Lightning és a Dynasty nem – pár hónapja írtuk, hogy a CW és a Netflix szerződése lejárt, és úgy tűnik, hogy csak egy sorozat érte meg nekik hetiben. Eközben mondjuk Romániában a Supergirl és a The Flash is heti.)
 • Hétfőn a TV2-es Fuss, család, fuss! 8,7%-os SHR-t produkált 18-49-ben. A Séfek séfe 14,3%-osat, míg az RTL-es Nyerő páros startja 12,8%-osat.
 • Az HBO Max az elkövetkező hetekben vagy napokban több DC-s képregény-sorozatot is be fog jelenteni.
 • Anno a magyar sajtóban 2010-ben és 2014-ben is futott egy kört az, hogy a klasszikus X-Men animációs sorozat főcímzenéje hasonlít a Lindáéra, de most Amerika is jobban felkapta rá a fejét, mert konkrétan egy magyar ember pert is indított jogorvoslatért cserébe. Itt el lehet olvasni a teljes keresetet, aminek vannak érdekes részletei.
 • Pár WandaVision-pletyka. Arról már volt szó, hogy az 50-es években fog játszódni, most konkrétan arról szól a zsizsegés, hogy a minisorozat egyik fele egy régi, klasszikus szitkom lesz (afféle paródia), és ebben a kreált realitásban több ismert karakter is fel fog tűnni, mint gyerek vagy szomszéd. Pl. Jimmy Woo, Monica Rambeau, Darcy Lewis, Pietro + Wiccan és Speed. A másik fele pedig egy kvázi filmként fog funkcionálni.
 • A Supernatural utolsó szezonjában sok korábbról ismert karakter szerepelni fog, többek között Billie (Lisa Berry), Eileen (Shoshannah Stern), Kevin (Osric Chau) és Adam (Jake Abel)
 • John Morton készítésében Anglia feldolgozza a francia Call My Agent! című komédiát.
 • “Ma” lesz a Chicago-crossover, ami egy halálos baktérium felfedezésével fog indítani a Chicago Fire-ben, mely több áldozatot is szed. A Med-ben egy karantén lesz a középpontban, a PD-sek pedig védhetik szeretett városukat.
 • A The Amazing Race Australia 4. évadja 10.28-án kezd.
 • A South Park – 23×02-t, a Band in China-t betiltották Kínában. A kínai cenzoroknak nem tetszett, hogy az országot autoriter rezsimnek állítják be. Még a netről is megpróbálták eltüntetni a sorozat morzsáit odaát. Aki nem néző és érdekli, hogy mi verte ki Kínában a biztosítékot, az itt megnézheti a részt. Még Micimackó is szerepel benne.
 • 10.18-án érkezik a Netflix-re a Wentworth török feldolgozása, az Avlu (The Yard).
 • Ha már Wentworth, akkor a sorozat, ahogy olvasom a Freemantle legsikeresebbje és már 158 nemzetközi piacra eladták. Mi a helyzet a magyarokkal? Vajon jön itthonra is akkor?
 • Az HBO Max megszerezte Amerikára a The West Wing streaming jogait.
 • Készítői szerződés: Will Gluck – Entertainment One (2 év), Nina Jacobson és Brad Simpson – FX Productions (4 év), Steve Levitan – 20th Century Fox TV (4 év)
 • A CW berendelte a The Outpost 3. évadját.
 • Állandó szerep: Timothy Olyphant – Fargo S4, Hope Davis – Your Honor (Showtime), Jim Parrack, Ronen Rubinstein, Sierra McClain, Natacha Karam, Brian Michael Smith, Rafael Silva, Julian Works – 9-1-1: Lone Star (FOX),
 • Vendégszerep: Maria Gabriela de Faria – A Moody Christmas (visszatérő), Georgina Reilly – The Baker & The Beauty (visszatérő), Joshua Malina – The Good Doctor, Joel McHale – Will & Grace (visszatérő), David Arquette, Colin Mochrie, Derek Mcgrath, Kevin McDonald, Dave Foley – Carter, Eric “Otter” Stratton, Robert Hoover – The Goldbergs,
 • A válogatók után majd érkezik ismét a Tábor és a Mentorház, amikor két hétvégén keresztül szombaton és vasárnap este is az X-Faktor lesz az RTL Klubon. Ez azt is jelenti, hogy a Jófiúk két hetes szünetre megy.
 • Új sorozat: Entergalactic – Netflix, zenés animációs, készítő: Ian Edelman és Scott Mescudi – utóbbi, azaz Kid Cudi megjelenés előtt álló album alapján, executive producer: Kenya Barris, a sorozat az album zenéje révén egy fiatal férfiról szól, aki útja során felfedezi a szerelmet.
 • Pilotszkript: Homesick – TBS, komédia, készítő: Freddie Highmore és James Mitchell – utóbbi személyes tapasztalatai alapján, a mentális egészségről, a testképről, a toxikus férfiasságról, és arról, hogy mit jelent a nemekkel kapcsolatos “normális” elvárásoknak ellenszegülni. A középpontban egy önpusztító, titokban étkezési zavaroktól szenvedő huszonéves diszfunkcionális kapcsolata lenne anyjával, aki amellett, hogy a legjobb barátja, őrjöngő, narcisztikus figura, aki mindent megenged fiának.
 • A Yellow Bird megvásárolta Sven Carlsson és Jonas Leijonhufvud könyvének, a Spotify Untold-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. Ebből kiderül, hogy a titokzatoskodó startup, hogy hódította meg a lemezkiadókat és rázta meg alapjaiban a zeneipart. A sorozat középpontjában a nagy vihart kavaró amerikai belépés lenne, amiben Steve Jobs és a Napster-es Sean Parker is szerepet vállalt.
 • A Jersey Shore-os DJ Pauly D & Vinny új, Las Vegas-ban játszódó dokusorozatot kap az MTV-től DJ Pauly D and Vinny’s Vegas Pool Party címmel. El lehet képzelni, hogy mi lesz, haverokat hívnak meg bulizni, meg celebeket, ilyesmi.

12 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2019. 10. 16. 09:19

Tévés premier

Duna TV: 10.28. – Elveszettek (The Missing) 2. évad

Cinemax: 11.23. – Szóljatok a köpcösnek! (Get Shorty) 2. évad

GYV - 2019. 10. 16. 09:59

Magyar premier:

Kegyetlen csillogás (Star) – 3. évad, október 21, Prime (kora hajnalban)

Stuffy - 2019. 10. 16. 10:00

1 hét és kezdik forgatni a 8 és 9.evadot.
Nem meglepő nagyon népszerű lett az utóbbi időkben.
Az első évad itthon szinkronosan hát Huh..

Mate815 - 2019. 10. 16. 10:05

South Park óriási! Így kell ezt! Fuck the Chinese government hét idézetébe mehet is!

RiCo - 2019. 10. 16. 10:21

Fargo 4. évad Timothy Olyphant-el? Ennél jobb hír nem is jöhetett volna.
Azt lehet már tudni, hogy mikor? 2020?

winnie - 2019. 10. 16. 10:22

vele is, de ugye ott van még másik egy tucat szereplő is. a dátumok kapcsán ez mindig segít:) https://www.sorozatjunkie.hu/2019/01/21/2019-es-sorozatos-premiernaptar/

CrashBoostZoom - 2019. 10. 16. 10:27

Amint Micimackó megjelent a részben én azonnal tudtam, hogy ez be lesz tiltva Kínában, a rész többi pillanata pedig csak extra okokat adott.

Az viszont nem értem, hogy az Outpost hogyan kaphatott még egy évadot. Nem tudom, hogy a készítők közül kinek van ilyen befolyásos barátja a CW-nél, hogy ezt el tudta rendezni. Más módon ezt nem tudom elképzelni. :D

Enzo - 2019. 10. 16. 11:47

Érdekes a WandaVision-ös hír!

Szolg.kérés: TWD 10×02 posztot kiraknátok oldalsávba az évadnyitós link helyett? Köszi!

Capri - 2019. 10. 16. 13:22

Mi a baja van a kínaiaknak a Micimackóval?

winnie - 2019. 10. 16. 13:38

a kínai elnököt szokták hozzá hasonlítani.

kiskiraly - 2019. 10. 16. 15:04

CrashBoostZoom:
Szerbiában olcsó a forgatás és a filmes adókedvezmény: 25%, de 5 millió euró költése felett 30%.

yagami01 - 2019. 10. 16. 22:35

De ne ilyen néma csajokat meg pehely súlyú karakterket hozzanak vissza Supnatnál. Utolsó évad könyörgöm, semmi ötlet nincs? Ennyire? Adam oké, de hol vannak az első 5 évad karakterei, most hogy Isten állítólag mindent visszahozott? Hol egy Azazel? Pf… Ezeket a karaktereket, mint Rowena, a néma csaj, a dagadt szőke seriff, Jody és a lányok nagyon háttérbe kellene szorítani vagy már rég ki kellett volna írni őket… nem, nem jók. Koránt sem érnek fel a régi karakterekkel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz