login |

Hawaii Five-0: kezdett a 10. évad – írta Pamats

2019. 10. 18. 16:45 - Írta: vendegblogger

8 hozzászólás | kategória: kritika,

Tavaly egy elég mozgalmas fináléval zártuk az évadot, aminek még egy lövés is eldördült a végén a Five-O irodájában, hagyva ezzel a nézőket izgalomban tartva.

Az évadnyitó nem is húzza az idegeket sokáig, mert tulajdonképpen nem is kell izgalmakra számítani. A másik szál a részben pedig a szokásos heti ügy, amiben 1-1 triád és yakuza vezető vált célponttá.

Nos, ha a nyomozás nem is volt túl érdekes, de legalább volt megint egy-két tetszetősebb akciójelenet, ahogy azt megszokhattuk, na meg itt kerül képbe egy valószínűleg új szereplő hölgy, aki a katonai rendészetnél dolgozik és vele találkoznak Steve-ék a nyomozás közben. A tovább mögött még pár szót ejtek ezekről.

Mint említettem nem húzták sokat a nézők agyát és rögtön az elején kiderül, hogy Jerry szenvedte el a lövést, de meg is úszta. Ami a lényeg volt ezáltal, hogy a lábadozás közben úgy döntött ki lép az egységből egy új fejezet nyitása érdekében, szóval most rá biztosan nem számíthatunk a továbbiakban sajnos, pedig vicces karakter volt, de talán vissza néz később beugrani néha.

Jerry távozott, de jön helyette a már említett katonai rendész, nevezetesen Quinn Liu, aki annak ürügyén marad a csapatban vagy egyelőre a közelében, hogy vád elé állíthassák az ügy gyanúsítottját. Egyelőre még sok nem derül ki róla, de Danny Steve-hez hasonlította. Majd meglátjuk, hogy működik a dinamika.

Egy rövid átívelés még, hogy valaki elrejtett egy bombát Steve-nél, amit aztán a második részben meg is találtak, gondolom ezzel a szállal még elbíbelődnek egy darabig, de nekem nem mozgatja meg túlságosan a fantáziámat.

Ennyi tehát egy átlagosnak mondható kezdés és két szereplő-változás, a többi meg marad a régiben úgy néz ki. Mindenesetre marad nézős mert szoktak jó részek lenni és a szereplők is hozzánk nőttek már. Évadzárónál találkozunk.

8 hozzászólás Ne habozz!

terminadmin - 2019. 10. 18. 17:16

olyan izgalmas lett ez a sorozat, mint egy tál bableves… kb. 6. évadig néztem, nem volt rossz, de nagyon egysíkúvá vált egy idő után. kár érte.

terminadmin - 2019. 10. 18. 17:18

és oké ott van még steve meg danny… de kb. rajtuk kívül kb. egyik szereplő miatt sem érdemes nézni ezt a sorozatot. gyenge casting évek óta.

Sigismundus - 2019. 10. 18. 17:22

Marad nézős. Úgy oldották meg persze a 7.évadvégi lövés izgalmát, ahogy a Five-O-ban szokás, megint lelőnek részenként 5 rendőrt-ügynököt-bűnözőt, mindig történik valami szigetrengető.. De jók a karakterek (nagyon jól sikerült az upgrade, Adam és a fiatalok) remek a helyszín, nézem.

Zsuzsa - 2020. 02. 08. 21:07

Imádom! :D A nyavalygók is nézik tuti!

Zsuzsa - 2020. 02. 08. 21:08

Ja jut eszembe, nem tudja valaki, hogy mikor fogják szinkronizálni a 10. évadot?

tomi - 2020. 06. 01. 18:13

A világ legjobb sorozata lett csak az a gond hogy nem tudok megnézni egy csomó részt mert nem elérhető….ez szomorú…..

Lapuné Simon Tünde - 2020. 11. 09. 11:17

Szia! Sajnos lemaradtam az utolsó befejező részeiről.Segítséget szeretnék kérni hol lehetne megnézni? Előre is köszönöm.Tünde

winnie - 2020. 11. 09. 11:33

Itthon a sorozat friss epizódjai a Prime oldalára kerülnek fel szinkronnal: https://tv2.hu/prime/videok – illetve az Amazon Prime Video-n érhetőek még el eredeti hanggal, de ott csak az első hat szezon.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz