login |

Itt az idő!

2019. 10. 20. 14:15 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: kampány,

Damon Lindelof Watchmen-je nemsokára kezd az HBO-n, és eléggé elrugaszkodik az alapanyag képregénytől, bőven annak ideje után játszódik, de a sajtónak kiküldött első pár rész alapján biztosra mondható, hogy bőven lesznek olyanok, akik 10/10-es szinten imádni fogják. Mindenki szurkolhat, hogy ő is a “kiválasztottak” közé tartozzon.

Ami meglepő számomra, hogy ezzel a fő plakáttal, egy szál Regina King-gel mentek neki a szezonnak. (Itt volt a teljes előzetes.)

13 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2019. 10. 20. 14:29

nem lehet hogy van tobb karakterrol is ilyen solo plakat es veletlenszeruen promoznak veluk ?

pl Defendersnel volt itt londonban hogy volt olyan metro vonal ahol cask Daredeviles kepek voltak meg volt olyan ahol Iron Fist es voltak olyan megallok ahol a teljes banda ott volt

amugy meg: abszolut varos :D

Silver - 2019. 10. 20. 15:32

Egyáltalán nem tud izgatni.

CrashBoostZoom - 2019. 10. 20. 16:07

Én megnéztem a trailer-eket de egyszerűen semmi sem emlékeztetett a képregényre vagy a filmre. Nekem ez a sorozat egy gagyi, félresiklott kvázi-adaptáció marad ami a nevén kívül semennyire sem Watchmen.

De akinek bejön az nyugodtan nézze.

winnie - 2019. 10. 20. 16:21

izgatni engem sem izgat, miért tenné, egy képkockát nem láttam belőlem, cserébe úgyis megnézem, mert új sorozat, és ha tényleg zseniális, akkor onnantól kezdve fog izgatin. nagyon, nagyon remélem, hogy tényleg remek lesz.

kelemen - 2019. 10. 20. 16:25

“egyszerűen semmi sem emlékeztetett a képregényre vagy a filmre.”

Ami a lehető legnagyobb dicséret! Addig jó, amíg nem másra akar emlékeztetni, vagy csak más által megírt sztorit visszaböfögni. Szóval, végre valami igazán eredeti dolog.

Mate4182 - 2019. 10. 20. 16:49

en nem ismerem a kepregenyt de ha a film hangulatat visszaadna azt mondjuk ertekelnem mert azt nagyon szerettem mindig is

seven - 2019. 10. 20. 19:07

Lost és leftovers után bármit csinálhatott volna Lindelof, úgyis bepróbáltam volna. De ezzel az anyaggal meg aztán pláne.

dexike3 - 2019. 10. 20. 19:26

@seven:
csatlakozom, aki ennyire meg tudott fogni a Leftovers-szel, az nyitott kapukat dönget. na és ha nincs köze a képregényhez?

Wittgen - 2019. 10. 20. 22:40

Ha hozza kb a mozifilm szintjét, már megéri megnézni.
King oltári jó formában van még ennyi idősen is.

Gevin - 2019. 10. 21. 11:56

A bloffmester ujra akcioban :) De amugy tenyleg egyedi minden sorozata ugyhogy mindenkepp nezos, de a trailerek engem sem fogtak meg igazan.

irgum76 - 2019. 10. 21. 17:44

nem igazán tudom mit láttam de talán tetszett…
egyenlőre semmi nincs megmagyarázva
még az sem kik a jófiúk és kik a rosszak
de gyanítom ez nem is lesz egyértelmű

CrashBoostZoom - 2019. 10. 21. 19:48

@kelemen

Lehet, hogy szerinted dicséret de nekem az ok amiért nem fogom nézni. Volt egy jól felépített világ amit kukáztak, csak átvettek pár motívumot és ráírták, hogy “Watchmen”

Teljesen megértem, hogy Moore miért szedette le a nevét erről. Én is ezt tettem volna a helyében.

winnie - 2019. 10. 21. 20:06

Te nem tetted volna, mert részenként 50-100 ezer dollárt kapnál érte:)

Viccen kívül, et az érvet el kell felejteni – ezen nincs mit megérteni, mert Moore nem látta. Nem azért szedette le a nevét, mert látta és nem tetszett neki. Fent sem volt a neve soha. Ahogy Watchmen-mozifimen sem. Meg ahogy egy csomó más mindenen sem az elmúlt 15 évben, egyszerűen mert nem járul hozzá. A korábbi rossz tapasztalatok alapján. Mert ugye láttunk elég pocsék Moore-adaptációkat, amiken rajta volt a neve. Szóval, ha valami, akkor az nem mond semmit, hogy min van rajta a neve és min nincs.

“csak átvettek pár motívumot és ráírták, hogy “Watchmen””

A másik megoldás, hogy nem írják rá. Amit nem lehetne megcsinálni. Vagy ha meglehetne, akkor mindenki plágiumot kiáltana.

Ugyan, ez butaság. Van egy alapmű, amit valaki imádott, akit megihletett, egész életében agyalt rajta, és most csinált valamit belőle. Akár tetszik valakinek a végeredmény, akár nem, ami tesz a készítő, az megsüvegelendő. A lényeg, hogy egy alap kapszulából, egy lezárt történetből valaki csinált egy sokkal nagyobbat miután tovább gondolta azt. Nagyobb történet, nagyobb világot – ráadásul úgy, hogy még az eredeti sztorit, karaktereket sem piszkálta meg (mert nem vette hozzá a bátorságot, hogy azt bántsa, amit tökéletesnek vél), inkább később játszódó sztorit mesél el.

Zack Snyder nem így tett a filmjében. És mindenki látta a végeredményt. Ezt is meg fogják nézni páran. És majd minősíteni fogják, hogy jó lett vagy sem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz