login |

Hírcsütörtök – Adventure Time 11. évad!

2019. 10. 24. 09:15 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Castle Rock 2. évad, Lassie és barátai 2. évad
 • Premier: Copwatch America S1 + Finálé: 24/7: College Football S1
 • Teljes évados premier: Daybreak S1 (Netflix – MAGYAR SZINKRON ÉS FELIRAT!)
 • Magyar premier – VIASAT6: 10.28 Hősakadémia (My Hero Academia / Boku no Hero Academia) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 12.22 Batwoman (Batwoman) 1. évad
 • Magyar premier – Sony Max: 11.11 Lakástalkshow 3. évad
 • 11.01-jén visszakerül az HBO GO-ra a Ray Donovan 6. évadja. És elvileg le fog kerülni a Modern Family, de csak ideiglenesen, hiszen majd érkezik oda a 11. szezon is.
 • John Cho elég komoly sérülést szenvedett a Netflix élőszereplős Cowboy Bebop-sorozatának forgatásán, így a munkálatokat 7-9 hónapra leállították.
 • Aidan Turner lett a Frank Spotnitz-féle Leonardo DaVinci-sorozat, a Leonardo főszereplője – a szériáról itt írtunk bővebben.
 • Az HBO Max berendelte az Adventure Time 11. évadját, ezzel feltámasztva a sorozatot. Az új szezon négy 1 órás epizódból, ha úgy tetszik különkiadásból fog állni.
 • Tom Ellis cáfolta, hogy szerepelne az Arrowverse-crossoverben. Ami persze nem jelent semmit, csak azt, hogy amolyan TV2-es taktikaként így hívja fel a figyelmet arra, hogy volt olyan hír valahol, valamikor, hogy szerepelni fog. (És ezt már meg is írták egyes tévés oldalak, melyek eléggé távol tartják magukat sok Arrowverse-crossoveres infótól.)
 • Nyáron Jeremy Clarkson azt nyilatkozta, hogy a The Grand Tour 4. évadjára Thaiföldön, Laoszban, Myanmaron, Malajziában és Szingapúrban fognak különkiadásokat forgatni. Hogy ezekből mi lesz, nem tudni, egyelőre csak az biztos, hogy egy ilyen dupla részt karácsonyra adnak le az Amazon-nak, egy másikat meg tavaszra – a helyszínek Kambodzsa, illetve Vietnam lesznek.
 • A Hulu beszállt az angol Baghdad Central című sorozatba.
 • Amikor lokalizálásra került a Netflix, akkor a hivatalos adat szerint 72 szinkronos és 905 feliratos cím volt rajta. Azóta ez a szám persze nőtt.
 • A La Casa de Papel, azaz a Money Heist “3. évadja” vált a Netflix legnézettebb nem angol nyelvű sorozatává, egy hónap alatt 44M-s “nézettséggel”.
 • Pilotrendezés: Rhys Thomas – Masters of Doom (USA), Dan Percival – Leonardo, Jennifer Morrison – One of Us Is Lying (Peacock)
 • Azie Tesfai (Kelly) beszél a Supergirl – 5×03-ban történtekről.
 • Naturi Naughton (Tasha) beszél a Power legutóbbi részében történtekről.
 • Állandó szerep: Whiz Khalifa – Dickinson (AppleTv+), Michael Palin – Worzel Gummidge (BBC), Michiel Huisman, Sonoya Mizuno,
 • Vendégszerep: Dulé Hill, June Diane Raphael – Black Monday (visszatérők), Raven-Symoné – The Bold Type (visszatérő), Andy Allo – Chicago Fire (visszatérő), Kaley Ronayne, Jade Albany – The Right Stuff (visszatérő), Cas Anvar – How To Get Away with Murder,
 • Interjú: Dave Porter (az El Camino: A Breaking Bad Movie zeneszerzője), Roberto Aguirre-Sacasa (a Riverdale készítője), Timothy Greenberg + még egy + még egy (a Living With Yourself készítője), a Looking For Alaska szereplői, Rafael Cobos (a La Peste készítője), Oliver Stark (Buck – 9-1-1)
 • Az HBO GO árat emelt novembertől – az új havi díj 1890 forint lesz.
 • Új sorozat: Sex/Life – Netflix, 8 rész, készítő: Stacy Rukeyser – BB Easton könyve, a 44 Chapters About 4 Men alapján, egy túlfűtött, nő-központú dramedy, ami bemutatja azt, amikor az élet és a libidó találkozik. Egy szerelmi háromszög van a történet középpontjában egy nő, a férje, valamint a nő múltja között, mely révén megismerhetjük a női önazonosság és vágyak újszerű változatát.
 • A Cavalry Media megvásárolta Crystal Smith könyvének, a Bloodleaf-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. Egy hercegnőről, aki koronája rabja, egy olyan örökös, akit senki sem akar, ugyanis a varázserejétől tartó nép elfordul tőle. Egy merényletkísérletet követően el kell menekülnie a birodalmából, és egy távoli földön átlagembernek adja ki magát, és így kezdi el tökéletesíteni mágiatudását. És tiltott szerelembe is esik, miközben szellemek kísértik, feltárva előtte egy olyan ördögi tervet, melynek csak ő tehet keresztbe. Azonban akkor fel kéne adnia jó kis új életét.
 • Pilotszkript: Restless – csatorna nélkül (gyártó: POW! Entertainment), készítő: David Greenwalt és James Dalessandro (előbbi showrunner) – Stan Lee ötlete alapján, egy indián gyilkossági nyomozóról, aki elkezdi ősei misztikus képességeit magáévá tenni apja halála után, így kénytelen tisztába jönni származásával, amit próbált elfeledni régóta, miközben szembe kényszerül nézni egy természetfeletti bűnözőkkel. A társa egy Interpolos nyomozónő, aki druida papnők leszármazottja, akink ugyancsak különleges és látnoki képességei vannak. Szereplők: Wes Studi
 • Az Amazon Prime Video berendelt 5 részre egy dokusorozatot Ted Bundy: Falling for a Killer címmel, ami a hírhedt sorozatgyilkos, Ted Bundy kapcsolatára koncentrálna a barátnőjével, azaz a tetteit női szemszögből mutatná meg. Nem csak a barátnője fog szerepelni benne, hanem más túlélők is. Rendező: Trish Wood.
 • Supervillain címmel készül dokusorozat a Showtime-ra Tekashi 6ix9ine, melyet a Rolling Stone cikke, a Tekashi 6ix9ine: The Rise and Fall of a Hip Hop Supervillain ihletett. a 3 részes széria bemutatja, hogy lett egy senkiből a “Z-generáció (tetovált) arca és a trollok hiphop hercege”.
 • Újabb napi Quibi-műsor berendelés: Adam Rippon fog This Day in Useless Celebrity History címmel régi, haszontalan celebes híreket, pillanatokat felidézni a 2000-es évekből.

10 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2019. 10. 24. 09:26
Franky - 2019. 10. 24. 09:32

Szia. A Batwoman hogy fog majd jönni a HBO3-ra? Heti vagy egybe?

Anonymus - 2019. 10. 24. 09:42

Az ilyen tizenix évados “feltámasztásoktól” mindig agyf*szt kapok.
Konkrétan mi értelme egy már nagyon kifutott sorozatot feléleszteni? Semmi értelme közel 300 résszel a háta mögött.
Annyi rengeteg jó 1 évados kaszált sorozat van, azokat meg senki le se szarja.
De egy 10 évados sorozatot fel kell támasztani.

winnie - 2019. 10. 24. 09:51

“Szia. A Batwoman hogy fog majd jönni a HBO3-ra? Heti vagy egybe?”

heti.

winnie - 2019. 10. 24. 09:53

anonymous: olyanokat van értelme feltámasztani, amiket “szerettek”. meg ugye, anno írtuk róla, hogy a feltámasztások általában a streaming szolgáltatások érdeke olyan szempontból, hogy akkor a korábbi részek elérésének kínálata komoly vonzerő lehet. az x-akták kapcsán is a régi x-akták részek streamingje kiemelt tényező volt.

de egy új szolgáltató számára minden ismert cím nagy pluszt hozhat.

CrM - 2019. 10. 24. 10:14

Örülök a Kalandra fel új részeknek! Sajnos a 10. évad nagy részéről lemaradtam a magyar Cartoon Network-ön. Angolul persze megnéztem, de a gyerekeknek az nem annyira ideális. Gondolom, mivel ez HBO-s, nem valószínű, hogy a bármit is ismételnének ennek kapcsán…

winnie - 2019. 10. 24. 10:43

ismételhetik simán, az hbo max deal amerikára érvényes, plusz itthon az első 7 évad fent van hbo go-n, lehet, hogy felkerül oda a 10. szezon is.

kiskiraly - 2019. 10. 24. 22:03

Eurovíziós promóvideó a jövő évi holland házigazdától
https://www.youtube.com/watch?v=EpqtbSIQ3ho

CrM - 2019. 10. 26. 15:25

@winnie: Igaz, az HBO GO-ra felekrülhet. 3-7-ig írják, de igazából 3-9-ig van fenn kb a részek 2/3-a (de pl. a 7. évadból egy rész sincs). Mindenesetre a 9. évad teljes, talán van remény a teljes 10. évadra is.

CrM - 2019. 10. 26. 15:29

Azt nem tudja valaki, hogy a Kalandra fel 6. évad első pár részei közül 4 (Wake Up, Escape from the Citadel, The Tower, Breezy) miért nem ment soha magyar szinkronnal?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz