login |

Készül a The 100 előzménysorozata

2019. 10. 25. 19:00 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, ,

Hirtelen nem is tudom, hogy erről a projektről korábban volt-e szó híresztelés szintjén, de akár volt, akár nem, a The 100 készítője, Jason Rothenberg megpróbálkozik egy spinoffal, mégpedig egy előzménysorozattal. Olyannyira, hogy a 7., egyben utolsó évad egyik epizódja a prequel backdoor pilotjaként fog funkcionálni – kérdés, hogy miképp illesztik be a történetbe.

(Ez természetesen nem azt jelenti, hogy el is készül a sorozat, de a pilotot láthatjuk, és ha jó lesz a fogadtatása, akkor jöhet a sorozat is. Az esélyek nyilván jók, de míg korábban a CW-n az Arrowverse-es backdoor pilotokból később lett is sorozat, addig például a Supernatural spinoffjai, a Bloodlines és a Wayward Sisters nem kerültek berendelésre.)

A tervezett sorozat története 97 évvel fog a The 100 pilotjának eseményei előtt játszódik, és konkrétan a világvégével, egy nukleáris apokalipszissel fog indítani, mely kiirtja az emberiség nagy részét a Földről. A középpontban túlélők egy csoportja lesz, akiket láthatunk, ahogy megtanulnak alkalmazkodni a veszélyes, új világhoz, miközben azért küzdenek, hogy új és jobb társadalmat építsenek fel az előző romjain. Vajon sikerül nekik?

A tévés lapok egyébként “régóta pletykált”-ként utalnak a tervekre, amiket a készítő az elmúlt pár évben már többször emlegetett, sőt, 2016-ban azt tervezte, hogy ír is egy előzménykönyvet a The 100-regényeket kiadó Alloy-nak. A nyáron elkészült szkript pedig úgy tűnik, hogy bejött a CW-nak, vagy csak látnak annyi erőt a márkanévben, hogy az elég nézőt szerezzen az első résznek. És ha ez megvan, akkor onnantól csak a minőség számít.

A 16 részes hetedik évad 2020-ban érkezik, pontos dátuma még nincs, de amint lesz, a premiernaptárunkban jelezni fogjuk.

6 hozzászólás Ne habozz!

Mordekai - 2019. 10. 25. 20:32

Mindenképpen szimpatikus, hogy sok évad (és jelen esetben egy véget is érő!!!) történet után készülne el az előzmény. Ritka jelenség. Így kellene mindig. A falra mászok tőle, mikor egyből az alap után előzményt csinálnak.

Jöhet. De az eyecandy szintből ne adjanak lejjebb. :)

Csilla0422 - 2019. 10. 25. 20:55

Jason Rothenberg ezt már a 3. évad óta mondogatja. Több spinof tervről is beszélt. Úgy tűnik, hogy az első terve lesz a befutó. Grounders

Nézőke - 2019. 10. 25. 22:27

..azért ez érdekes lesz,hiszen Beccát muszáj lesz beletenni, lévén az egész világvége elindítója, valamint a Flame alapjának megalkotója.
Kiváncsi vagyok,ezt hogyan fogják megmagyarázni
You are wonkru, or you are the enemy of wonkru

Tibi - 2019. 10. 26. 01:00

Ha nem láttam volna a The 100-at, akkor nagyon érdekelne.
De így, hogy tudom mi a végjáték, és hogy Octavia mit művel a Földdel 100 évvel később, nem igazán hoz lázba :(

Mate4182 - 2019. 10. 26. 02:24

Engem mar most megvettek ezzel a sztori alappal

Csilla0422 - 2019. 10. 26. 11:18

Nézőke, ha berendelik szerintem Erica Cerranál nem lesz boldogabb ember a világon. Ő is elég régóta vár rá.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz