login |

Visszatértek a régi sztárok ismerőseikhez az ABC-n

2019. 10. 28. 17:20 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ilyenek voltak, video, , , , , , , , , , ,

Szokás szerint megkésve…

Az országos premierek közepette elfelejtettem kirakni ezt a tovább mögötti promót, mely azt reklámozta, hogy egy héten az összes ABC-s sorozatban nagy reunionokra került sor.

Gondolom, a többség futott bele Cast From The Last Week-es epizódokba, vagy talán külön is csekkolt egy-egy részt: Robert Sean Leonard a The Good Doctor-ban volt benne (a kapocs David Shore, aki a House készítője is volt, Seamus Dever és Jon Huertas a The Rookie-ban (ugye a Castle-ben voltak Nathan Fillion partnerei), Dan Aykroyd a The Conners-ben (John Goodman), Holly Marie Combs és Alyssa Milano a Grey’s Anatomy-ben (Krista Vernoff, a showrunner a Charmed-ban is dolgozott)

+ Golden Brooks, Jill Marie Jones, Persia White – black-ish, Michael Ian Black – Bless This Mess, Kirstie Alley, Rhea Perlman, John Ratzenberger, George Wendt – The Goldbergs, Adam Brody – Single Parents, Jerry Ferrara – A Million Little Things, Drew Carey, Ryan Stiles, Kathy Kinney – American Housewife, Ken Jeong – Fresh Off The Boat. Nem semmi, hogy ezt megvalósították.

2 hozzászólás Ne habozz!

Mom - 2019. 10. 28. 17:42

Bár engem csak két sorozatban érintett a dolog, meg az előzetes hírek is elkerültek, de a kezdeményezés nagyon tetszik. Remélem más csatornák is átveszik az ötletet.
Főleg, ha olyan elmésen, mint a Grey’s Anatomy-ben, ahol az ex-Halliwell lányok szintén azonos betűvel kezdőd lánytestvéreket alakítottak :)

Shannen - 2019. 10. 28. 23:14

Ezek közül csak a The Good Doctort láttam, ott jót szórakoztam RSL egészen szürreális sztoriszálán, meg elgondolkodtam, hogy milyen kár, hogy nem sorozatozik mostanában többet.

A Charmed-os GA epizódot még meg akarom lesni, bár vagy 6 évad óta nem láttam egy részt se, de ez a reunion eléggé nosztalgikusnak tünik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz