login |

Délelőtti videó 3.: Total Control

2019. 10. 29. 11:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: Ausztrália megmutatja, video,

Az ausztrál ABC1 új, nagyon hype-os sorozata már elindult, de az utolsó pillanatban Black B*tch-ről megváltozott a címe, pedig szeptemberben még így vetítették a torontói filmfesztiválon.

A sorozat nagy téttel bíró ambíciók ás árulások története egy karizmatikus és ellentmondásokkal teli bennszülött nőről, aki egy szörnyű esemény után országos rivaldafénybe kerül, majd pedig szenátorrá választja a gondokkal küszködő miniszterelnök – pusztán a jó publicitás lehetősége miatt. Azonban a főhős több akar lenni, mint politikai eszköz, valóban változásokat akar elérni, és amikor a miniszterelnök cinikus számításai elárulják őt, bosszút forral, ami az egész politikai berendezkedést megdöntheti.

Előzetes a tovább mögött. Főszereplők: Rachel Griffiths, Deborah Mailman, valamint Harry Richardson, Rob Collins, Anthony Hayes, William McInnes, Celia Ireland, Trisha Morton-Thomas, David Roberts, Wesley Patten, Shantae Barnes Cowan.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz