login |

Délelőtti videó 6.: Killer Camp

2019. 10. 29. 12:40 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, reality, video,

Wow!

Oké. Ez az én sorozatom, vagyis a reality-m lehet.

Az angol Channel 4-on vasárnap indult el napiban egy afféle nyomozósnak tűnő reality-s játék, mint anno a The Mole (tudjátok, itthon ez volt A tégla Szalma Lászlóval(!)) vagy a Whodunnit? volt, azaz olyan, amiben ki kell derítenie a játékosoknak, hogy ki közöttük a tégla. Ami a csavar, hogy itt a játékosok egy 80-as évekbeli nyári táboros slasher horrorba csöppennek, és minden részben “megöl” közülük valakit a gyilkos. A tovább mögött a promók segítenek.

4 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2019. 10. 29. 21:46

Wow, érdekes koncepció. Nemtom hogy fogják kivitelezni magát a “gyilkosságot”, meg hogy nem lesz könnyen leszűkíthető a nézőknek bizonyos jelekből (testfelépítés), hogy ki/ki nem a gyilkos, de alapvetően persze tetszik, elég eredeti. A kumbayás jelenet … mi? Miért? :D

winnie - 2019. 10. 30. 08:01

a gyilkosság piszok hangulatosan volt megcsinálva. (egyébként nem a játékos a gyilkos, hanem van egy embere, az gyilkol.) de csak annyi, hogy kivesznek egy valakit, és megmutatják nekünk, mi történt vele, mint a whodunnitban.

a végén van tribal, beszélgetés, elküldenek két játékost, és aki visszajön, az élte túl. amíg el vannak, addig a táborvezető tábortűz körül elmesél egy ijesztő sztorit, amit mi láthatunk, eza haláleset. (az első részben anakronisztikusan segwayezni küldtek éjszaka az erdőben két játékost, és ahogy mentek, az egyik belerohant egy kifeszített drótkötélbe, ami levágta a fejét.)

winnie - 2019. 10. 30. 08:02

a kumbaya nem volt a részben. ő a táborvezető, aki ilyen totál dork karaktert alakít, de illik ebbe.

Enzo - 2019. 10. 30. 23:41

Ja hogy van egy embere, az más. Közben elolvastam a posztot is, érdekes lehet ezzel a triballel meg minden.
#kumbaya: jaja, az átjött, hogy ő a host, de attól még nagyon random a jelenet :DD

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz