login |

Még egy Arrowverse-sorozatot fejleszt a CW

2019. 10. 29. 16:30 - Írta: winnie

22 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Arrow. The Flash. Supergirl. Legends of Tomorrow. Black Lightning. Batwoman és hol van még a vége…?!

Azt már tudjuk, hogy az idei Arrow-szezonban bemutatkozik backdoor pilotként a Green Arrow & the Canaries, most pedig itt a hír, hogy elkezdték a CW-nál fejleszteni a Superman & Lois című sorozatot Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch főszereplésével.

Aláhúznám, hogy fejleszteni kezdték, tehát csak a pilotszkript van berendelve, amire ha rábólintanak, akkor jöhet a pilot, és csak akkor lesz sorozat a projektből, ha az is elnyeri a csatorna illetékeseinek a tetszését. Most jönne az, hogy “de persze el fogja nyerni”, viszont a két új sorozatterv miatt azért én nem mennék biztosra, főleg, hogy még további nagyobb projektjei is vannak a CW-nak.

A történet természetesen a világ leghíresebb szuperhőséről, Supermanről szólna és az újságíró Lois Lane-ről, ahogy a megpróbálnak megküzdeni a stresszel, a rájuk nehezedő nyomással, valamint annak komplexitásával, hogy milyen a ma társadalmában dolgozó szülőnek lenni. A készítő a korábbi The Flash-es showrunner, Todd Helbing lenne, és executive producerként persze Greg Berlanti is közreműködik a fejlesztésben.

(Azt már csak én jegyzem meg zárójelben, hogy a két idei CW-s DC-sorozatterv nagyon erősen utal arra, hogy 2020-ban egy vagy két Arrowverse-sorozattól el kell búcsúzni. Valahogy nem tudom elképzelni a 7 sorozatot, de még a 6 is soknak tűnik annak fényében, hogy a The Flash kivételével egyik lineáris nézettsége sem túl jó. Más kérdés, hogy jól eladhatóak a sorozatok streaming-re most, hogy a Netflix nem kapja meg automatikusan őket.)

22 hozzászólás Ne habozz!

Angelus - 2019. 10. 29. 17:03

Egy ilyen koncepció érdekelne… de velük a főszerepben egyáltalán nem. Sanszos hogy gyenge lenne. Egyiket sem tartom túl jó színésznek, főleg a hölgyet.

Kár lenne egy Superman sorozatot rájuk húzni. Jöjjön két tehetségesebb színész, vagy legalább valaki jobb Lois szerepére.

Diapolo - 2019. 10. 29. 17:14

Inkább hozzák vissza a Grimmet… lassan már tényleg az utolsó utáni szuperhőst is csontig rágják. Ez nem Superman ellen szól, egy nagyobb költségvetésű sorozat bármikor jöhetne, de ez az előzménytörténet, hogyan bírkózik meg vele téma szerintem borzasztó béna a legtöbb esetben. Lois karaktere pedig úgy tűnik elég kiemelt lenne, és valahogy tőle mindig a hátamon futkosott a hideg, sose tudták igazán jól használni.

kplesz - 2019. 10. 29. 17:16

Ez a két cím még csak munkacím vagy tényleg ez lenne a címük? (tisztában vagyok h esetleges megjelenésik még sok minden tud változni)

LambSkewers - 2019. 10. 29. 17:19

Micsoda véletlen, éppen ma néztem meg pár kedvenc Smallville jelenetet. Lois az egyik kedvenc női főszereplőm, éppen ezért borzadtam el a tavalyi crossoverben. A mesteri Erica Durance után, Elizabeth egy félelmetesen vérszegény Lois Lane, igazából nincsenek szavak, amikkel kifejezhetném mennyire untatott.

Igazából el sem tudom képzelni, hogy ők ketten hogyan cipelnének el egy sorozatot.

winnie - 2019. 10. 29. 17:25

ennél nem írják, hogy munkacím lenne, a másiknál meg nincs szó arról, hogy végleges lenne. szóval nekem ez tűnik valódibbnak.

John Doe - 2019. 10. 29. 17:33

Kiskoromban Superman volt a favorit, és mai napig annak mondom, habár nem vagyok az a fajta, aki olvassa a képregényeket, meg minden cikket, hírt végig olvas. Egyszerűen csak kedveltem a karaktert, és főleg anno a CR féle filmeket, és a Lois és Clark sorozatot.

Ezek után, nem feltétlen szeretném, hogy Ők ketten egy efajta koncepcióban játsszák el, ezeket a szerepeket.

Inkább egy a Supergirltől eltérő Földön játszódó Superman sorozat jöjjön, két új színésszel, olyan L és C módon.
28-30 év körüliekkel. Sokkal vevőbb lennék rá.

Nyilván ezt is bepróbálnám, de az érdeklődési skálán, 10-ből max 3 pontot érne el.

Aldo - 2019. 10. 29. 17:47

A cw-nek mégis mi köze van a grimmhez? Hogy hoznák már vissza?

Alexejevic - 2019. 10. 29. 17:57

Hát… Kicsit off… De akkor ezek szerint Supermant egy ideig nem látjuk moziban…

mSO - 2019. 10. 29. 18:02

Aldo: Betsy Tulloch szerepelt a Grimmben is – nem mintha a sorozatok feltámasztása a színészeken múlna. :)

Mondjuk ettől függetlenül tényleg lehetne Grimm folytatás a Grimm-gyerekekkel.

Theo - 2019. 10. 29. 18:05

Elizabeth Tulloch volt a Grimmben főszereplő.

De egyetértek, főleg ezekkel a színészekkel, meg úgy alapjában is ilyen Supermanes sorozat nem hiányzik. Krypton sokkal jobb szint volt, jobb szereplőkkel, mégis elkaszálták, máig se értem miért, azt inkább átvehetnék.
Gondolom nem mindegyik menne egy időszakban 1-2 tuti csak a nyáron, főleg a LoT, ahol marad a pár résznyi ökörködés, és a kanárik. Arrownak vége. Flashnél és Supergirlnél kéne pár szereplő frissítés, bár főleg Flashnél Iris még inkább való kiemelése alap nem jó irány. Black Lightningba új főgoszonsz(ok) kellenek, az teljesen rendben lenne. Batwomant még nem kezdtem, de ha arra haladnának hogy Alice véletlen jó útra tér, akkor ott is elég jól el lennének még évekig.

Anonymus - 2019. 10. 29. 18:06

CW-től többet nem nézek semmi szuperhősös sorozatot.

90%-ban az lenne mint a Supergirl, ami 70%-ban ugyanaz mint az összes többi DC szuperhőssorozat.

gromit - 2019. 10. 29. 18:23

“dolgozó szülőnek lenni” ?
Lois vagy Clark? vagy és?

Mate4182 - 2019. 10. 29. 18:36

Hat ezeknel nekem ezerszer csabitobb volt a Metropolis sorozat elképzelése…

heidfeld - 2019. 10. 29. 18:47

Metropolis, konkrétan milliószor csábítóbb elképzelés.

DarkEagle - 2019. 10. 29. 19:04

A Metropolis DCU és nem CW és abból még lehet bármi elvileg. Egyébként nem értem hogy miért hiszik az emberek hogy ha lesz Superman sorozat akkor nem lehet Superman film. Konkrétan JJ Abrams vette át a DCEU-t és úgy tűnik hogy pont egy Superman folytatást fog csinálni. Szóval…

Egyébként Loisnak és Clarknak van gyereke, illetve a tavalyi crossover úgy ért véget ugye hogy Lois bejelentette hogy terhes. A sorozatban pont azért van sokkal több potenciál mint bármelyik más CW képregényesben mert ez már nem lesz tipikus tini dráma, lásd pl Vámpír Naplók vs Originals. Személy szerint baromira unom már a felvezetést szóval igen is szükség van egy kifejlett Lois és Superman/Clark duóra. 10 évig bámultuk a Smallville-t hogy felvegye a göncöt most már ideje hogy egy családi sorozatot nézzünk velük ami anno a Lois és Clark szériában sem adatott meg hiszen az meg úgy ért véget hogy megjelent a semmiből egy baba náluk. :D

Egyébként ha valamikor behoznák a Batman sorozatot jöhetne Damien és akkor már kész is a Super-Sons képregény adaptáció. :D Tudom röhejesen hangzik de a képregény eszméletlen király.

FP Jones - 2019. 10. 29. 19:10

““dolgozó szülőnek lenni” ?
Lois vagy Clark? vagy és?”

mi van?! :D hát Lois terhes Supestól, benne volt tavaly a crossoverben.. atya ég :D mindkettő szülő lesz, barátom! :D made my day

torjack - 2019. 10. 29. 19:53

Hát…ezzel a párossal nem biztos, hogy kérek belőle. Hoechlin még csak-csak, de Tulloch nagy kapufának tűnt a crossoverben.

gromit - 2019. 10. 29. 21:38

jó, hát engedtessék meg, h vki csak a hírt olvassa, miután valaha a Lois&Clark-on nőtt föl, a mostani CW-s sorozatokat meg nem nagyon követi :)

a Supergirlt eleinte lelkesen néztem, de aztán nagyon le vagyok maradva, úgyhogy fogalmam sincs, hogyan állnak, mire lehet számítani – azért volt a kérdés :)

Marcipáncica - 2019. 10. 30. 00:16

Ez a nő már a Grimmben is gyenge láncszem volt, ebben a szerepben el sem tudnám képzelni… teljesen elborult ötletnek tartom. A Grimmet meg tényleg folytathatnák… ha már így szóba jött… ;)

heidfeld - 2019. 10. 30. 05:52

Egyébként 2006-ban több, mint 60! filmet néztünk meg, akkori barátnőmmel. Messze Superman volt a legrosszabb, és abban már volt gyerekük..
Tudom, szinte semmi köze hozzá, de a Pokolba érkezőknek, ez az első, amit levetítenek:D

Aldo - 2019. 10. 30. 08:29

“Krypton sokkal jobb szint volt, jobb szereplőkkel, mégis elkaszálták, máig se értem miért, azt inkább átvehetnék.”

Talán azért mert kb. a felére esett vissza a nézettség már a második évadra.

kplesz - 2020. 01. 15. 15:11

““dolgozó szülőnek lenni” ?
Lois vagy Clark? vagy és?”

mi van?! :D hát Lois terhes Supestól, benne volt tavaly a crossoverben.. atya ég :D mindkettő szülő lesz, barátom! :D made my day

Szerintem nem a szülőségre gondolt, hanem hogy “dolgozó”.
Ugye az Usában nagyobb az otthon ülő anyák száma. Én így értelmeztem a kommentet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz