login |

Új magyar sorozatok 2019/20-ban: Nofilter (3.)

2019. 10. 30. 15:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: hazai termék, kampány, magyar hírek, video,

Tegnap TV2-es idei újdonság került terítékre, most pedig itt egy RTL-es, aminek a premierje megvolt már múlt héten, azonban a platform nem a tévé volt, hanem a net, mégpedig az RTL Most+, ami “az ingyenesen elérhető RTL Most prémium változata, még több tartalommal, hosszabb ideig visszanézhető sorozatokkal és filmekkel, valamint ezzel együtt az eddiginél is kevesebb reklámmal.” (Szóval az első 3 rész itt nézhető.)

(Az RTL Most+ első partnere a Telenor, de a negyedik negyedévétől az egyedi tárgyalások függvényében a további televízió, internet és mobilszolgáltatóknál is elérhető lesz – itt lehet regisztrálni rá.)

A Nofilter nem csak platformja, hanem formátuma alapján is (sajnos) “csak” websorozat látszatát kelti, ugyanis 15 percesek az epizódjai. A műfaja komédia és egy 4 fős lánycsapatból álló baráti társaság mindennapos boldogulását követi. A hivatalos leírás szerint:

Anna, a vidékről Budapestre költözött világmegváltó, akinek színészi ambíciói vannak. Erika, a tehetséges romungro lány a VIII. kerületből, aki énekesként szeretne boldogulni. Szonja, Anna unokatestvére, aki fővárosi, világlátott értelmiségiként túl sznob ahhoz, hogy élvezze az életet és íróvá szeretne válni. Luca, aki segítő szándékú buzgó hívőként úgy dönt, hogy apácaként próbál másokon segíteni. A 4 lánynak együtt kell szembenéznie a valósággal és ezzel együtt a felnőtté válás nehézségeivel.

Maga a projekt azért lehet figyelemreméltó, mert a pilotját teljesen önköltséges alapon készítették el, de a 10 részes szezont is úgy kezdték el forgatni, hogy még nem volt médiapartnerük, és ekkor lépett a képbe az RTL. Főszereplők: Rainer-Micsinyei Nóra, Waskovics Andrea, Antóci Dorottya és Bakonyi Alexa. Készítő és rendező Dubinyák Réka, producer Fränk Barbara és Juhász András. Elmondásuk szerint

magát a sorozatot Nóri karakterére építettük, az fix volt, hogy ő lesz a főszereplő, mert ő egy igazi jelenség. A sztori kiindulópontja is a karakterére épül: egy átbulizott éjszaka után arra ébred, hogy egy idegen férfi boxeralsó van rajta, és ki akarja deríteni, hogy kihez tartozik az alsó, mert nem emlékszik rá.

Tévés premier nincs tervbe véve. Előzetes és részlet a tovább mögött.

1 hozzászólás Ne habozz!

Never - 2019. 10. 30. 18:19

szoktam hasznalni az RTL Most-ot de par honapja szinte minden tartalom elerhetetlen. A megtekinteshez premium csomag kell. Miert kell 10 eves sorozatokat/musorokat premium csomagba rakni? Survivor, Balazs show, Showder klub.. minden resz premiumban van. Koszonom RTL, igy mar nem erdekel

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz