login |

8 hozzászólás Ne habozz!

copass - 2019. 11. 05. 15:29

daráltam. nagyon szkeptikus voltam a folytatás miatt, de kellemesen csalódtam.

Bence - 2019. 11. 05. 15:57

1. évad szerintem jobb volt. Várható 3. évad?

winnie - 2019. 11. 05. 16:50

ha berendelik, akkor igen. de annak eldöntése időbe telik.

blueberry - 2019. 11. 05. 17:37

!! SPOILER !! (2. évad első 2 rész)

A plakátokat meg az előzetest nézve nagyon elgondolkodtam, hogy mi lehet a készítők szándéka. Mikor hallottam, hogy lesz második évad, fel sem merült bennem, hogy James nélkül lenne – gondoltam, biztos kiderül, hogy valahogy túlélte a lövést. De minden promo anyag azt a látszatot kelti, hogy bizony meghalt. Ennek ellenére viszont elég hamar kiderül, hogy nem így van – mondom, nem meglepő, mivel a két karakter közötti kapcsolat adta el igazán az első évadot is, miért mondanának le erről. Ennek fényében viszont nagyon nem értem, mi értelme volt ennek a promotálásnak.

Alterego9 - 2019. 11. 05. 21:10

blueberry: Az hogy megnézd.

Diapolo - 2019. 11. 06. 10:32

SPOILER!!!

Szerintem az első évadra is rápakolt. Tetszett az első négy rész szálainak egymásba fűzése. Az pedig érdekes volt, hogy Bonnie megölt valakit, ugyanazért, amiért Alyssa, de nem igazán jutott eszébe, hogy mindezért őt elítélte. Alyssa furcsa viselkedése egy darabig idegesítő volt, de aztán leesett, hogy valamit nagyon jól csinál, mert mindig kiváltott valami féle érzést belőlem. Vagy utáltam, vagy szerettem, de minden pillanata érdekes volt. James kapcsán pedig az volt az egész évad alatt a kérdés számomra, hogy képes lesz-e kimondani az évad végére azt a mondatot, vagy sem. Meg persze, hogy meddig cipeli az apja hamvait. (Mennyire illett már ebbe a sorozatba az a rész, amikor ki akarta önteni a hamvakat…xd)

A lényeg, hogy nálam egy 10/8, végig érdekes volt, de most nem tudom hogyan lehetne tovább, nem igazán volt évadzáró cliffhanger.

hbal - 2019. 11. 06. 10:42

4 rész alapján (spoilermentesen):

Nagyon bejön eddig, 1 részt akartam csak megnézni, de a negyedik után úgy kellett kikapcsolni a gépem:D
A fekete humor megmaradt, a nagyszerű vágások és zenék is, kb. a második rész után éreztem azt hogy visszatért az első évadi “hangulat”.
Szóval nekem is egyelőre kellemes csalódás, ledarálom a második felét is a héten majd (ha pontozni kéne, simán dobnék rá egy 8/10-et eddigiek alapján).

Csingiling - 2019. 11. 06. 10:49

Három rész után nekem nagyon tetszik. Eddig hozza ugyanazt az érzést közel mint az első évad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz