login |

Ázsia a Netflixen: One Spring Night

2019. 11. 08. 14:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: Ázsia sorozatozik, kampány, video,

Az MBC koreai sorozata, a One Spring Night (Bombam), ami 05.22-től került fel a Netflix-re hetiben romantikus komédia – az első szezon 32 részes.

A történet két átlagos életű emberről szól, egy 4 éve kapcsolatban lévő könyvtáros és egy egyedülálló apa gyógyszertáros mindennapjait felrázza a váratlan szerelem, ami a szívük igazi vágyainak kiderítésére ösztönzi őket, ahelyett, hogy az elrendeltetett dolgokban higgyenek tovább.

Magyar felirat van hozzá. A plakát alatt, a tovább mögött angol feliratos teaser és teljes előzetes. A főbb szerepekben: Han Ji-min, Jung Hae-In, Kim Jun-han.

CC-re kattintva van angol felirat.

3 hozzászólás Ne habozz!

Binky - 2019. 11. 09. 21:38

Én nagyon örülök, hogy egyre több koreai sorozat kerül fel a Netflix-re, mert remek darabokat tudnak gyártani. Ha a Netflix is benne van, akkor pedig nyugati, európai gondolkodásmóddal is sokkal emészthetőbbé teszik, nincsenek benne a koreai klisék. A One Spring Night pedig kifejezetten jóra sikerült, ajánlom mindenkinek. Remekül bemutatja a koreai szokásokat, miszerint a család is “benne van” a párkapcsolatban, és hiába mondja ki a lány, hogy vége, bizony nem egyszerű a ragaszkodó vőlegényt lerázni, ha a szülők is a szakítás ellen vannak. Másik a mi szemünkkel szinte elítélendő, hogy ott az egyedülálló szülőket szinte megbélyegzik. Itt a gyógyszerész pasi csak úgy az ajtaja elé kapta a gyerekét, anyuka meg lelépett külföldre. Nem tehet arról, hogy a szokásos családi mintát nem tudta teljesíteni, mégsem lehet teljes az élete. Ilyen körülmények közt szeretnek egymásba a könyvtáros lánnyal. Hiába akarják abbahagyni, a vonzalom egyre csak erősebben húzza őket egymás felé.

ui: Azt nem tudom, az Angel’s Last Mission: Love esernyős plakátja hogy került ide, az is egy koreai sorozat, de meg sem közelíti a One Spring-et.

winnie - 2019. 11. 10. 18:13

a dãtum stimmelt és a kereső kidobta, de akkor hazudott.

LambSkewers - 2019. 11. 11. 19:44

Megerősítem, az esernyős egy másik sorozaté. Úgy látom a 2 plakát egy kép lett valahogy. A jobb oldali a cseresznye virágokkal az tényleg a One Spring Night-hoz tartozik.

Én még nem láttam, mivel baromira emlékeztet a Pretty Noona Buys Me Food-ra. Úgy kb. 1 év különbséggel jöhettek ki és habár kedvelem Jung Hae In-t, a jelenlegi karaktere kiköpött olyannak tűnik, mint a Pretty Noona-ban. Úgy alapból a színpaletta, a zene, a hangulat is arra emlékeztet. Viszont sokan szeretik és szinte csak jót hallottam róla.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz