login |

Emlékeztető: Grand Hotel Miami 1. évad

2019. 11. 08. 18:40 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 21:00. AXN. Grand Hotel  – 1×01-02 (pilotkritika + 1×02-kritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Az ABC idei nyári premierje a kint bemutató idején nem volt annyira népszerű itthon, pedig az ihletet adó spanyol (kosztümös) sorozat eléggé jól futott nálunk. Az amerikai változat a mában játszódik, és mint olvashatjátok a fenti linkeken, nekem kifejezetten bejött ez a rejtélyes, szappanos dramedy, aminek nem csak a hangulata, de a szereplői is elég jók voltak. Lehet, hogy a Dynasty-hez képest való visszafogottsága miatt?

Az alapsztori lényege (mivel a lenti hivatalos leírása nem nagyon említi), hogy egy alkalmazott eltűnik egy családi irányítás alatt lévő luxus szállodából, és ez események sorozatát indítja be, nem csak a vezetők, hanem azok családtagjai, valamint az alkalmazottak körébe is:

Az új bűnügyi dráma Miami Beach utolsó családi tulajdonban lévő szállodáját, illetve lakóinak életét mutatja be. A hazugságokkal, ármányokkal és szemfényvesztéssel teli sorozatban Santiago Mendoza (Demián Bichir), a szálloda tulajdonosa együtt él második feleségével, Gigivel (Roselyn Sanchez) és felnőtt gyermekeikkel, akik minden lehetőséget kihasználnak, hogy dúskáljanak a gazdag férfi vagyonában. A lakók és a vendégek luxusban sütkéreznek, ám a tökéletes idill látszata mögött botrányok, növekvő adósságok és mélyen őrzött titkok rejtőznek.

2 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2019. 11. 09. 07:52

Nagyon cliffhangeres a vége? Mert érdekelne, de ha nincs lezárása, úgy nem annyira :(

winnie - 2019. 11. 09. 09:37

a sztorit, a főbb szálakat lezárják. de vannak benne bőven csavarok és egy elég nagy cliffhanger, bár utóbbi olyan, hogy ha akarod, akkor nem nézed meg a legvégét. szóval az csak egy új rejtélyt állít fel, nem úgy cliffhanger, hogy félbehagynak valamit, hanem csak elindítanak egy szálat, ergó, ha nincs meg, nem veszítesz semmi.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz