login |

Hírvasárnap – Fresh Off The Boat-kasza! The Shivering Truth 2. évad!

2019. 11. 10. 09:31 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Lángoló világ 1. évad
 • Premier: Laff Mobb’s Laff Tracks S2, High School Musical: The Musical: The Series S1, The Rocketeer S1, Gold Rush: White Water S3, The Lost Corvettes S1, Blue Planet Now S1, Black Love S3 (őszi), Lost Secrets S1, Building Giants S3, 30 Minute Meals S29, The Kitchen S23, Saturday Morning with James Martin S3, Car Issues S1, Nature S38, Battle Of The Brass Bands S1, Flirty Dancing S2, Unreported World S38, Drop A Stone In A Month S1, Big Birthers On the Maternity Ward S1 + Finálé: Texas Flipn N Move S13, Cake Boss S14 + folytatódott Patriot Act With Hasan Minhaj S1
 • + szokás szerint a Showtime a tévés sugárzás előtt elérhetővé tette a Shameless – 10×01-et
 • Teljes évados premier: Little Things S3 (Netflix)
 • Magyar premier – HBO GO: 11.11 Santos Dumont (Santos Dumont) 1. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: 11.11 A konyhafőnök VIP 4. évad
 • Magyar premier – TV2: 11.11 Újratervezés 1. évad
 • Jövőre a Magyarországra érkező külföldi sztár standuposok között több(!) nő is lesz. Lehet tippelni.
 • A napokban kezdődik a HALO-tévésorozat forgatása Budapesten, itt vannak a főszereplők egy csapatképen.
 • És, ha már Budapest, akkor egy kis Északi-sarkvidékes forgatás után Budapesten folytatódnak a BBC-s The North Water munkálatai. A sorozat szereplői között ott van Colin Farrell, Stephen Graham, Peter Mullan és Jack O’Connell. A koncepcióról még 2016. októberében írtunk, szóval van, hogy lassan forognak azok a bizonyos kerekek.
 • Az ABC elkaszálta a Fresh Off The Boat-ot. A 15 részes szezon 02.21-én búcsúzik egy dupla fináléval.
 • Viszont. Az ABC tervez egy Fresh Off The Boat-spinoffot, aminek a középpontjában egy indiai-amerikai család lenne, akiknek a lánya Eddie-vel jár egy iskolába. Az a terv, hogy a karaktereket egy idei Fresh Off The Boat-epizódban mutatják be. (Az ABC szokás szerint akkor dobja be ezeket a spinoffos terveket, amikor az anyasorozat csillaga lefelé ível…)
 • A Peaky Blinders július óta a BBC digitális platformján, az iPlayer-en 42M megtekintést produkált. Ugyanitt a Killing Eve első és második évadja is 100M+ megtekintéssel bír.
 • A Blindspot utolsó évadja csak nyáron kerül adásba az NBC-n és 13 részes lesz. És az elég szokatlan szezon lesz, hiszen a csapat kvázi a világ ellen fog fordulni, hogy elkapja a főgonoszt és tisztázza magát.
 • Kevin Smith Crisis on Infinite Earths kibeszélő talkshow-t fog vezetni a Supergirl és a The Flash crossoveres epizódja után 12.09-én és 12.10-én, ahol majd mindent jól kitárgyalnak.
 • Az Adult Swim berendelte a The Shivering Truth 2. évadját.
 • Vendégszerep: Lee Tergesen – Bull, Rainn Wilson – Mom, Monica Barbaro – Stumptown, Kevin Kilner – NCIS,
 • Állandó szerep: Rafe Spall, Anne-Marie Duff – Salisbury (BBC), Enrique Murciano, Camron Jones, Jessica Sula – Panic (Amazon)
 • Már megrendelhető a Trinkets című Netflix-sorozat alapjául szolgáló könyv a Könyvmolyképző Kiadónál, Csecsebecsék címmel: megrendelés + borító
 • Pilotszkript: Electric Church – csatorna nélkül (gyártó: AGC Television), készítő: John Sayles és Marc-Edouard Leon, rendező: John Hillcoat, a teleevangeizmus világában játszódó igaz történet a Christian Right, a keresztényi jobb 80-as évekbeli előre töréséről, amikor olyanok hirdették a tévében az igét, mint Jim és Tammy Faye Bakker, Pat Robertson, és Jerry Falwell. Ezek a gazdag és istenített emberek testesítették meg a vallásos mértéktelenséget – a sorozat megmutatná, hogy kereszteződött útjuk, mely alapjaiban változtatta meg az amerikai politikát.
 • Új sorozat: Agencia de detectives – kolumbiai, komédia, készítő: José Luis Rugeles & Alberto Quiroga, két nyomozóról, akik mindenféle problémába keverednek. A film noir, magánnyomozós világ fekete komédia köntösben.
 • Új sorozat: StarBeam – Netflix, animáció, készítő: Noelle Wright, egy másodikos lányról, aki ha veszély leselkedik, titokban átváltozik StarBeam-mé a világ leggyorsabb, legerősebb, leglelkesebb szuperhősévé.
 • A Kinetic Content megvette a belga Taboo című formátum amerikai jogait, ami egy komikus műsor, mely a társadalmi tabukkal foglalkozik. Ebben egy komikus olyan emberekkel tölt el időt, akiket a társadalom humorizálás terén túlságosan tabunak tart, majd pedig előad előttük egy műsort, amiben rajtuk csattan poénok terén az ostor.
 • A BBC First and Last címmel rendelt be vetélkedőt Jason Manford műsorvezetésével, miközben brazil, kínai, olasz és ukrán változatok is készülnek. Ennek az lesz a lényege, hogy a versenyzőknek nem szabad elsőként vagy utolsóként teljesíteniük egy feladatot. 11 játékos, idióta vagy egyszerű játékok, egy nyertes.
 • A Netflix és a BBC együttműködésében készül a Life in Color című 3 részes természetdoku 2021-es premierre, amiben Sir David Attenborough bemutatja, hogy a színek milyen szerepet játszanak az állatok interakciójában, mindezt speciális kamerák révén.

10 hozzászólás Ne habozz!

Nagy Pál - 2019. 11. 10. 10:15

És a Cool mikor akarja folytatni a Rejtjeleket?

winnie - 2019. 11. 10. 10:17

ha folytatja, akkor ki fog derülni időben, de egyelőre még nem tudni, ld,. a premiernaptárat, ahol nem szerepel

kiskiraly - 2019. 11. 10. 12:21
Necridus - 2019. 11. 10. 12:45

A Shameless-es kiadás egyébként miért éri meg a Showtimenak? Meg a Walking Dead ezen évadának részei is mindig megtalálhatók 1-2 nappal a vetítés előtt torrent oldalakon már. Ott is ugyanez az eset?

A Blindspot rövid évada csábítóan hangzik. Mindenképp belenézek a premierbe, aztán majd meglátjuk.

Arrow sorozatzáró: Január 28, és 2 órás lesz (preview + a tényleges zárás).

Supernatural sorozatzáró: Május 18.

Snoopyzit30 - 2019. 11. 10. 14:00

Nincs NOS4A2 kritika vagy csak én vagyok béna és nem találom a kibeszélőjét? Most daráltam le és kommentelnék róla. Thx

winnie - 2019. 11. 10. 14:10

:( sajna nincs, pedig nagyon szerettem a kezdést, de két szék közé este a teljes évados premierrel, mert húztam egy idei a pilotírást, de már rég ott volt a teljes évad is.

fogok írni róla, de nem tudom mikor.

ugyanez a helyzet egyébként a swamp thinggel is.

Snoopyzit30 - 2019. 11. 10. 18:00

ok, köszi winnie.

david - 2019. 11. 10. 21:59

úgy látom még nem volt: a Cosmos S2 március 9-én kezd

winnie - 2019. 11. 10. 22:09

igen, a naptárban már benne van, de majd megírom.

kiskiraly - 2019. 11. 11. 00:05

Zacher Gábor a függőségről beszélt. A tévésorozatok is szóba kerültek.
https://hvg.hu/tudomany/20191110_zacher_gabor_podcast_orultech

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz