login |

Hírhétfő – World on Fire 2. évad! Észbontók 7. évad!

2019. 11. 11. 09:18 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A konyhafőnök VIP 4. évad, Mintaapák 1. évad, Nyomd a gombot, tesó! 1. évad, Újratervezés 1. évad, Santos Dumont 1. évad, Lakástalkshow 3. évad, Csoda Kitty 2. évad + tévés premier: Az amerikai mozi évtizedei 1. évad
 • Premier: Shameless S10, Rick & Morty S4, The Brokenwood Mysteries S6, Trust Morecambe and Wise S1, Novels That Shaped Our World S01, Lost Secrets S1, Ant And Dec’s DNA Journey S1, Beautiful Baking with Juliet Sear S1, Unexplained and Unexplored S1 + Finálé: World on Fire S1 (vendégblogger?), Axios S2, Air Disasters S13, The Circus S4, Paul Shaffer Plus One S1, Power Confidential S1 (őszi)
 • Magyar premier – HBO3: 11.20 Az Árnyak (Umbre) 3. évad
 • Magyar premier – Spektrum: 12.07 Élet a Serengeti Nemzeti Parkban (Serengeti) 1. évad
 • + ma délután az RTL Klub új török telenovellát indít el Az én kis családom (Bizim Hikaye – Our Story) címmel.
 • Megint standup itthon: 04.24-én John Cleese érkezik a Last Time to See Me Before I Die című műsorával, amire még van pár jegy.
 • Idén ugye nincs itthon saját gyártású HBO-sorozat (és az eddigi fejlesztéseket vezető Krigler Gábor is saját produkciós céget indított), de kiderült, hogy egy tervbe volt véve, azonban az Enyedi Ildikó rendezésében két éven át fejlesztett Holtág elhalt azt követően, hogy a csatornánál külföldi vezetőváltás volt.
 • Nem mintha számítana, de elég ritka az ilyen: az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy nem lesz semmi a Jane Goldman-féle Game of Thrones-spinoffból, amiről persze már írtunk, mint ahogy arról is, hogy helyette másik spinoffot rendeltek be.
 • Emily Bett Rickards (Felicity) vissza fog térni az Arrow fináléjára.
 • Chris Lee (Kaleb) állandó szereplőnek lett előléptetve a Legacies-ban.
 • Az ABC pilotszkriptet rendelt be egy Erin Brokovich élete által ihletett jogi sorozathoz, aminek Krista Vernoff a készítője. (A főhőst nem így hívnák.)
 • Az Amazon Prime-ra tervezett nácivadászos The Hunt (tudjátok, Jordan Peele, Al Pacino – bővebb infó) mostantól Hunters címen fut.
 • A Netflix berendelt első francia animációs sorozatát, ami nem más lesz, mint az Oggy Oggy klasszikus animációs széria, az Oggy And The Cockroaches (itthon: Oggy és a svábbogarak vagy Cicabogarak) CGI-változata, feldolgozása. A gyártó a Xilam Animation és a sorozat így fog kinézni. A történet főhőse egy macska, aki kiszabadul a csótányok zsarnoksága alól és a más macskák társaságában folytatja életét, interakcióba lép a szomszédaival, és kalandokba keveredik.
 • A többek között Ridley Scott nevével fémjelzett, Travis Fimmel főszereplésével készülő nagyszabású scifi, a Raised By Wolves (bővebben róla itt) a TNT-ről átkerült az HBO Max-ra.
 • A Netflix eddig 100 szezonnyi nem angol nyelvű sorozatepizódot adott ki és 2020-ban a terv további 130 évadnyi.
 • A Good Trouble ünnepi különkiadása, tévéfilmje 12.16-án kerül adásba a Freeform-on.
 • A BBC berendelte a World on Fire 2. évadját.
 • A VIASAT3 berendelte az Észbontók 7. évadját.
 • Angela Bassett (Athena) beszél a 9-1-1 róla szóló epizódjáról.
 • Jean Smart (Laurie Blake) beszél a Watchmen – 1×03-ról. És a készítő, Damon Lindelof is nyilatkozik arról, miért hozta vissza a karaktert.
 • Vendégszerep: Kiss Ramóna – Drága örökösök (visszatérő), Adam Arkin – Law & Order: SVU, Miles Gaston Villanueva – Nancy Drew (visszatérő), Sutton Foster – A Million Little Things,
 • Állandó szerep: Leslie Mann – The Power (Amazon), Niv Sultan, Navid Negahban, Shaun Toub – Tehran
 • Interjú: Manny Jacinto (Jason – The Good Place), Jeremy Irvine (John – Treadstone), Tatiana Maslany (az Orphan Black: The Next Chapter főszereplője), Frei Tamás, Lauren Cohan (Maggie – The Walking Dead),
 • Az AMC év végével megszünteti a Megamax-ot itthon.
 • Új sorozat: Mai – Netflix, indiai, készítő: Atul Mongia, egy középkorú anyáról, aki miután véletlenül megöli a maffia vezetőjét, belekeveredik a fehérgalléros bűnözés erőszak és hatalom által dominált világába, miközben kultusza növekedni kezd.
 • Pilotszkript: Philly Reign – USA, készítő: JaNeika & JaSheika James, executive producer: Mary J. Blige – Thelma Wright önéletrajzi könyve, a With Eyes From Both Sides: Living My Life In and Out of the Game alapján, bűnökről, amit egy nő követett el a valódi szerelem nevében. A főhős kertvárosi háziasszonyból lett drogkirálynő öt év alatt férje halálát követően, ugyanis válaszút elé került: vagy hagyja, hogy éhezzen a családja, vagy átveszi a családi üzletet. Utóbbi révén pedig felküzdötte magát a nemzetközi kábszer játszmák szintjére, és a 80-as évek egyik legnagyobb kokain- és heroinkereskedő hálózatát építette ki.
 • A Quibi berendelt egy zenés dokusorozatot &Music címmel, amiben olyan, név nélküli szakembereket mutatnak be, aki a legnagyobb zenei sztárok mögött dolgoznak. Például koreográfusokat, videórendezőket, színpadi dizájnereket.
 • A Channel4 új nemszkriptelt sorozata, a Meat The Family 3 részben arra fog kérni családokat, hogy éljenek együtt olyan állatokkal, amiket megesznek, és dönthetnek a részek végén (miután megbizonyosodtak arról, hogy milyen az életük és mennyire intelligensek), hogy vágóhídra vagy valami menedékbe küldik őket.
 • Az HBO Max berendelt 8-8 részre két versenyreality-t gyerekekkel. A Karma műsorvezetője Michelle Khare lesz, míg a Craftopia-t Lauren Riihimaki, alias LaurDIY viszi majd. Előbbiben 12-15 évesek fognak puzzle-öket megoldani és fizikai feladatokat, miközben a szabályokat a karma törvényei határozzák meg (azaz cselekedeteik hatnak sikereikre), míg utóbbi egy craftolós, készítős, barkácsolós, csinálós verseny lesz, amiben 9-15 évesek álmodnak meg ezt-azt, majd készítenek el mindenféle általuk begyűjtött anyag révén.

6 hozzászólás Ne habozz!

Joker - 2019. 11. 11. 12:54

A török telenovella a Shameless lebutított koppintása!? Manapság már bárkinek eladnak akármilyen plot-ot?

Flanker - 2019. 11. 11. 19:02

Joker: Persze hogy eladnak ha fizet érte

Flanker - 2019. 11. 11. 19:03

Az Oggy And The Cockroaches az egyik kedvenc 7 perces animációm, óriásikat röhögök rajta a mai napig, sokadjára is. De bakker ez hányingernek néz ki..

kiskiraly - 2019. 11. 11. 21:53

A Balkánon sikerült egy minőségi sorozatot készíteni HBO nélkül?
Besa
https://www.youtube.com/watch?v=zWAJVgFIvHI
Egy véletlen baleset, egy gengszter gyerekének halála és egy fogadalom a gengszterfőnöknek.
PRVA (szerb), Planet TV (szlovén) és RTL (horvát)
koprodukció.

https://dramaquarterly.com/besa-foot-forward/

kiskiraly - 2019. 11. 12. 02:49

Káel Csaba Filmalapos interjúból:
https://hvg.hu/kultura/20191111_Kael_Csaba_filmugyi_kormanybiztos_interju

hvg.hu: Tehát akkor lesz olyan, hogy azt mondják az alkotónak: a filmterv nagyon jó, de mozi helyett csak tévében jelenhet meg?

K. Cs.: Így van, de lehet, hogy lesz vegyes megoldás is. Előbb a fiatalokat megcélozva megy a film az okostelefonra, és ha érezzük, hogy nagy sikere van, akkor azt mondjuk, hogy mostantól megnézhetitek a filmet a moziban is. Ettől a lehetőségtől nem kell félni, mert ha van egy jó sorozat vagy filmes alkotás, amely felkerül a Netflixre vagy az HBO-ra, akkor ott ugyanúgy nyitva van a kapu a nemzetközi sikerek felé. Hadd említsem most az Örök tél című filmet,

kiskiraly - 2019. 11. 12. 02:52

Azt tegyük hozzá, hogy a köztévé nézettsége olyan ?%!, hogy mozis nézettséggel vetekszik a tévé nézettség:
Örök tél 2018.02.25 21:00 nézettség : 146e (3% SHR)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz