login |

The Mandalorian és a 2. rész

2019. 11. 18. 16:30 - Írta: human

44 hozzászólás | kategória: kritika,

Erre vártunk tényleg, ez úgy lett új a Star Wars-univerzumban, hogy közben pont jól régi is? A többnyire jó pilot, és annak cliffhangerje (amit máig nem értek, miért emlegetnek sokan a sorozattörténelem legnagyobbjaként) után ismét bevált paneleket használva folytatódott a sorozat.

Mi kell a western hangulathoz? Köves, sivatagos puszták, és bevált küldetések? Mármint ara célzok, hogy elég tipikus az a nehézség, ami felmerül. A Star Wars-hangulathoz pedig már ismert lények, meg pár újdonság is elegendő. Itt is mi történt? Feltűntek a Jawák, hoztak egy remek akciójelenetet a hős bukásával, hogy utána kapjunk valami mást.

Ez vitte el a második részt, az a más, egy olyan pillanat, amire az az igazság, hogy az új mozifilmek nem voltak képesek hasonló formában. Nem a látvány, hanem ahogy megoldódik a “probléma” Meg is vettek vele még pár epizódnyira.

Igazság szerint annyira sok mindent egyelőre nem lehet írni a The Mandalorianről, jó kis akció-kaland sorozat, ami kellemes tempóban hömpölyög előre. Lesznek itt morális kérdések, de azért nem akkorák.

I have spoken.

44 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2019. 11. 18. 16:40

A hangulata nagyon rendben van, az eddigi szereplőket eltalálták, a sztori is jó.

Viszont komolyan meglepődtem, amikor néhány jelenet után nyomtan egy stopot a lejátszáson, és megláttam, hogy a csúszka már túl van az epizód felén. Fájóan rövid rész volt…

Asd - 2019. 11. 18. 16:40

Eddig nagyon jo, a latvany valami elkepeszto

Avera - 2019. 11. 18. 16:56

Végre egy hős, aki nem egy világokat pusztító hős, hanem már-már egy csetlő-botló pancser.

Pont olyan érzésem volt a második rész közben, mint anno 2011 környékén az SWtOR-ban: a frissen kreált Bounty Hunterem felvette Huttán az első heroic küldetést (akkor még más volt az erőssége), majd Mako nélkül úgy mosta fel vele a földet az első szembejövő trash pack, hogy “öröm” volt nézni. Aztán a második heroic küldetésnél ugyanez.

Majd fejvakarás után jött a segítségkérés, mert nem szégyen az :)

Shed - 2019. 11. 18. 17:02

“Végre egy hős, aki nem egy világokat pusztító hős, hanem már-már egy csetlő-botló pancser.”

Csak ez a hős elviekben nem a frissen kreált lvl1-es bounty hunter az SWTOR-ból, hanem az a bounty hunter, aki már végigtolta az SWTOR kampányát…..

Mate4182 - 2019. 11. 18. 17:23

(amit máig nem értek, miért emlegetnek sokan a sorozattörténelem legnagyobbjaként)

mert sixx az indexes kritikaban ezt irta, masoknak meg megtetszett a kifejezes :D

szeritem akkor lett volna filmtorteneti cliffhanger ha egy STar Trekes egyenruhat talal vagy egy fezert :D

DH - 2019. 11. 18. 17:51

Off: A sorozattortenelem legnagyobb cliffhangere amikor a Dallasban lelottek J.R.-t. Annal nagyobb sztem nem volt.
Erdemes lenne errol egy szavazos posztot.

Malachi - 2019. 11. 18. 17:54

áthozom ide a kibeszélős hozzászólásomat:

11 percig egy szó sem hangzik el, mégis a Jedi visszatér óta nem szórakoztam ilyen jól Star Wars sztorin. Minden a helyén van, most már a zene is tetszett. Annyira szokatlanul oké volt, hogy még a nevetséges 30 percen se tudok igazán bosszankodni. Laza, semmi erőlködés, semmi kapkodás, semmi erőltetett poénkodás, a főhős is tud vérezni, rendes kis akciók, hibátlan világ, környezet. Egyelőre minden a helyén van, hihetetlen, komolyan. Az első űrharcot várom nagyon, remélem ott is bizonyítanak.

Két rész után ez a kedvencem a 4-6 óta, pedig mindent láttam ami SW többször is. Elronthatják persze, de juhú, ezért pacsi jár. Végre egy jó SW ami nem animáció.

seven - 2019. 11. 18. 18:00

>Végre egy hős, aki nem egy világokat pusztító hős, hanem már-már egy csetlő-botló pancser.

Mondjuk ez inkább feketepont nálam. A mandalóriak pont arról híresek hogy milyen elképesztő profi, hidegvérű, okos harcosok, a 2. epizód ilyen tekintetből azért elég döcögős volt…

értem én hogy kellenek a bonyodalmak hogy legyen valami izgalom, de azért nem hittem volna hogy már a 2. epizódban bedobják ezt

- 2019. 11. 18. 18:02

Szép látvány, jó akció, de ennyi. Nem értem az ömlengő posztokat róla, annyira messze nem zseniális, mint sok önjelölt próféta gondolja.

Narg - 2019. 11. 18. 18:08

Azt, hogy egy mandalóriai egy tolószékes nyomorék, aki pár jawával sem tud elbánni, az annyira nevetséges, hogy fáj… Jól néz ki a sorozat, csak sajnos a tartalom szánalmasan béna. A első rész végi cliffhanger meg minden volt, csak nem a fent idézett szöveg. Kár érte.

Hegedda - 2019. 11. 18. 18:09

Továbbra is egy videójáték átvezető filmeknek érzem idáig.

Energiavampir - 2019. 11. 18. 18:10

Az látható hogy adtak a kinézetre, remek a képi világ szós e róla, TV-ben ritka az ilyen, de hát ugye Star Wars-ról beszélünk, kevesebbet el se fogadnék :)
Persze a történet részben faék, részben beleerőltetett konfliktusos, de hát be kell látni széles a nézők spektruma amit a disney-nek ki kell szolgálnia, és rengeteg pénzt kell visszadolgozni, ha évekig akarjuk nézni a sorozatot. Így megbocsáthatóak az olyan költői túlzások benne, mint hogy a nagy tehéntől senki se tud tojást szerezni, vagy hogy csak kétlábú izén lehet odamenni :) – robot :) meg a vissza séta :)
De érezhető benne a régi hangulat, és ennyivel már meg is vettek. Simán..
A bébi kora és léte, persze máris elméletek tömegét indította el, ugye egy évben született Anakinnal, tehát lehet hogy a kis zöld gyíkfaló lesz az egyensúlyt hozó?

Jöhet belőle 10-20 évad :)

Csaba121 - 2019. 11. 18. 18:31

Én annál az infantilis marhaságnál hagytam abba, hogy a bébi Yoda felreptette a levegőbe a gyapjas orrszarvút, azóta sem éreztem késztetést a sorozat további nézésére…

bvr - 2019. 11. 18. 18:37

hááát nálam ez a 2. epizód eléggé lefelé görbítette az ívet, és sokkal erősebben fogalmaznék mint a poszt. Számomra ez csak egy “filler” epizód volt (és elég szemöldökfelvonós ilyet meglépni rögtön másodiknak), ráadásul abból is a legfeljebb közepes. A tartalmat illetően kb. annyi hogy megtudtunk valamit mire képes a baby-yoda – ééés ennyi. Ahogy pedig ehhez kanyarintották a történetet, az egy általános alsóiskolást lehet hogy elszórakoztat, engem sajnos nem igazán (a parszek legjobb fejvadásza úgy hagyja hátra egy idegen bolygón az űrhajóját hogy simán szétlopkodják (most azt hagynám is amit korábban már többen mondtak hogy utána meg nem tud a javákkal elbánni) És akkor még menthené a helyzetet a “hogyan”, de hát a javákkal az üldözés meg a harc az totál siralom kategória, és sokkal jobban sajnos a tojásmegszerzésnél sem szórakoztam.

Összességében a sorozatot illetően amúgy _nem_ vagyok negatív mert a set-design, a hangulat az alapvetően tetszik, és nagyon szívesen elnézegetem. De az tény hogy ha ez egybe jön ki, akkor ezt az epizódot kb. átugrottam volna (van egy félelmem persze hogy nem csak ezt, és a 8 epizód valójában jó ha kitesz majd egy másfél órás filmet ha meg lenne vágva ahogy kell. Na ez persze majd kiderül)

Mate4182 - 2019. 11. 18. 19:09

ezen amugy en is gondolkoztam hogyha o elvileg tenyleg akkora profi (ezt mondjuk nem tudom miert tenykent kezeljuk, annyit tudunk hogy fejvadasz es dragan dolgozik, attol meg lehet szar :D) akkor miert benazik annyit

felmerult bennem 2 dolog

1.: ebbol a sorozatbol ismerjuk meg hogyan less o tenyleg profi fejvadasz (santit mert igy utalnak ra tobbszor is mar most) ezt igazabol cask az szulte hogy abbol a draga fembol vallvertet csinaltatott (tiszta skyrim :D) es az evad vegere keszulhetne el teljesen a pancelzata

2.: a sisak alatt nem az a mandalori van akit mindenki gondola hanem cask valaki atvette a szerepet hiszen sose veszik le a sisakot, hogy derulhetne ki

oke elismerem hogy a masodik nagyon gagyi :D

karit - 2019. 11. 18. 19:29

“oke elismerem hogy a masodik nagyon gagyi :D”

Ott a pont. Szerintem PP a forgatás alatt ott sem volt.

“vagy hogy csak kétlábú izén lehet odamenni :) – robot :) meg a vissza séta :)”

Tulképpen az öreg nem mondta, hogy ‘vissza’ ne lehetne gyalog menni, csak, hogy ‘odafelé’.

alma - 2019. 11. 18. 19:31

ez a sorozat max gyerekeknek johet be, itt van peldaul a jelenet: probal bejutni a sisakos nyominger a jawa-k hajojaba, nem sikerul neki, majd mikor bejut nem kezd el oldokolni, hanem elmegy a tojasert kockaztatva az eletet, a magyar nepmesekben ez elmenne, de koze nincs a realis gondolkodashoz
szarul felepitett szereplok, a tortenet vergagyi, ennyi telik toluk

ThomassLord - 2019. 11. 18. 19:32

Szerintem többször is utaltak rá, hogy nem egy top fejvadászt látunk, hanem egy kezdő / kegyvesztett / lecsúszottat. Valamelyik. Még nem döntöttem el, de hogy nem egy félt csúcsfejvadász az biztos. Pl. különben ki merte volna értékvesztett birodalmi pénzzel kifizetni? Aztán ott volt, mikor az első részben leszólta a fogoly a hajóját, hogy állja ő a fuvart inkább, ha csak erre futja. Ergo nem magasrangú, jól fizető megbízásai vannak. Ezt utána meg is erősítették amikor a megbízó sorolta a szokásos behajtásos melókat bagóért, vagy bevállalhatja ezt a veszélyeset. De a legbiztosabb jelzőlámpa, ha megnézzük a páncélzatát. Még nagyon kevés darab van beskarból, tehát a ranglétra alján van még.

Alexander87 - 2019. 11. 18. 19:54

És az senkinek se szúrt szemet, hogy ok bébi yoda fellebegtette a nagy orszarvú szörnyet, és a Mandalorian egy kicsi késsel megölte? Beleszúrta egy kicsit és egyből annyi? Mitől halt meg az a nagy dög? Egy apró késszúrástól? Hát ez mi a franc ez?!

bvr - 2019. 11. 18. 20:00

– Greef Karga said you were coming.
– What else did he say?
– He said you were the best in the parsec.

Persze nyilván ezt is ki lehet úgy tekerni hogy azt jelentse hogy egy totál kezdőről van szó akit csak felpolíroznak, de azért szerintem abban megeyezhetünk hogy nem egy űr-Fargo sorozat a cél tökkelütött főszereplőkkel.

Energiavampir - 2019. 11. 18. 20:18

Alexander87:

ugyan ugyan
1: mérgezett tőr, azonnal hat
2: a gyapjas tehén a bőre alatt hordja a szívét
3: hirtelen szívrohamot kapott
4: eljött nála az mélyalvás ideje pont akkor
5: idomár intett neki, feküdj!

nekem az a gondom a jelenettel, hogy tényleg nem lehetett ezt a rínót kicsalni és odapörkölni neki fentebbről valamivel? Erre csak ő volt képes?

és tényleg nem ismerik az Erőt? ezt már 2x játsszák el. Nekem kissé hihetetlen hogy egy ilyen köztársaság irányítását, hatalmát erősen befolyásoló dolog nem ismert.

Bayay - 2019. 11. 18. 20:23

Annyi gondolat kavarog bennem most, kezdjük akkor:

Spoileres!

1. Profi-nem profi: A legelső rész első jelenetében és utána is abszolút badassnek van eladva, mindenkit lever, a raktér tele fogással, alig beszél, elég, hogy néz és intéződnek a dolgok. Megcsinálta a házi feladatot a bolygóról, meg rozmárkrokodilról és felkészült rá, viszont már itt sem képes úgy leparkolni a hajót, hogy az biztonságban legyen. Ezek után akkor el kellene hinni, hogy nincs buta kis Jawakra felkészülve.

2. Sztori: az tényleg, ahogy fent már írták egy videójáték sidequest átvezető szintjén van, ami számomra a legfájóbb, hogy még ilyen rövid játékidőben sem tudták koherensen megírni. Az “i have spoken” motivációja harmatgyenge. Segít egy ismeretlen fejvadásznak legyilkolni egy falut, csak mert sok fejvadász(!) jön miattuk a völgybe. A falu embereiről semmit nem tudunk meg, csak hogy az otthonukat védik.
Aztán az a nagyonbéna párbeszéd (meg úgy az összes többi) a 2. epizód végén, hogy a vendége volt stb. kisiskolás szint, még a Clona Wars is okosabb volt ennél. A szuperbicskáról ne is beszéljük, meg az egész tojásos plot mi a fene? Dóra a felfedező szintű konfliktus.
A mini yoda meg csak játékbabának kell!! Elképzelem, ahogy a fejesek összeülnek, hogy kell egy cuki szereplő a plüssfigura eladásokhoz, milyet csináljunk, hogy ne nyársaljanak fel minket a rajongók. Legyen egy klasszikus szereplő kisbaba mása! Megvéve! Miért ugyan olyan a gyereken a pója, mint Yoda ruhája???? Vagy Yoda pójában szaladgált felnőtt korában is? Vagy ez a faj nem tud mást? Ez azért kellet, hogy hasonlítson, különben nem lenne ennyire sima a Yoda asszociációt! Zseniális és undorító!

A hangulata jó, szépen is van fényképezve, de üres és lelketlen. Ismételten beharangoztak egy fasza értelmes “mindenki erre várt” sorozatot, de egy vasárnap délelőtti gyerekmatiné a végeredmény, annak is rossz.

Arról nem beszélve, hogy miért ilyen rövid? Mert nem tudták megtölteni, de mégis szét kellett húzni, hogy legyen ideje az embereknek regisztrálni.

Írtam már az első rész alá, hogy a sztori sidequest jellegéből és a részek hosszúságából remélem az következik, hogy nem lesz nagy epikus átívelő sztori még, csak az utolsó részben leadja a kabalababát a megbízónak, felszedi a pénzt és megy a következő dolgára. Annak lenne értelme és adna a karakterhez, mert látszik most is hogy moralizál, de nem tudunk róla eleget, hogy ezt komolyan vegyük, mert nem tudjuk mire építeni, így egy mentőakció is a semmiben lógna. Valóban, ha az első botlásait látjuk, mint ahogy fent feltételezik, akkor remélem nem lesz rendszert leigázó hős a végére, így is rezeg a léc. A 3. részt megnézem még, ha ott is ez a filler irány látszik, akkor sajnos kiszállok.

Kér, mert a hangulat tényleg jó lenne és a lassú építkezést is szeretem, de itt nem épül semmi ennyi alapján.

Bocs, hosszú lett :)

Bayay - 2019. 11. 18. 20:26

pólya, bocs :D

DarkEagle - 2019. 11. 18. 20:42

A látvány és a zenék jók és ezzel ki is fújt a sorozat. Mert legyünk őszinték, mit lehet még felhozni a mentségére hiszen nem ismertük meg 2 rész alatt sem a főhőst sem a főszálat, már ha egyáltalán lesz olyan. Én nem vagyok kíváncsi olyan sorozatra ahol arra sem képesek hogy a főhőst bemutassák. Arra nem voltak képesek hogy szerelés közben levegye a sisakját. MIÉRT? 50 fokban szerelték a repülőt ami később úgy nézett ki mintha vadi új lett volna. :D 2 rész alatt volt kb 10 mondata a csávónak abból talán 3 ami egész mondat volt. Ehhez nem kell nagy tudomány ezt bármelyik fan made SW film megadta eddig is.

Kap még 1-2 részt hátha kisül belőle valami de ez szarnak a pofon egyelőre. Érdekes egyébként hogy ezt ugyan azért szeretik az emberek amiért anno az Ébredő Erőt utálták. Nosztalgia faktor és önismétlés. :D

Két értékelhető karakter van eddig a sorozatban. Az egyik az “I have spoken” csávó a másik meg a cuki Yoda aki valljuk be őszintén csak azért került bele a soriba amiért pl BB-8 vagy a Porgok a filmekbe. :D

motch - 2019. 11. 18. 21:57

Én csak azt nem értem hogy elvileg minden egyes részbe elment 10 millió dollár, de hova mibe??

Mersby - 2019. 11. 18. 23:54

Hogy-hogy ilyen ereje van a kis zöldborsónak? A fajnál alap tulajdonság ez vajon?

Zsoltió - 2019. 11. 19. 00:31

Felháborítóan rövidek az epizódok.De nehogymár a disney ne okozzon csalódást valamien formában?..A film nagyon jó de a rövidsége miatt élvezhetetlen számomra.Egy mozifilmet szétdarabolnak 10 fele ez a buli nekik benne??..A mozifilmekről ne is beszéljünk! Sza…rá tették az egész Star !!Wars fílinget a Kaylo vagy ki a franc bandával..a Pó dameronról ne is beszéljünk annyira faxagyerek hogy 1db X wingel leveri az egész birodalmi szuperflottát.Grat Disney.!!

human - 2019. 11. 19. 00:50

“Az látható hogy adtak a kinézetre, remek a képi világ szós e róla, TV-ben ritka az ilyen”

csoda hogy winnie nem ugrott még rád, egyrészt mert tévében nem ritka az amit erre költenek, lásd apple pont most épp 4 sorozatnál is, másrészt meg csak ügyesen rejtik, hogy azért nem mozis látvány ez, elég csak megnézni hogy a fő látványelemeken kívül semmi nincs a jelenetekben. CSak nézz körbe mindig amikor történik valami. Mármint szerintem is rendben van a kinézet, csak azért érezni a tv-t.

winnie - 2019. 11. 19. 00:51

kérdés, hogy a 10% vagy a pár darab a ritka? ha abból indulunk ki, hogy van 600 sorozat és 60-nak van ilyen képi világa, akkor jogos a ritka:) ha egyszer majd belenézek, akkor lehet, hogy nyilatkozom róla. de az apple jó példa, pazarul néznek ki a sorozataik.

Rawk - 2019. 11. 19. 01:24

Az elsőnél még csak zavarban voltam, de a második rész után totál csalódott vagyok – pedig nagyon vártam. Basszus, ez egy élőszereplős SW sorozatnak álcázott rajzilm. Ugyan tényleg jól néz ki, de ezen kívül max annyit tudnék pozitívumként felhozni, hogy legalábbb rövidek a részek. Idegesítően buta az egész, egymás után dobált rossz sablonok, gyermeteg jelenetek, fárasztó rajzilmes dramaturgia, nem felnőtteknek való ez.

winnie - 2019. 11. 19. 05:10

“Én csak azt nem értem hogy elvileg minden egyes részbe elment 10 millió dollár, de hova mibe??”

a produkcióknál nem nagyon szoktak költségvetésről nyilatkozni, szóval általában minden szám találgatás, és arról sem szól a fáma ilyenkor, hogy a licencdíj-e az adott összeg vagy az echte forgatási költség. mert az, amit a platform fizet minden egyes részért, nem kell, hogy megegyezzen azzal, amit a produkciós cég fizet a forgatásért. mert akkor nem lenne rajta profit.

ha a büdzsére gondolsz, akkor abból kell kiindulni, hogy mire költenek pénzt egy forgatás során. sokan azt hiszik, hogy mondjuk az effektek költségesek, pedig nem. írók. színészek. forgatási napok száma. jelmezek. forgatási helyszínek. zenehasználat. stáb nagysága. stúdióbérlés.

egy 14 napos, kötött helyszínek nélküli, new york utcáin való forgatás egy neves készítői csapattal és pár ismert arccal többe kerülne, mint 10 millió dollár.

Ace - 2019. 11. 19. 08:50

Szerintem szórakoztató. Én most is jól szórakoztam ezen az Űr kaland/westernen. Most éppen egy lótolvaj banda tört borsot a fejvadász orra alá :D Azért az kemény volt ahogy dezintegrált néhány Javát :)
Nekem is a részek rövidségével van gondom mire belefeletkeznék már vége is a résznek sajnos.

Amúgy kár ,hogy nem csatlakozott hozzá Nick Nolte karaktere. Jó társak lettek volna.

Mate4182 - 2019. 11. 19. 10:20

nem vita inditokent de azert szerintem az applet hiba peldanak felhozni koltsegvetesbol. az amerikaban tombolo iphone mania miatt van olyan vagyonuk mint a disneynek kb … belevagtak a streamingbe es olyan penzeket tudnak beleolni par sorozatba amibol mas csatornak eves formatumokat megoldananak.

attol fuggetlenul hogy tenyleg gyonyoruek az apple sorozatok nem neveznem oket TV kategorianak mert szerintem a Netflix/appletv/mostmar Disney+ az helyezkedjen el minosegben es latvanyban is a tv meg a mozi kozott valahol.

Melkon - 2019. 11. 19. 10:23

Az az érzésem, hogy egy rajzfilmnek készült, majd egyszer csak kiderült, hogy élőszereplős lesz.

Én szeretem ezt a stílust és a rajzfilmeket is, úgyhogy nekem bejön minden bugyutasága ellenére.

Valaki említette hogy a Clone wars is normálisabb volt… háát, én a végére nagyon megszerettem a Clone warst, de az eleje szerintem sokkal gagyibb és bugyutább volt mint a Mandalorian első 2 része, ott is kellett pár évad mire ezeket elhagyták.

cathy - 2019. 11. 19. 13:45

Szerintem teljesen jó. Én sem értem honnan szedték, hogy sérthetetlen harcos, nem, csak mandalori, ami nem azt jelenti hogy tökéletes harcos, és igen az is számít milyen szinten van, nyilván ezeknek is van fokozata.

Blobov - 2019. 11. 19. 18:45

A jawák miféle egy gusztustalan invazív faj?
Ugye kiderült, hogy ez a bolygó nem a Tatuin, szóval ezek szerint ezek a kis mocskok mindenféle sivatagi bolygóra eljutnak, elszaporodnak, majd utána felépítik a steamp, vagy inkább dieselpunk jellegű járművüket, hogy hatékonyabban tudjanak lopni?
S hogy jutnak el tényleg más bolygókra? Lopnak egy űrhajót és utána elszaporodnak máshol, mint a sáskák/alienek?

eFeS - 2019. 11. 19. 21:01

A részek hosszáról kevesen beszélnek. Hogy lehet egy ilyen témájú sorozatnál ekkora “részeket” csinálni? Ez alapban brutál durva!!! Hogy gondolhatták ezt komolyan Mikiegérék??

A történettel nincs bajom, SW kicsit másképp. Rendben van. Legyen lassú, fokozatosan kibontakozó. Rendben van. De ezt könyörgöm, ne úgy érjék el, hogy rövid részekre kell heteket várni! Akármilyen szép meg jó is egy-egy epizód (nekem alapvetően nincs bajom velük), de azzal, hogy ennyire nyúlfarknyi a hosszuk, taccsra vágják az egészet.

És ezen alig-alig mer anyázni valaki igazán!! Nem értem…

cathy - 2019. 11. 20. 00:08

Amúgy jaaaj most láttam egy interjút amiben Oscar Isaac (aka Poe Dameron) meg Pedro Pascal van (asszem Wired autocomplete volt) és ott mondta Oscar, hogy ő győzte meg Pascalt hogy legyen a Mandalorian. Azt tudtam, hogy imádnivaló haverok meg a Narchosban is nagyot mentek de ezen kifeküdtem <3 szóval köszi Oscar!

eFeS ebben nagyon egyetértek, nevetségesen rövidek a részek :(

Faehren - 2019. 11. 20. 10:07

Ez egy mese a Disney-től. Élőszereplős, de egy könnyed kis mese. Én is valami filmszerű, komoly cuccra számítottam :(

Mate4182 - 2019. 11. 20. 14:17

eFeS ha visszanezed a pilot kommentjeit meg ezeket lathatod hogy ket fele negative comment van:

aki mindent utal a sorozatban (foszereplo, jelenetek, beszelgetesek stb)

meg akinek bejon de zavarja hogy milyen rovidek a reszek (jelen)

Energiavampir - 2019. 11. 20. 15:17

Mate4182:

Én nem utálom, csak az alapvető ellwntmondásokat nem értem..és azt hogy mért így kellett megoldani

Blobov - 2019. 11. 20. 16:11

@Faehren: Maga a Star Wars saga is egy könnyed kis mese.

Energiavampir - 2019. 11. 23. 01:22

3. rész
Olyan érzésem volt mintha már láttam volna..minden történés előre tudható, és gyermeteg..Nem csípem a szájbarágós mesélést. Akármi történt, előre látható, szerintem aki nézi mind így lesz vele. Egy kis meglepetés, vagy váratlan, vagy nem 5-10 éveseknek írt fejlemények. Na ilyen nincs..
Úgy vártam volna valami Old Rebublic szerű darkos kemény csatákat, régi sithek meg jedik közt, erre ilyen “Mackó Misi a világűrben” szint jött.
Nem spoilerezek, de nem is lehet :) Minden előre látható, és kicsit unalmas. Semmiért és senkiért nem aggódunk.
De hogy mit hoznak ki ebből az érdekes lehet..talán..

Bayay - 2019. 11. 27. 16:56

3. rész (Spoiler)

Ennek a résznek végre volt ritmusa, de nem hozott meglepetést semmit. Szerettem volna, ha hagyja a kölyköt. Az lehetett volna az átívelő szál és találkozhattak volna később valami nagyobb kapcsán újra. Úgy az őrlődés is jobban ütött volna és átadta volna a világy mocskát, a tehetetlenséget. Sokan szerettétek, hogy esendő a főhős, ti most mit szóltok, hogy gyak. átgyalogolt mindenkin?

Innentől most jöhet akkor két bottleneck és két filler rész, meg a végére egy cliffhanger? Ez elég is?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz