login |

Hírkedd – Lord of The Rings 2. évad! Runaways-kasza!

2019. 11. 19. 09:19 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Vidám vidék 2. évad
 • Premier: Vienna Blood S1, Cold Call S1, Fatal Attraction S9, Love It or List It S15, Hometown Horror S1, Blind Date S1, Secrets S6, Tokyo Toni’s Finding Love ASAP S1, Trust Morecambe and Wise S1, The Repair Shop S5, Novels That Shaped Our World S1, Home Free S1, The Great Film Composers S1, 24 Hours In A And E S19, Save Well Spend Better S1 + Finálé: Lost Cities with Albert Lin S1
 • Teljes évados premier: No Time For Shame / No Hay Tiempo Para La Vergüenza S1 (Netflix)
 • Új standup-különkiadás: Iliza Schlesinger: Unveiled (Netflix),
 • Magyar premier – TV4: 11.30 Doc Martin (Doc Martin) 8. évad
 • Magyar premier– NatGeo: március Kozmosz (Cosmos) 2. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 12.02 Vadócok (Craig of The Creek) 2. évad (folytatás)
 • A Looking For Alaska szinkronhangjai.
 • Az Amazon Prime premier előtt berendelte a cím nélküli The Lord of The Rings-sorozat 2. évadját.
  Ennek kapcsán némi plusz infó, hogy a sorozat az első két epizód leforgatása után hiatus-ba kerül 4-5 hónapra, azaz leállnak a munkálatok, hogy a készítők ismét összetrombitálják az írószobát és kidolgozzák, valamint megírják az S2 nagyját. Ami lehetőséget ad arra, hogy a két szezont egyszerre forgassák le, illetve, hogy az évadkezdések dátumai közelebb legyenek egymáshoz. (Más kérdés, hogy így legalább fél évvel később kerül adásba a sorozat a tervezettnél.)
 • A Hulu (vagy nem a Hulu, de erre majd egy esti posztban bővebben is írok) elkaszálta a Runaways-t.
 • A CBS midseason premierje: 01.07 FBI: Most Wanted (kedd 22:00), 01.08 Criminal Minds S15, Undercover Boss S9, 02.06 Tommy S1 (csütörtök 22:00), 02.07 MacGyver S4, 02.12 Survivor S40,
 • 01.03-án kerül sorra a Hawaii Five-0/Magnum PI-crossoverre, ez két egymás utáni részt jelent majd. Magnum, Higgins, TC és Rick tűnik majd fel a H50-ban, míg Junior, Tani és Quinn ugrik át a Magnum-ba.
 • Újabb szereplők a James Comey-sztorit feldolgozó minisorozatban: Kingsley Ben-Adir (Barack Obama), Brian d’Arcy James (Mark Giuliano), Steve Zissis (Jim Baker), Shawn Doyle (Bill Priestap)
 • A Disney+-ra tervezett Hawkeye-tévésorozat eredetileg (természetesen) filmnek készült volna, ugyanis Jeremy Renner-nek volt szerződése rá, de a színész abszolút benne volt, amikor felvetettek neki, hogy “csak” sorozat lenne. Más kérdés, hogy a sorozat egy ideje limbóba került Renner zűrjei miatt, Hailee Stanfield azt nyilatkozta nemrég, hogy nem biztos, hogy megvalósul. De, egyelőre még nincs döntés.
 • Az ABC berendelte egy komédia pilotszkriptjét Georgia King főszereplésével.
 • (Természetesen) Már tervezés alatt áll a 9-1-1 következő spinoffja.
 • Timuçin Esen lett a török House-feldolgozás, a Hekimoğlu főszereplője. További szereplők: Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Damla Colbay és Aytaç Şaşmaz. Ha ez eljutna itthonra, lehetne siker?
 • Az HBO Max első pár sorozatát már el is vitték a nemzetközi piacra, hogy értékesítsék őket. Ez csak egy jele annak, hogy nem nagyon lesznek nemzeti HBO Max-ok, inkább különféle partnerekkel szerződnek majd le (pl. az HBO Europe-pal) a piacokon, akik átveszik a sorozataikat. Ld. Anglia – Sky, Kanada – Bell Media.)
 • Angliában a The War Of The Worlds premierje csak most volt meg és 4,7M nézőt hozott a sorozat. Veszített a His Dark Materials-os felvezetéséből, de az I’m a Celebrity, Get Me Out of Here ellen ment.
 • Készítői szerződés: Randall Einhorn – ABC Studios, Sarah Treem – Fox 21 Television Studios, Justin Marks – FX Productions
 • A The Walking Dead – 10×07-ben történtekről beszél a showrunner, Angela Kang, valamint az áldozat is nyilatkozikitt is.
 • Filmes és tévés animátorok beszélnek arról, hogy mi volt a legnehezebb animációs munkájuk.
 • Vendégszerep: Valerie Cruz, Troy Garity, Lee Majors – Magnum PI, Tom Lipinski – FBI, Claire Coffee, Daniel Lissing, Patrick Gallagher – SWAT, Eddie Cahill, Revivalists – NCIS: New Orleans,
 • Állandó szerep: David Wilmot – Station Eleven (HBO Max), Marianly Tejada, Cooper van Grootel, Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Jessica McLeod, Barrett Carnahan, Melissa Collazo – One of Us Is Lying (Peacock)
 • Interjú: Katherine McNamara (Mia – Arrow), Krystal Ziv és James Roland (a The Purge írói), Jeff Goldblum (a The World According To Jeff Goldblum házigazdája), Jon Favreau és Pedro Pascal (a The Mandalorian készítője, valamint a főszereplő), Jesse Lee Soffer (Halstead – Chicago PD),
 • A Showder Klub – 24×07-ben Szabó Balázs Máté, Lakatos László Lajos és a Szomszédnéni Produkciós Iroda kép fel, műsorvezető: Csenki Attila.
 • A hazai NFL-közvetítések a 12. héten: TNF-Colts-at-Texans, 11/24-19:00-Panthers-at-Saints, 22:25-Cowboys-at-Patriots, SNF-Packers-at-49ers, MNF-Ravens-at-Rams
 • Pilotberendelés: Big Deal – Showtime, komédia, készítő: Vanessa Bayer (főszereplő is!) és Jeremy Beiler, showrunner: Jessi Klein, rendező: Michael Showalter – Bayer saját élete alapján, egy nőről, aki legyőzi gyermekkori leukémiáját és megvalósítja álmát, és egy teleshopos tévécsatorna műsorvezetője lesz.
 • Új sorozat: Extracurricular – Netflix, koreai, készítő: Jin Han-sae és Kim Jin-min, rendező: Lee Sang Yeob, tanmese ambiciózus középiskolás diákokról, akik bűncselekményt követnek el, s olyan eseményekbe és konfliktusokba keverednek, amik próbára teszik az emberi értékeiket és moráljukat. Szereplők: Kim Dong Hee, Jung Da Bin, Park Ju Hyun.
 • Új sorozat: En busca de la primavera / In Search of Spring – argentin, 8 rész, készítő: Patxi Amezcua és Alejo Flah – valóságban is megtörtént események alapján, akció-thriller, ami bemutatja azt, ahogy 1924-es kezdettel fiatal spanyolok beutazták az amerikai kontinenst, hogy politikai és anyagi támogatást szerezzenek Primo de Rivera tábornok, Spanyolország diktátora ellen – többek között bankrablásokkal.
 • A Freeborne Media James Honeyborne készítésében egy dokusorozatra kapott megrendelést a Netflix-től. A címe Oceans lesz és értelemszerűen az óceánok történetét fogja bemutatni mindenféle tudományos megközelítésekkel.
 • A Lifetime a Surviving R Kelly után berendelte a Surviving Jeffrey Epstein című dokusorozatot is, amiben az Epstein által elkövetett ügyeket hozzák felszínre.
 • Joshua Bennett, Maro Chermayeff, Jeff Dupre és Sam Pollar készítésébenaz HBO berendelt egy dokusorozatot, ami az atlantai gyerekgyilkosságokról szól.

17 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2019. 11. 19. 09:43

Runawaysbol remelem azert az utolso evad lemegy rendesen es remelhetoleg sejtettek a kaszat es lezarjak amennyire lehetsegs

kar erte :(

winnie - 2019. 11. 19. 09:52

nem hiszem, hogy sejtették, de úgy fogalmaznak a hírben, hogy “a sztori elér egy természetes lezáródási ponthoz” (ha jól rémlik), ami nyilván bullshit és csak megnyugtatás, és akkor is ezt írnák, ha nem így lenne, de nincs okunk kételkedni abban, hogy ne így lenne, hogy ne varrták volna el a 3. évados szélakat.

Mate4182 - 2019. 11. 19. 10:39

cask azert remenykedem mert meg ment a 2. evad amikor a Disney elkezdte elkaszalni a sorozatokat kezdve a netflixszel.

szerintem ok mar tudtak akkor hogy o rajuk is lesulyt majd …

winnie - 2019. 11. 19. 10:43

ez nem ugyanaz.

azokat a sorozatokat nem a netflix kaszálta el, a disney-nek, pontosabban a marvel tv-nek semmi érdeke nem volt abban, hogy ne folytatódjanak, ők nagyon sokat buktak ezzel. a netflix nem ment bele bizonyos dolgokba.

itt a hulu az a disney-hez tartozik, szóval ez már mondható disney-nek – a háttérben pedig nyilván az van, amit kevin feige nyilatkozott múlt héten (miután a marvel studios került a marvel tv fülé), hogy minden sorozatot az MCU-val akarnak összevonni, így leszedték szépen a térképről a cloak and daggert és ezt (az agents of shield rutinosan még korábban be lett rendelve)

Mate4182 - 2019. 11. 19. 11:16

hogy minden sorozatot az MCU-val akarnak összevonni,

igen en erre gondoltam. ez mar akkor eleg egyertelmu volt amikor a netflixeseket elkaszaltak. lehet ugy nezett ki mintha a Netflix akarna, de hidd el nekem, ez mar akkor elkezdodott. aki koveti a marvel sorozatokat az eszrevette.
akkor lettek elkaszalva az elso sorik (Iron Fist meg Luke Cage) amikor eloszor komolyan infok kerultek elo az MCU sorozatokrol (Loki, winter soldier meg falcon stb)

DarkEagle - 2019. 11. 19. 11:48

Akkor mostantól nincs Marvel sorozat a tévében se streamingen. Good job Kevin Feige. Hú de utálom ezt az embert de főleg azért mert azt nyilatkozta hogy azért kaszálta a jelenlegi Marvel sorikat mert a sajátjaira akar koncentrálni a Disney+-on. Persze azt is mondta hogy némelyik sorozat esélyes hogy rebootolva lesz némelyik ugyan azokkal a szereplőkkel de másokat újra castingolnak.

Na most lehet hogy ez az ember a mozizást sikerre vitte a Marvelnél de ezt azzal a mentalitással amivel a filmeket csinálja nem fogja elérni a sorozatos iparban mert teljesen más közönség a kettő. Főleg ha pl újra castingol egy Runaways-t vagy Cloak and Dagger-t vagy SHIELD-et vagy bármelyik Netflix sorit mert azzal csak hergelni fogja a már kiépített rajongói tábort.

Ráadásul azt mondja hogy lesz olyan sorozat szereplő aki a mozikban is szerepet kap de nyilván csak rövidet és azt hiszi ezzel kárpótolni lehet majd az embereket. Például ugye az a hír járja hogy a Daredevil és annak főszereplője megmarad és talán a Jessica Jones is és fel fognak tűnni a filmekben. Hát nem tudom ki hogy van vele de Feige keze alatt nem vagyok kíváncsi se DD-re se JJ-ra mert épp elég közepes copy paste filmet láttunk már tőle. Szar DD filmet meg már láttam egyet, még egy nem kell. :D

Szerencsétlen Jeph Loeb-ot sajnálom csak mert ez mind azért történik mert Feige-vel ki nem állhatják egymást hisz nem akart behódolni Feige-nek érthető okokból. Kíváncsi vagyok Feige elmondhatja-e majd magáról hogy ő is letett nem kevés jó sorit az asztalra és nem csak a szokásos közepest. De nekem az az érzésem hogy hamarosan megtapasztalja a bukás ízét ő is mert nem lesz örökké sikeres, pláne sorozatos fronton, úgy hogy olyanokat nyilatkozik hogy nem szereti a komplikált sztorikat. :D

Abból sosem sül ki jó dolog ha egy ember irányít mindent, tévét, filmeket, képregényeket és most már a Star Wars univerzumot is.

winnie - 2019. 11. 19. 11:51

“akkor lettek elkaszalva az elso sorik (Iron Fist meg Luke Cage) amikor eloszor komolyan infok kerultek elo az MCU sorozatokro”

azok a marvel studios sorozatai. az iron fist és a luke cage a marvel tv sorozatai. ezeknek nem volt köze egymáshoz.

de akárhogy is, ha van köze, ha nincs, a sorozatokat a netflix kaszálja, nem a disney. szóval nincs összefüggés a kettő között. sőt, a kasza épp arról szólt, hogy a disney (a marvel tv) folytatni akarta őket, sőt, még többet akart belőlük, mint amennyit a netflix akart. ha a netflix folytatni akarja, az a disney-nek amellett, hogy komoly, több 100 milliós bevétel, nem nagyon tehettek volna ellene semmit.

de, ha ez nem elég, akkor ott a runaways példája is, amit fél évvel a falcon/winter soldier bejelentése után rendeltek be.

ami most megváltozott, az csak és kizárólag az, hogy pár hete kevin feige alá sorolták a marvel tv-t, aminek távozott a vezetője, jeph loeb. utána jött a cloak and dagger kaszája. és a runawaysé.

F. Fred Palakon - 2019. 11. 19. 12:00

Azt lehet tudni, hogy mik Jeremy Renner zűrjei?

spyblat - 2019. 11. 19. 12:21

A Lost in Space S1 is megkapta a magyar szinkront.

Mate4182 - 2019. 11. 19. 12:23

Winnie akkor bocs. En azt hittem hogy mivel mindent az mcuba akarnak mozgósítani gondoltam ezért kaszalnak mindent. Nem hittem volna hogy pont akkor vmi véletlen miatt a netflix kaszalja a maradékot :O

Elcseszett egy logika dolgozik odaát :D

BTW nem is tudtam hogy a WS és Falcont már 3 éve berendeltek :O

Ayrons - 2019. 11. 19. 12:30

Ezek a vádak ellene :
A vád szerint a színész bedrogozva fegyvert dugott az exfelesége torkába és azt mondta neki, hogy sose feleseljen neki. Emellett a kislányukra is bedrogozva vigyázott és a lakásba széthagyta a kábítószereit. Végül ezek vezettek a váláshoz. Érdekesség, hogy Renner nem tagadta a vádakat, csak annyit mondott rájuk, hogy egy oldaluak.
A Disney pedig úgy tűnik, hogy megvárja a per végét és utána dönt a sorozat sorsáról.

juhaszvik - 2019. 11. 19. 12:44

Ayrons:
ez így mondjuk elég csúnyán hangzik, pláne, hogy nem tagadja. Nem tudom mire vár a Disney, ennek azért le kellene vernie a lécet a gyerek/családbarát cégnél, nem?

Ayrons - 2019. 11. 19. 12:55

Se ő se az ügyvédje nem tagadták a dolgokat csak annyit feleltek röviden, hogy a vádak egyoldalúak és egy nézőpontuak. Emellett Renner annyit mondott, hogy a lánya neki a legfontasabb.
Jó pár éve tart a pereskedés am közöttük. 2015 táján váltak el és azóta pereskednek a lányukrol.
Ezek a vádak most kerültek elő, gondolom a Disney ezért vár ki.
Plusz már volt arról hír, hogy Renner nélkül készülne el a sorozat.

gore - 2019. 11. 19. 14:12

Pár helyreigazítás a Hawkeye-Jeremy Renner téma kapcsán.

A vádakra igenis reagált Renner közvetlenül miután kijöttek, csak hát azt már alig hozta le a sajtó :) Ugyanaz a TMZ hozta le ezeket is, akik az eredeti vádakat:

– Renner Független, előre be nem jelentett drogvizsgálatokat kért orvosoktól, átment mindegyiken.
– Renner mentális kivizsgáláson is átesett, amin ő átment, a felesége viszont kevésbé.
– A felesége ráadásul többször is igyekezett szándékosan lejáratni korábban, ezek a kampányok mindig egybeestek Renner aktuális filmjeinek premierjével.

Jelenleg a lányuk tartási jogán megy a herce-hurce, szóval itt tipikusan nem lenne szabad ennyire egyoldalúan kezelni a szitut, mert meglepő mód egy anya is tud kamuzni, ha a lányáról van szó. Nemcsak a férfiak a rohadékok mindig, habár ezt egyre nehezebb lesz valszeg elfogadni ebben a világban.

Hailee Steinfeld pedig semmit se kommentált a sorozat jövőjét illetően, őt arról kérdezgették, ami pletykaként felröppent pár hete, miszerint ő alakítja majd Kate Bishopot. Steinfeld meg erre mondta, hogy fogalma sincs miről beszélnek. A show jövőjét illetően meg sem szólalt, én legalábbis nem találtam iylet.

+1 a végére: Az Independent szintén pár hete már lehozta, hogy egyébként a Disney-nél továbbhaladnak a sorozattal (gondolom Gunn után tanultak belőle, hogy nem kéne rögtön cselekedni), ráadásul most publikálták a sorozat opening credits-ét is Disney+-on.

Chill the fuck out.

heidfeld - 2019. 11. 19. 19:03

Január második felében jön, Projekt Blue Book 2. évad premierje.
Nekem nagyon bejött, az első évad.

kiskiraly - 2019. 11. 19. 19:26

https://hvg.hu/kultura/20191119_Belefulladunk_a_sorozatokba_es_elvezzuk

Információk egy sorozatokkal kapcsolatos kerekasztal beszélgetésről
– Tasnádi István
– Angyalosy Eszter
– Kovács Gellért filmkritikus

Ijok - 2019. 11. 21. 21:09

Tehát lehet úgy értelmezni, hogy magyar HBO Maxot nem kell várni, hanem helyette valószínű az HBO Max sorik mennek az HBO Go-ra itthon?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz