login |

Hírpéntek – Undone 2. évad! Baptiste 2. évad!

2019. 11. 22. 09:05 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Holnapi magyar premier: Brokenwood titkai 6. évad + holnapi tévés premier: Szóljatok a köpcösnek! 2. évad
 • Premier: Save My Reno S2, Shocking Emergency Calls UK S1, Digging for Britain S8 + Finálé: Chasing The Sun S2, Bringing Up Bates S8, Growin Up Hip Hop S1, Rock Legends S2, Chrisley Knows Best S7, Home Sweet Homicide S1, Desus & Mero S1
 • Teljes évados premier: Alta Mar / High Seas S2 (Netflix – vendégblogger?), The Dragon Prince S3 (Netflix – vendégblogger?) Dolly Parton’s Heartstrings S1 (Netflix), Dino Girl Gauko S1 (Netflix), Dreamworks Trolls: The Beat Goes On! S8 (Netflix), Singapore Social S1 (Netflix), Narcoworld: Dope Stories S1 (Netflix), Nailed It! Holiday S2 (Netflix),
 • Új a magyar Netflix-en: Nobody’s Looking S1, Holiday Secrets S1
 • Magyar premier – Epic Drama: 12.20 Világok harca (War of The Worlds) 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: január Avenue 5 1. évad (valószínűleg 01.20-án)
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 12.02 Mech-X4 (Mech-X4) 1. évad
 • A Disney+-on jelenleg 500 film és 7500 tévés epizód érhető el Amerikában. Ez összesen 700 címet fed. Itt a teljes lista.
 • Angol bulvárinfók szerint Claire Foy és Olivia Colman után Imelda Staunton lesz a királynő a The Crown 5. és 6. évadjában. A Netflix mindezt nem kommentálta, mondván jelenleg a 4. évad forgatása zajlik, meg egyébként sincs berendelve az 5. évad, ezért minden puszta spekuláció.
 • Az ABC midseason menetrendje: 01.06 The Bachelor S24, 01.23 Station 19 S3 (csütörtök 20:00, vagyis a Grey’s Anatomy visszakerül 21:00-ra és az A Million Little Things megy 22:00-ra), 02.11 For Life S1 (kedd, 22:00), 02.16 American Idol S18 + 02.23-án folytatódik a The Rookie S2 és 04.02-án folytatódik a How To Get Away With Murder S6
 • Heti reboot: Dan Etheridge, a Party Down egyik készítője elmondta, hogy a közeljövőben sor kerülhet egy reunion-ra, vagyis ismét összehoznák a csapatot – egy különkiadásra vagy egy 3. évadra? Ez a kérdés.
 • A CW a DC Universe-es premier utáni napon a tévében le fogja adni a Stargirl című új sorozat aktuális epizódjait. Vagyis míg a Titans marad DC Universe-exkluzív (és Netflix-es globálisan a finálé után), a Doom Patrol pedig párhuzamosan megy a DCU-n és az HBO Max-on, a Stargirl is tévébe fog kerülni.
 • Pom Klementieff csatlakozott a Mission: Impossible 7-8 szereplőgárdájához.
 • A tervezett Revenge folytatásra tényleg Gabriel Mann (Nolan) térne vissza az eredeti sorozat szereplőgárdájából.
 • A Miracle Workers 2. évadjának címe Miracle Workers: Dark Ages lesz.
 • 11.23-án Will Ferrell lesz a Saturday Night Live házigazdája – ez az 5. alkalom. Zenei vendég: King Princess.
 • Ritka, hogy a Netflix esetében ne berendelésről írjunk, hanem csak pilotszkript berendeléséről, hiszen ebben a fázisban még nem nagyon szivárognak ki infók a projektekről, de úgy tűnik, amikről most szó lesz, van olyan nagy volumenű, hogy valaki tudomást szerzett róla: David Fincher közreműködésével készül a Chinatown (itthon: A kínai negyed) előzménysorozata. A készítő Robert Towne lenne, a pilotot Fincher lehet, hogy rendezné (aki persze executive producerként is közreműködne), és a történet a fiatal Jake Gittes-ről szólna, akit az 1974-es filmben Jack Nicholson alakított. Abban az időszakban játszódna a sorozat, amikor megalakítja magánnyomozó üzletét egy olyan városban, ahol a vagyon és a korrupció behálóz olyan területeket, mint a föld, olaj és a bandák.
 • Egy kis tévésorozatos-mozis bevételes kitekintés: Downton Abbey: 96M amerikai és 87M dollár Amerikán kívüli bevétel, The Addams Family: 95M amerikai és 75M dollár Amerikán kívüli bevétel.
 • 11.11 és 11.17 között a legnézettebb kábeles sorozatok 18-49-ben: 1. The Walking Dead – 1.1, 2. Rick & Morty – 1.0, 3. South Park – 0.5 – csak ezek top25-ösök (Ha a nem sorozat-sorozatokat is nézzük, akkor: 3. WWE RAW – 0.8, 4. 90 Day Fiance – 0.7, 5. The Real Housewives of Atlanta – 0.7, és persze Monday Night Football 5.1)
 • Adam McKay új cége, a Hyperobject Industries 5 éves gyártói szerződést kötött az HBO-val.
 • Az Amazon berendelte az ‪Undone 2. évadját.
 • Nem hivatalos hír, de a Produkciós Közlöny szerint már kitűzték a forgatás dátumát (és eddig az infó mindig igaznak bizonyult): A BBC berendelte a Baptiste 2. évadját.
 • Az RTL Klub berendelte a Toplista 2. évadját.
 • Caroline Dries, a Batwoman készítője beszél a legutóbbi epizódban történtekről. Itt is, csak beszállt mellé Meagan Tandy (Sophie) is.
 • Danielle Panabaker, a The Flash – 6×06 rendezője beszél a munkájáról.
 • Vendégszerep: Bryce Cass – Panic (visszatérő), Jim Klock – The Underground Railroad (visszatérő), Shannon Chan-Kent – Good Trouble (visszatérő), Glenn McCuen, Michael Park, Gideon Emery, Jennifer Ikeda, Diego Guevara – Dash & Lily (visszatérők),
 • Állandó szerep: Natasha Liu Bordizzo – cím nélküli Liam Hemsworth-thriller (Quibi), David Sullivan, Troy Winbush, Sophia Ali, Sarah Pidgeon, Jenna Clause, Erana James- The Wilds (Amazon)
 • Interjú: Tobias Menzies (Phillip – The Crown), Naomi Ackie (Bonnie – The End of The F***ing World), Romany Malco (Rome – A Million Little Things), Kat Dennings (korábbi szerepeiről), Kerry Ehrin (a The Morning Show showrunnerje),
 • A Vodafone TV-vel szinte teljesen megegyező szolgáltatáson dolgozik jelenleg a Telenor is.
 • A Dal 2020 jövőre 6 helyett 8 adással jön, azonban nem az Eurovíziós szereplős lesz a tét, hanem pénz (készpénz, reklámidő), valamint fellépések nyári fesztiválokon. Nem is indul Magyarország a rendezvényen.
 • Pilotberendelés: Vegas High – HBO Max, egykamerás komédia, készítő: Sarah-Raquel Jimenez – személyes élmények alapján, egy fiatal lányról, aki két világ, a Las Vegas-i élethabzsolás és a mormon vallása és közössége között őrlődik.
 • Új sorozat: Crónica del vacio – argentin, készítő: ??, az asztúriai bányavidékről, ahol több fiatal nőt is holtan találnak. Két rendőr ráakad a lányokat elrabló hálózatra. és a sorozat azt próbálja felfedni, hogy micsoda morális vákuum alakul ki, ha egy környékről sokan elköltöznek.
 • Az ABC berendelte nyári játékainak folytatását, azaz ismét lesz Card Sharks, Press Your Luck, Match Game, To Tell The Truth, $100,000 Pyramid, Celebrity Family Feud.
 • Simon Cowell újabb The X Factor-spinoffot tervez. A címe The X Factor: The Band lenne az ITV-n és egy fiú- meg egy lánycsapatot keresnének benne – és már decemberben elindulna a tervezett All Star-spinoff helyett. És ez azért nagy szó, mert így beelőzi a BBC-s lánycsapat-kereső Little Mix: The Search-öt, mely csak 2020-ban startol.
 • Az Amazon Prime berendelte a Love Island francia változatát.

18 hozzászólás Ne habozz!

CsuDa - 2019. 11. 22. 09:33

War of the worlds szinkronosan? Király, azért így kényelmesebb lesz nézni, kivárom azt az egy hónapot :)

ubul - 2019. 11. 22. 09:44

Az Amazon berendelte az ‪Undone 2. évadját.

Antológia vagy folytathatják? nem láttam még az első évadot, a napokban akarok belekezdeni :)

winnie - 2019. 11. 22. 10:08

sima folytatás.

Timothy - 2019. 11. 22. 10:41

Azt lehet tudni, hogy a HTGAWM miért ilyen sokára folytatódik? Mi befolyásolja ezt? Köszi

winnie - 2019. 11. 22. 10:43

amit előtte írok, hogy az a million little things kerül az időpontjába – ami azért kerül oda, mert a station 19 3. évadja elindul 8-tól, ami miatt a greys kitúrja 21:00-ról a million little things-et. a station 19-t a GA-val együtt akarják adni, így választaniuk kellett, hogy melyik sorozat tartson hosszabb szünetet.

Deny - 2019. 11. 22. 10:48

Timothy: A Station 19 némileg bezavar a képbe. Még szerencsétlen GA-t is be kell áldozniuk azért, hogy működjön a két sorozat között a flow.

Ebből kifolyólag pedig szerintem nem akarják a téli nézettebb időszakot egy befejezés előtt álló sorozatra pazarolni, hanem inkább a Milliont akarják megtámogatni, mert arra még évekig építhetnek. Az más kérdés, hogy szerintem a GA csúszásával az AMLT-re már nem igazán lesz idejük a nézőknek, mivel a GA a nézettsége nagy részét (kb. 60%-át) az aznapi felvételről való megtekintésekből nyeri, így sokan szerintem 10-kor is GA-t fognak nézni.

heidfeld - 2019. 11. 22. 11:39

Utóbbi pár hétben próbáltam tartani a lépést, de igen nehéz. Téli dara is alig lehet, mert jó 10 hetit kellene követni..
Tél még ilyen erős nem volt. Apple sorozatok, Ray Donovan, Tell Me a Story S2, Vikings S6, L-World, Babylon Berlin, La Peste S2, Hunters S1, 9-1-1 Lone Star, Miracle Workers S2 -/ Jessica Lowe miatt/, The -Expanse, Legends of Tomorow S5
Las Chicas Del Cable S5 első fele, Február 14, Project Blue Book S2 Január 21, Workin’ Moms S4, február 18..Utóbbit ajánlom azoknak, akiknek bejött a Derry Gils. Csak itt hétköznapi anyukák, családjaik vannak, de nem egyszerű karakterek, helyzetek, igen viccesen, néha beteg humorral.
És a Derry Girls írónőjének férje, hét elején posztolt képet, új sorozatuk, első részének forgatókönyvéről. De ez nem vígjáték lesz.

Snoopyzit30 - 2019. 11. 22. 12:36

“Nem hivatalos hír, de a Produkciós Közlöny szerint már kitűzték a forgatás dátumát (és eddig az infó mindig igaznak bizonyult): A BBC berendelte a Baptiste 2. évadját.”

Juhéééé!!!

Timothy - 2019. 11. 22. 13:33

@winnie @Deny köszi a választ, így világos már :)

gromit - 2019. 11. 22. 13:35

Hirtelen nem találom, és most nem is vagyok elég kreatív, h hogyan tudnám a guglit rávenni, h megtalálja nekem ezt a Produkciós Közlönyt.

Szolg.közl: nem vesztem el teljesen, csak megint nagyon elhavazódtam. Szegény Baptiste is mióta piszkozatban várja, h folytassam és legyen belőle itt cikkecske…

kiskiraly - 2019. 11. 22. 13:52

Radnai Péter AMC Networks kreatívigazgatója,
jó kis interjú végigveszi a karrierje egyes állomásait

http://www.mediapiac.com/mediapiac/Radnai-Peter-Nyughatatlan-termeszet-vagyok/114229/

winnie - 2019. 11. 22. 14:07

gromit: pedig totál azt hittem, hogy linkelem, de akkor lehet, hogy olyan hírtételben, ami még nem került ki.

ez az: https://www.productionweekly.com/production-weekly-issue-1170-thursday-november-21-2019-114-listings-24-pages/

mivel fizetős, így a részleteket nem látni, de szerencsére a tartalmat jelzik.

kiskiraly - 2019. 11. 22. 16:31

Whisper Challenge (Fallon)
ami ezuttal szkeccs (Ferrel állat!)

https://www.youtube.com/watch?v=A97alStXuQA

Silver-sama - 2019. 11. 22. 17:58

“A Simon Cowell újabb The X Factor-spinoffot tervez.”

Tetszik az “A” :)

Royale Bluff - 2019. 11. 22. 19:45

Party Down-nak örülök, volt még kraft a koncepcióban, ráadásul a legtöbb színész korrekt karriert futott be azóta.

Gabriel Mann szuper volt Nolan-ként, nobrainer, hogy ő a kapocs a spin-offhoz, de múltkor a Batwoman-ben szörnyen szürke volt :( (A karakterével egyébként is csúnyán bántak a képregényhez képest, jóindulattal élve szándékosan, hogy nagyot csavarjanak rajta, de az nem rajta múlt)

Thomas - 2019. 11. 22. 22:51

Deny, és mit szóltál, hogy az összes nyári vetélkedő be lett rendelve? Mármint úgy látom, egy sem maradt ki, de nem mentem végig rajta. Azért erre nem számítottam:)

Érdekes lesz, hogy a Station mit fog hozni 20.00-tól, ha már a GA mögött is elég döcögősen ment. Szerintem nem jön ki jól az ABC ebből a cseréből, de díjazzuk, hogy vállalnak egy kis kockázatot és hátha bejön!:)

Ás juhú az Idol premier időpontnak, már nagyon vártam! Jövőre korábban lesz az Oscar, ezért lehet 2 résszel hosszabb az évad, de hétfőn még biztos, hogy Bachelor lesz egy darabig, szóval ott csak a szokott időben tudja majd elfoglalni a helyét. Aztán sajnos a következő két évben visszakerül az Oscar február végére, és ismét csak márciusban lehet a premier, hacsak nem kezdik el más napon. Bár szerintem a legjobb lenne a meghallgatásokból lecsípni, fárasztó lett, már a nézettsége sem jobb, mint az élő adásoké, inkább legyen pörgősebb és akkor elég lenne 3 rész is rá, ilyen rövid évadokban felesleges ennyi időt elhúzni velük.

jgxpro - 2019. 11. 23. 11:58

Wow, ma fejeztük be az Undone-t, ritka értékes, emlékezetes darab, egy semmit nem eláruló lezárással, de ezek szerint folytatják!

rary - 2019. 12. 06. 17:35

A Holiday Secrets sorozat is jónak ígérkezik. Az első rész legalábbis az.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz