login |

The World According to Jeff Goldblum

2019. 11. 22. 15:50 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: doku, kritika, pilot-mustra,

A Disney+ legnagyobb premierjéről nem is írtunk. Mit nekünk The Mandalorian, ha Jeff Goldblummal közösen tanulhatunk a világ dolgairól!?

Nyilván nem gondoltam teljesen komolyan a bevezetőt, viszont egy dolog mindenképp elmondható a sorozatra: igazi lazítós darab. A leírásban sokat nem lehet hozzátenni ahhoz, hogy Goldblummal közösen tanulunk mindenféléről: tetoválásokról, fagyikról, vagy épp az első részben, a cipőkről.

Érzésre olyan az egész sorozat, mintha a The Chef Show párja lenne. Nézzük, mosolygunk, valamennyi információt is kapunk, és… ennyi. Igazi nehéz nap után kiengedős darab, ami nem sérti közben az intelligenciát sem.

Nem mellesleg nagyon jól van megcsinálva, legalábbis a kezdő rész, ami a sneaker jelenséggel foglakozik a kereskedéstől kezdve, a lelkiállapoton át egészen a cipős doboz kinyitásáig, amit külön megtanul Goldblum, hogy remekül bekeretezze vele a részt. Le a kalappal a szerkesztésért!

Extra poénnak a végére a nézőszámok a fenti képen. Úgy tűnik, Goldblum minden rekordot megdönt YouTube-on.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz