login |

La Casa de Papel-esemény volt a Rainbow Six-ben

2019. 12. 01. 18:20 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: játék, video, ,

Nem hiszem, hogy a játékkal játszók itt tudnák meg a dolgot, és így lemaradtak róla esetleg, mivel már lezajlott a La Casa de Papel – Rainbow Six esemény, vagyis crossover.

Viszont nem játékosként is tök érdekes, hogy nem csak pár La Casa de Papel-kinézet érhető el ezután is a játékban, hanem hogy konkrétan egy ilyen “kis” sorozat került be egy játékba. Mármint arra célzok, hogy nem egy Stranger Things, viszont megerősíti azt, amit a Netflix is kommunikált, hogy a Papírház (Money Heist:) tényleg a legnépszerűbb európai sorozatuk, hogy valójában világszerte sokkal nagyobb, mint gondolnánk, bár azért itthon is viszonylag ismert.

Maga az esemény amúgy egy túszmentés volt, egy Dalí-maszkos piros ruhást kellett kijuttatni a Bank nevű pályán. A tovább mögött nem csak egy trailer nézhető meg, de egy gameplay videó is.

3 hozzászólás Ne habozz!

zs... - 2019. 12. 01. 19:05

Meglepődtem (pozitívan), hogy a junkie-n volt erről szó. Bár az egész esemény nem volt annyira nagy szám örültem, hogy az R6 így is promózza a sorozatot és fordítva.

Flanker - 2019. 12. 01. 19:20

wow

Mycrobi - 2019. 12. 02. 17:03

Egynek elment. Megnéztem utána az előzetest, lehet nézni fogom, de tényleg van olyan jó hogy ledaráljam az első évadokat?

Amúgy ezeket az eventeket betehetnék egy /extra/bonus szekcióba. A Halloweeni és az Aprilis 1.-i annyira jól sikerültek hogy szívesen újra játszanánk.. :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz