login |

Titans: vége a 2. évadnak

2019. 12. 01. 21:50 - Írta: Necridus

19 hozzászólás | kategória: kritika,

Még mindig beleborzongok abba, ahogy kezdett az évad – negatív értelemben. Reméljük, a jövőre érkező harmadik szezon már nem fog ilyen furcsa módon indítani.

De ne rohanjunk előre, mert itt van még a kibeszélésre váró második szezon, amit talán úgy kéne nevezni, hogy Titans: The Origin of Nightwing. Kaptunk ugye tavalyhoz képest jó pár új hőst, mint állandó, de akadt több olyan karakter is, akik nem lettek főszereplők, mégis szignifikánsak voltak a történet szempontjából.

… meg voltak olyanok is, akik néha a kispadról felugrottak a pályára egy-két percet játszani, majd rögtön visszaültek, és egy hétig ott pihentek, hogy aztán megint néhány percre felkerüljenek a pályára.

A tovább mögött spoileresen folytatom.

Le is írtam az imént az egyik problémám az évaddal. Túl sokat koncentrált Dick Graysonra, akinek igaz, jót tett a vezérszerep, még inkább a Nightwinggá való átalakulása, de nem kellett volna belőle ennyi, mert elvette a nála jóval érdekesebb karakterektől a rivaldafényt.

Ott vannak például Kory vagy Rachel, akiket tavaly nagyon ügyesen építettek fel, most meg részenként egyszer megcsillogtatták az erejüket, mondtak pár mondatot, és ennyi. Nem igazán kaptak komolyabb szálat, inkább csak társultak valaki mellé.

A készítők felismerték, hogy mennyire szeretik az emberek Hawk és Dove (aki az évadzáróban hirtelen sokkal humorosabb lett, mint eddig) karakterét, így rájuk már nagyobb fókusz került, de például a szuperül induló Donna itta meg ennek a levét, mert a flashbackes epizódon kívül nem sok szerepet kapott.

A másik problémám az évaddal, hogy túlságosan széttördelték. Minden epizód megkapta a saját történetét, miközben volt átívelés, de amikor egy nagyobb clifhangerrel ért véget egy epizód, az biztos, hogy két hetet kellett várni a feloldására, mert közbeékeltek egy új karaktert középpontba állító epizódot. Emiatt is érződött, hogy egyszerűen nem tudnak ennyi karaktert egyszerre mozgatni. Általában a főszereplők egyharmada megszűnt létezni részenként.

Önmagában nem is lenne baj az előbb említett esetekkel, ha az ember minden karakterrel tudna szimpatizálni. Azt meg nem várhatják el, hogy minden néző mindenkit kedveljen. Én például néha szenvedni tudtam, amikor már megint Grayson történetét néztük, és még mindig nem esett egy szó se Connerről, akire kifejezetten kíváncsi voltam.

Mondjuk arra nem lehet panaszom, hogy az új karaktereket nem dolgozták ki kellően. Jason például nagy kedvencem lett, miután annyi oldalát mutatták meg (az őt alakító színész pedig nagyon ügyes, és minden dicséretet megérdemel), Rose pedig amilyen ellenszenves volt az elején, annyira megkedveltem a végére, hiszen kellő igényességgel dolgozták ki karakterútját.

De a bigbad Deathstroke szereplését kevésnek éreztem. Az évad elején összecsaptak vele a titánok (meg Doctor Light-tal, amiért plusz pont, hogy nem heti ellenség lett belőle, hanem komolyabb ellenfél), aztán Dick egyszer civilben kereste fel, végül az évadzáróban ismét harcoltak. Az egyik legjobb DC ellenségről van szó, akinek a badass-ségével egy tucat jelenetet lehetett volna teletömni.

Mégis az évadzáróban csak Nightwing és Ravager (ja, itt még Rose) kellett ahhoz, hogy Slade meghaljon, mert az epizód első negyedében elintézték, Jericho pedig most már testvérében él tovább. A maradék időben pedig a Cadmus-szal kellett leszámolni. Mindkét esetben ismét előjött, hogy túl sok karakter van jelen, elvégre Dick csatájánál a négy lány ült a kocsiban és nézte, ahogy egyedül küzd Slade-del, Donna és Superboy összecsapásánál meg Kory és Dawn állt a háttérben és bámészkodott.

Kiváló volt a csatajelenet és a hangulati kezelése az egész vásáros jelenetsorozatnak, éppen ezért nem értettem, miért nem akkor halt meg Donna. Véget ért a csata, mindenki boldog volt, erre egy torony elkezdett ledőlni, és az áramütés megölte Wonder Girlt. Egyáltalán nem érződött, hogy történet szerves része Donna halála, inkább csak azért ölték meg, hogy valaki meghaljon. Vagy hogy Rachel elmenjen Themyscirára. (Az epizód előzetese egyébként kiválóan elárulta, hogy ő fog meghalni azzal, hogy a koporsó mellett ott volt a lasszó).

A sorozat egyébként igényesebb lett szerintem (csak Gar változhatna néha a tigrisen kívül másmilyen állattá is) a második évadával, egyre szebb effektekkel és jól koreografált jelenetekkel (főleg a Nightwing vs. Deathstroke összecsapás a fináléban) aranyozták be azt a 40-50 percet, amivel hetente jelentkezett idén ősszel a Titans.

A színészeket pedig ügyesen összeszedték, egytől egyig remekül alakítják karaktereiket, így összességében még mindig egy remek darab a Titans, simán megérdemel 8/10-et még a kissé silány évadzáró után is, csak a történet fragmentáltságával és a karakterek hanyagolásával kéne kezdeniük valamit.

Jövőre tehát jön a harmadik évad, de Donna nélkül. Vagy mégis jelen lesz? Viszont az biztos, hogy itt lesz Blackfire, Kory testvére! Mondjuk gondolom, megint rengeteg szálat akarnak majd elindítani, és még több új karaktert behozni. Lehet tippelgetni, kiket fognak bemutatni, akiket a képregényekből már ismerhetünk. Terra, gyere!

19 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 11. 29. 21:37

Nekem nagyon tetszett a finálé. Volt itt minden ami kellett. Nyilván a legtöbb dolog nem lepett meg főleg hogy láttam az előzetest is de ettől még minden a helyén volt. Már most is nagyon sok ember tiszta ideg is telenyomja a DCU oldalait a haterkedéssel ami elég szomorú de ami ennél is szomorúbb hogy hülyék is.

Ugye aki látta a finálét az már tudja hogy Donna meghalt. Legalábbis egyelőre úgy fest mert ki tudja hogy Rachellel mit terveznek jövőre. Bár halottakat nem tud visszahozni szóval ja. Na de a lényeg hogy ugye az emberek azzal jönnek hogy Donna kikapott Slade-től de állta Superboy ütéseit és most meg sima elektromosság öli meg? Amit aláírok hogy távozhatott volna menőbb módon is pl ahogy a képregényeben a robot Superman által vagy itt pl Conner öli meg. DE nem értem miért hiszik azt az emberek pláne a Wonder Woman film óta hogy az Amazonok halhatatlanok. Egyáltalán nem azok. Slade azért győzte le mert letudta szúrni, Dianát is le lehet ő sem golyóálló. A különbség az ugye hogy Diana Zeusz lánya ergo félistennő tehát ő valóban halhatatlan és ezért nem árt neki pl az elektromosság sem. Donna viszont csak egy átlagos Amazon, sőt még az sem hiszen Diana klónja bár a sorozat erre nem tért ki. Az amazonok csak akkor halhatatlanok ha nem ölik meg őket tehát akár örökké is élhetnek de ha lelövöd őket meghalnak.

A másik dolog amire sokan haragszanak hogy Slade-et megölték. És ez megint egy hatalmas baromság mert egyáltalán nem ölték meg. Egyrészt csak gyomron szúrták másrészt neki is van gyógyító ereje. Ráadásul ketten harcoltak ellene. És itt jegyezném meg hogy Dick aka Nightwing 100%-ig úgy volt EPIC ahogy volt. Zseniális volt az egész harc. A ruha remek és botok, főleg azzal az elektromos résszel nagyon menők és hasznosak is. Azt meg ugye gondolhattuk hogy Jericho visszatér az volt az egyedüli kérdés hogy hogyan. És tetszett hogy a húgába költözött be mert ez jövőre elég sok érdekes jelenetet fog szülni. :D

Rachel és Gar jeleneteit szerettem jó kis visszacsatolás volt ahogy őt is meggyógyította. És külön kiemelném a rész talán legmeglepőbb fordulatát ugyanis nem Bruce hozatott oda mindenkit az étterembe hanem nagyon úgy fest hogy Rachel ráadásul még ő maga sem tud róla szóval jövőre vele is lesz még valami itt. Remélem valóban ellátogatunk Temiscirára.

Úgy tűnik hogy Han kés Dawn kapcsolatának annyi de legalább megmaradnak hősnek ami jó. És végre helyreállt a rend most már csak pár csapattag hiányzik és összeállt a csapat. Ja és úgy fest hogy Conner mégis fog repülni. De lehet hogy az csak az elméjében történt meg, mármint ott történt de úgy értem hogy ez úgy is marad. Majd kiderül.

Egyébként mikor az amazonok elvitték Donnát az egyik szőke nekem nagyon hajazott Cassie-re aki ugye az új Wonder Girl. De lehet hogy nem ő volt az.

Jason pedig azért mégsem szar le mindenkit hiszen azért eljött a búcsúra. Még ha Dick-en kívül más nem is látta őt.

Szóval összességében nagyon jó évad volt a finálé remek volt és nyilván bele lehetne kötni a dolgokba pl hogy miért nem Conner kapta el azt a valamit ami kinyírta Donnát de minek? Egyébként sem érzem azt hogy Donna örökre halt meg mert nekem az az érzésem hogy vele még lesz valami. Lásd képregények.

Na meg ugye jövőre Kory lesz a központban hiszen megjött a tesója. Már elő is jöttek a haterek hogy nem lesz ez így jó meg a többi hülyeség. Szerintem jövőre megkapjuk őt is úgy ahogy most Nightwinget csak valószínű előbb. Hiszen ő sem fejlődött még ki teljesen. A másik ilyen talán Rachel lehet majd jövőre hisz mindkettejük erejének kb 15%-át láttuk eddig.

És annak is tudnék örülni ha pl feltűnne Miss Marsi, Wally West és Roy Harper is. Idővel talán Kék bogár is.

Kobun - 2019. 11. 29. 22:08

Haaat mi is mondjak…

torjack - 2019. 11. 29. 22:13

Ehh…nem megy ez az évadzárós dolog úgy néz ki.

Nagyon béna lett az egész.

Borzasztóan összecsapott és…simán csak gagyi.

Kár érte, maga az évad nem volt rossz…de a finálé egyenesen arckaparós.

Nem is értem, mit gondoltak.

piszkosfred - 2019. 11. 29. 23:43

Miert pont Donna? Konyorgom, a kedvenc karakterem volt, eyecandy is, all-in-one.

Miatta kicsit csalodott vagyok, amugy jo evad volt, de inkabb felvezetesnek tunt a kovetkezohoz, ami egy elso evadnal mar elmegy, masodiknal mar sok.

Kobun - 2019. 12. 01. 09:10

@DarkEagle: A hozzászólásodban tobbszor szerepel a haterek kifejezés, amivel nagyon nem értek egyet, mivel nem hater valaki, ha logikatlannak találja az evedzaro részben történtekek, vagy egyszerüen csalódott a kivitelezést illetoen…
Vagy ha igen akkor lehet a te szemedben en is az vagyok, de nem tudok elmenni a sok értelmetlen dolog mellett:
Pl. Miért lett vege érdemben a történetnek kb. 20 perc után. Eddig nem volt jellemző a sorozata, hogy osszecsapjak.
Rachel, Donna, Rachel miért hagyta ott Dicket Slade-el? (Erre tudom a válaszod, hogy mert ő azt mondta, de akkor is. Lenyomat már többlet korábban, es Rose nélkül esélye se lett volna)
Miért ennyire gagyi kellett Donnanak meghalni. Bárki bármit mond, az totál ócska volt. Nyilván tudtam, hogy Donna hal meg, de a módja eszmeletlenul blama volt. Kérlek ne írd erre, hogy ez volt a fordulat.
Slade nyilván nem halt meg, de az is nevetséges, hogy Rose atlovi a sajat kezét mozdulatlanul, míg ő a pancelon keresztül történő hasbaszuras után mozdulni is képtelen.

Amugy mi történt Slade előző részben említett mozgositsuk a csapatot (vagy hogyan fogalmazott) embereivel. Az Rose lett volna egyedül? Megvan afro haverjai sem jött? Jo volt a harc Slade-el, de a legyozoset kidolgozottabban, hosszabban várta mindenki, es nem a Cadmus baromsagainak eloterbe helyezését..
Még kellett menteni Gart, meg Connert, de lehetett volna máshogy.
Azt már nem is említem, hogy egy tigrissel ennyire nem lehet mit kezdeni??
..es továbbra sem tartom magam haternek, viszont nagyot csalódtam a zaroreszben

Ayrons - 2019. 12. 01. 15:48

Ha nem lenne az előző évad és ennek az első fele akkor repülne a kasza ezután a rész után. Egyszerűen szar volt. Már 3 rész óta amúgy se találja magat a sorozat így nem csoda, hogy ezt kaptuk.
Rengeteg a karakter a felüket ki kellene dobni.
Mintha sokat akartak volna markolni de nem sikerült nekik

DarkEagle - 2019. 12. 01. 16:42

@Kobun: Haterek alatt sosem azokat értem akik normálisan kifejtik a véleményüket hanem azokat akik leírnak egy mondatot mint pl: “Donna halála fos, ezért fos az egész sorozat.” ez nem vélemény ez színtiszta haterkedés.

De engem igazából nem is a negatív vélemény zavar hiszen az nem is érdekel, nekem tetszett és azokat a hibákat én is elismerem amiket te is írtál pl de attól még tetszett. De mikor olyan baromságokat látok leírva hogy Donna hogy a fenébe halhatott meg egyáltalán hiszen halhatatlan mert Amazon akkor leesek a székről. Az Amazonok rohadtul nem halhatatlanok. Nyilván Donna halála lehetett volna úgymond menőbb is ahogy fentebb is írtam pl úgy ahogy a képregényben egy robot Superman öli meg de mivel itt még ilyen nincs megölhette volna pl Superboy de akkor meg azért sírt volna mindenki hogy a 3. évad arról szólt volna hogy Conner végig szenvedi majd, ugyan ez igaz Garra is hiszen volt rá utalás hogy esetleg tigris formában megölheti. Szóval én úgy vagyok vele hogy oké hogy kaphatott volna jobb halált is de mégis megmentette Dawn-t plusz elég sok embert és hősként halt meg.

Ráadásul Rachel nem véletlen ment el vele. Maradjunk annyiban hogy Donna elég sokszor meghalt a képregényekben és valahogy mindig visszahozták. Így ez a része annyira nem is zavart.

Slade meg nyilvánvalóan nem halt meg hiszen neki is ugyan úgy megvan a regeneráló képessége mint a lányának. Ezt a sorozat emlékeim szerint be is mutatta. Slade-nél egyébként sem tudni előre mit tervez hiába mond dolgokat. A Csapat alatt meg nyilván a lányára meg Wintergreen-re célzott aki nem mellesleg feltűnően hiányzott szóval nem lepne meg ha jövőre folytatódna a bosszúhadjárat.

Rose egyébként azért volt mozdulatlan mert nem érez fájdalmat. Persze ezt a sorozat nem fejtette ki szóval ja.

Egyébként nekem se ez a kedvenc részem az évadból de mikor egy sorozat olyan jó mint a Titans én az ilyen kis hülyeségeket meg tudom neki bocsájtani. Főleg azért mert látszik hogy fejlődik a sorozat nem is kicsit. Ég és föld a különbség az 1. és a 2. évad közt.

Kobun - 2019. 12. 01. 21:41

@DarkEagle: Ezzel egyetértek. ;)
Szerintem is nagyon jó, pont ezért vagyok kritikus vele. Végigolvasva az összes hozzászólásom (nem tettem meg, de emlékszem) szinte végig kritizáltam.
Valójában pont azert, mert sokkal eletszerubben volt megalkotta, mint bármelyik korábbi DC sorozat, es pont azok az apróságok bántottak a szemem, es azok nélkül, vagy kijavitasaval lehetett volna megjobb. Legalábbis szerintem.
Azt meg amiket az olyan hülye hozzaszolasokkal kapcsolatosan irtal, az teljesen jogos.

Mate4182 - 2019. 12. 01. 22:42

Kissebb javitasokkal, de idemasolom az évad közbeni poszthoz írt kommentem mert itt inkább van helye…

Hát ez… Hmm… Nem vagyok maradéktalanul elégedett.

Az hogy tizenkét percnél meghalt akinek még kell az baba! Az nagyon adta.

Viszont Donna halála valami röhejes volt. Miért nem lehetett hogy amikor vezetnek odafelé, nem a motorhaztetőt lövi szét DS hanem mondjuk a kormánynál ülő Donnat lövi le? Abba bele se megyek mekkora baromság hogy Dick azért csap össze egyedül DSel mert ez az ő harca. A többiek meg addig ulnek a kocsiban…
Amúgy DS halála után Dick gyalog ment utánuk a Conneres balheba? Csak mert tíz percig nem bukkant fel

Osszessegeben a finálé az évad többi részének a közelébe se ért nálam.
Volt pár baromi jó pillanat, meg persze érdekel a harmadik évad (bar az utolsó scene az égvilágon semmit nem mozgatott meg bennem) de az evad záró meg mindig a Titans gyengesége

mSO - 2019. 12. 02. 06:10

Én inkább Kék Bogárra tippelnék, ha már alien szálat kezdtek indítani.

Az évadzáró és ennek tükrében az egész második évad röhejes volt. Nem tudtak mit kezdeni a karakterekkel, dobálták őket össze-vissza, elidőztek ott, ahol felesleges volt, és átugorták azokat a részeket, amik kibontást igényeltek volna.

Kati néni - 2019. 12. 02. 07:07

Ha fölkerül a Netflixre, akkor megnézem, de nagyon elvettétek most a kedvemet tőle.
Az első évad tetszett, több ponton is nagyon hasonlított a Utopiara.

Csigusz - 2019. 12. 02. 09:32

Szívesen néztem az évadot hetiben (semmit nem nézek már így), bár bőven voltak hiányosságai/butaságai az évadnak, de jól szórakoztam közben.

Sajnos a zárás sokkal gyengébb volt tavalyhoz képest, egyrészt Donna halála nagyon gagyi és felesleges, és pusztán a szükség okán kellett, a végén pedig Blackfire… who cares? (Ráadásul most csak a tudata került bele a random anyukába, vagy tényleg húztak egy ekkora gagyit, hogy egy kis trutyitól hirtelen ő lesz az?)
Ilyet sem gyakran mondok, de itt egyszerűen kevés a 13 rész, bőven lenne még mesélnivaló.

ui: Akkor az Elko étterem az most Ms.Martian volt? :D

Shiwo - 2019. 12. 02. 10:33

hát jah.. voltak furcsa dolgok az évadzáróban..

oké, Dick-nek nagy a mellénye, “mein kampf”, a többiek meg engedik, hogy egyedül nekimenjen.. határeset, elfogadom.. közbe beszáll Rose.. akkor meg már nem mindegy? ott már a többiek is beszállhattak volna..

leszúrják, állítják, hogy meghalt, közbe meg se nézik.. pedig illene tudniuk, hogy gyógyul mint az állat, hisz még a lánya is örökölte a dolgot..

“Donna és Superboy összecsapásánál meg Kory és Dawn állt a háttérben és bámészkodott.”
ott megértem, hogy Dawn hátramaradt, sőt, a többiek nevében mondtam is volna, hogy oda ne menj, mert megüt és meghalsz, nem a te súlycsoportod…

hogy most mennyire hallhatatlan Donna ? Conners pofonját elég jól bírta, mint láthattuk, a sebessége is ember feletti, szóval joggal gondolhatta az ember, hogy az áram se fog neki megkottyanni..

de amin kiakadtam, könyörgöm, kábé úgy ott termett, mint a Flash.. ennyi erővel mi a túróért nem vitt el mindenkit a ledőlő oszlop alól ahelyett, hogy megfogja azt ? ráadásul ott volt Conners, aki szintén gyorsabb a puskagolyónál.. ő is besegíthetett volna azzal, hogy menti a civileket… vagy ennyi erővel együtt foghatták volna az oszlopot..

ostoba, átgondolatlan megoldás volt, méltatlan a sorozathoz, messziről bűzlik, hogy csak azért ölték meg, hogy legyen dráma, csak így ebben a formában marhára nem lett, még a CW-féle Arrowverse esetén is húzná az ember erre a megoldásra a száját, pedig azért az egy más minőséget képvisel…

DarkEagle - 2019. 12. 02. 13:15

“ui: Akkor az Elko étterem az most Ms.Martian volt? :D”

Na ezt tudnám díjazni de ha ez így lett volna akkor lehet hogy megmutatták volna később.

@Shiwo: Az hogy Conner pofonjait állta nem jelenti továbbra sem azt hogy halhatatlan. És ne csináljatok már úgy mintha egy 10 wattos áram csapott volna bele. Értem én hogy másabb halál jobban jött volna ki de azért nem egy tűszúrás végzett vele.

Egyébként én nem érzem azt hogy csak a fake dráma miatt halt volna meg. Mint írtam a képregényben is elég sokszor meghalt és feltámadt később. De ebben az esetben tuti hogy Raven-hez lesz köze hiszen nem véletlen ment el vele. Talán végre megtanulja irányítani az erejét és esetleg még a többi színt is látjuk tőle nem csak a feketét. Akik nem tudják miről van szó azoknak annyit hogy Ravennek több féle színű ruhája van pl a fehér ami a tisztaságot jelenti és lényegében akkor használja a teljes erejét jóra egyedül akkor nem irányítja az apja és akkor van Isten módban. Mármint szó szerint.

Szóval én remélem hogy elérünk ide is hogy ezt akarják bemutatni.

Aszusz - 2019. 12. 03. 07:08

Nekem vegyes érzelmeim vannak az évaddal. Az első évadot nagyon szerettem (a végét és második évad elejét hagyjuk…), ez az évad viszont nagyon széttördelt volt nekem. Számomra tényleg túl sok volt a karakter, és bár amúgy tényleg szinte mindenkit kedvelek, és szívesen néztem őket (adott esetben nem hiányoltam a kimaradtakat), az új karakterek bevezetése valahogy mindig a többiek kárára ment. Amúgy szépen megalapoztak mindenkit, szóval ezzel nem volt bajom, de az egésznek az üteme nem tetszett annyira.
Nekem Dove és Hawk nem hiányozna, Rachelből néztem volna többet, és Dick (bár őt bírom) talán lehetett volna kevesebb, de ezzel annyira nem volt bajom.
Az évadzáró elment, a ki-milyen-halált-érdemel nálam nem veri ki a biztosítékot, főleg, hogy nem is biztos, hogy úgy maradnak.
A következő évadra szerintem maradok.

Mate4182 - 2019. 12. 04. 12:48

amugy szerintem azt hogy Minka KEllyt viccesebbre irtak ebben az evadban az nagyon tudatos dontes volt. mar az evadzaro elott is voltak jo dumai, de a finaleban egyenesen vices volt a karakter.

szerintem a 3. evadtol o less az egyik fo karakter (sot most hirtelen fogadnek is ra hogyha mondjuk 4-5. evadra elhullik a csapat nagyja, o az utolsok kozott maradni fog) es azert irjak viccesebbre mert mar egyertelmu hogy o a hivatalos EyeCandy viszont ha meg emelle a karakter vices is akkor abszolut kozonsegkedvenc less es eveken at maradhat oszlopos tagja a csapatnak, meg kepessegek nelkul is
(pl szerintem jovore elveszitjuk Hanket)

Isaac - 2019. 12. 05. 18:07

Javítsatok ki ha tévedek,de az első évadban Rachel/Raven talált egy vadászok által megölt őzet és felélesztette (üveges volt a szeme,ami általában jóval a halál beállta után szokott bekövetkezni) ,vagyis én aki nem láttam az előzetest,simán azt vártam,hogy akkor jó odapattan és Donna újra csapattag (tudom a filmekben sokszor kihozzák,hogy az ember annyival bonyolultabb,nagyobb “erő” kell a reanimációhoz stb) :) . Minka Kelly meg szerintem bármilyen sorozatban eyecandy lenne,még egy topmodell kerestetik szerű dokuban is, mert nem egy megcsinált gebe,hanem nőiesen formás (egyéni vélemény) :D

Mate4182 - 2019. 12. 05. 19:25

Isaac – hidd el nem olyan egyeni az a velemeny ;)

van egy sanszom hogy Minka KElly igy ket evad Titans utan joval elokelobb helyen fog kikotni az eves sorozatjunkies eyecandy listan mint elotte :D

Palka - 2019. 12. 13. 16:12

Nagyon nagy reményeket fűztem hozzá az elején, de ez is bebizonyította, hogy nem tudnak egy képregény sorozatot úgy megfilmesíteni, hogy komolyan vehető legyen(igen, komolyan vehető, igaz, hogy egy képregény totál fantázia világ és ott sok minden rendben is van mint olyan, a maga sokszor gyermeteg módján is szórakoztató, de ezt nem lehet egy az egyben filmbe átültetni, kivéve ha a célközönség nem idősebb 12 évesnél).

Az utolsó résznél rendesen fogtam a fejem… A csata jelenet, ahogy felálltak egymással szemben és illedelmesen megvárták egymást, mintha valami MMORPG trailere lett volna, ahol meg kell kicsit mutatni minden szereplőt, az egyenest röhejes volt. Donna halála egy mesterséges és roppantul erőltetett dráma volt, plusz totál logikátlan, ő is és Conner gyorsabbak a golyónál, miért nem húzták félre az embereket…?

Reméltem ebből nem lesz “hülye gyerek” sorozat, mint a Flashből meg a Zöld íjászból, de jelenleg nagyon úgy fest, egyenlőre kasza.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz