login |

Délelőtti videó 3.: Foodie Love / A szerelem sava-borsa

2019. 12. 03. 11:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

Fura (és jó) érzés, hogy van, amiben a fejlett nyugat előtt járunk, hiszen az HBO Europe jóvoltából már több magyar, román és lengyel sorozat készült, de idén láthattunk először skandinávot (egy svédet és egy norvégot), most pedig az évet egy spanyol premierrel zárjuk. És nagyjából ezzel ki is pipáltuk az HBO Europe által lefedett európai régiókat. A magyar cím A szerelem sava-borsa.

Az HBO Espana sorozata (komédia? dramedy? passz, romantikus) két harmincas ínyencről szól, akik mobilalkalmazás révén ismerkednek meg. Miközben egyre többet randevúznak, rájönnek, hogy hasonló az ízlésük, de a japán juzu iránti szenvedélyük, valamint a foodie önhittség iránti utálatuk vajon képes-e megalapozni szerelmüket?

A tovább mögött kajás előzetesek, egy teaser és egy trailer – utóbbi magyar felirattal. A főszereplőben Laia Costa (nem is tudom, hogy az egysnittes Victoria óta láttam-e valamiben! (láttam, hogyne láttam volna)) és Guillermo Pfening.

1 hozzászólás Ne habozz!

Dante - 2019. 12. 27. 17:55

Megnéztem. Romantikus, jó fajta, szerethető, ajánlott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz