login |

Baba Yoda The Child-vázlat

2019. 12. 04. 18:50 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: fun,

Már az elkészítése előtt cukorfalat volt a The Mandalorian valódi sztárja. A vázlatképet Jon Favreau osztotta meg a követőivel, csak nem akartam azonnal kirakni, hátha valakinek spoiler lett volna. Most már azért eleget vártam. Remélem. (Tényleg, volt, aki el tudta kerülni az egész netet felbolydító karaktert?)

18 hozzászólás Ne habozz!

zagloba - 2019. 12. 04. 21:02

Inkább úgy fogalmaznék: bár sose láttam volna, és a létezéséről se tudnék.

Dbew - 2019. 12. 04. 21:12

Mondjuk en sehol nem talalkoztam vele a neten, foleg nem h cuki. Egy fb ismerosom sem osztotta meg, twitteren nem futottam bele. Lehet h furak a barataim vagy nem a megfelelo dolgokat kovetem.

vireline - 2019. 12. 04. 21:13

Nem lehetett,igaz akinél nem volt még Disney+,az nagyon köszönte Instán a Spoilert.Van egy 15 cm-es Yoda bábum a francia buldog nem meri megrágni.Csak szemez vele..Na ,de viccet félretéve Yodika mindenhol felbukkan.

cherockee - 2019. 12. 04. 21:19

Sokat elmond a Star Wars fanok és úgy az egész emberiség logikai képességeiről, hogy egy sorozatban, ami Yoda halála után játszódik, úgy, hogy nyoma sincs reinkarnáció említésének, egy látszólag ugyan abból a fajból való lényt jobb híján elneveznek bébi yodának. Eszem megáll. Remélem kiderül, hogy klónja, és akkor majd mindenkinek igaza lesz, aki amúgy hülyeséget írt / mondott. Tudom-tudom, van egy csomó ember aki nem tudja, hogy ez mikor játszódik, de ezek szerint az összes nem emberi lényből a star wars univerzumban általában egy példány van csak, kivéve amelyik fajból már láttunk kettőt? Legyen ez a kiinduló alap? Emberek!

Zsanna - 2019. 12. 04. 22:02

Engem abszolút elkerült. De anyiraaa cuki! *bigeyes*

heidfeld - 2019. 12. 04. 22:32

8 kislány van a rokonságban. Már mind jelezte, hogy kell neki, ilyen bébi-Yoda…
Jobban titkolta ezt a Disney, mint anno a kurkszi hadműveletet, német hadvezetés… Sikeresebb is lehet.
Megértem, hogy nem merték bevállalni karácsonyi szezonra, nehogy kiderüljön. De eladnak annyi játékot vele, amiből kijöhet a sorozat költségvetése, és előfizetőket is szerezhet.
Nem kell félteni a Disney-t. Profin csinálják.
És nem kell várnunk, 5 évet sem. 3. film után, Jégvarázs-sorozat is nagyon esélyes.

Llew - 2019. 12. 04. 23:12

@cherockee:
Esetleg az lehet az oka, hogy Yodáról semmit nem tudni szinte, a fajából szó szerint kettőt lehetett látni és a fajt is Yoda-faja néven emlegetik, mert nincs külön elnevezése. Ettől persze a Bébi Yoda még hülyén hangzik. Eddig legjobban a Yodaling verzió tetszett, de az sem az igazi, viszont a yoda-fajából-származó-névtelen-kiskorú az napi használatra alkalmatlan.

DarkEagle - 2019. 12. 05. 01:51

Piece of garbage!

Enzo - 2019. 12. 05. 02:14

Nem kapott nevet szerencsétlen karakter, mégis mi a bánatnak hívjuk? Várható volt, hogy ez lesz a neve jobb híján…

Az meg fura, hogy ez valakinek sehol nem jön szembe az interneten, nekem orrba-szájba, de biztos különböző filterbuborékokban élünk…

Kissur - 2019. 12. 05. 08:23

Először tényleg vicces volt, most viszont már nagyon elegem van a mémekből. Ezzel van teleszemetelve az internet, és unom. Ez is túl lett tolva.

dexike3 - 2019. 12. 05. 08:33

sok mindennel egyetértek. magával a történetszállal nincs bajom, sőt jó dolog, hogy kezdtek valamit a fajjal és bővítik a kánont.
a minőség viszont már gond lehet és az üzenet is (vegyél bébi plüst). a leggagyibb bébi gügyögést sikerült a mellétenni, ami leugrik a képernyőről, inkább befogom a fülem, amikor meghallom. (és ezt komolyan gondolták a Di$neynél!)
nem tudom mennyire kidolgozott a karakter háttere, de majd elválik. nem csodálkoznék, ha a SW IX-ben is feltűnne “tiniként”/”kölyökként”

ő egy 50 éves életforma. Yoda halála óta 10-20 telt el a sorozat kezdetéig vagy még annyi sem, szóval egyáltalán nem állja meg a helyét a Yoda reinkarnációja. esetleg klón lehetne, de a Clone wars meg kicsivel később kezdődött, mint a kölyök születése. így valószínűbb, hogy a fajának egyik tagja, de azon sem lepődnék meg, hogy ha Anakint az erő nemzette, akkor ezt a fajt az erő “szülte”.

Mom - 2019. 12. 05. 08:58

Most látom először. Szóval van olyan :D

De nem vagyok mérvadó. Nem követem a SW-t, és amúgy is elkerülnek a spoilerek, mert csak itt követem a sorozatos frontot, és itt nagyon óvatosak vagytok a posztokkal, amit ezúton is köszönök!

Anthonz - 2019. 12. 05. 10:59

Ti miről beszéltek? Az a neve, hogy The Kid.

Annatar - 2019. 12. 05. 12:20

Egyébként meg nem baba. Legalább 2-3 éves embergyereknek felel meg, de még annál is lehet, hogy fejlettebb. Lehet, hogy csak azért nem beszél, mert nem akar :D

winnie - 2019. 12. 05. 12:55

Ti miről beszéltek? Az a neve, hogy The Kid.

a merchandising designerek elmondták, hogy csakis The Child-ként emlegethetik a Disney kérésére. a pókókra és a plüssös reklámokra is The Child van írva.

Malachi - 2019. 12. 05. 13:35

Minden perce tökéletes, imádjuk, nagyon eltalálták. Persze semmi mörcsöt nem veszünk, ellenben ha lenne gyerek nem biztos, hogy megúsznánk plüssYoda nélkül.

bruti - 2019. 12. 05. 19:21

cherockee b+…
Az ilyen kekeckedőmindentszakértőktől leolvad az agyam. Egy egyszerű és találó elnevezésből, mint a Baby Yoda, leméreted az emberiség logikai és értelmi képességét. Miközben mindenki tudja, hogy nem Yoda, csak jobb híján ezt használja, mert még nem közölték a nevét.

szk - 2019. 12. 05. 19:59

Komolyan nem értem egyeseket. Ugye Yoda azt mondja Luke-nak, ő az utolsó Jedi. Namármost az Extended Universe ennek később bőven ellentmond (még jóval a Disney előtt). Ennyi erővel Yoda fajából is megjelenhet egy új egyed. Amúgy a merchandising nem Disney találmány, anno pont a SW futtatta fel.

A sorozatról: nyilván nem egy abszolút 10-es de ahhoz képest amit eddig a Disney leművelt (EP7 és különösen EP8, valamint a végtelenül bugyuta animációs sorozatok) egész szórakoztató. De hosszabb epizódok jobban tetszenének.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz