login |

A Tinder első sorozata: Swipe Night

2019. 12. 06. 19:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, hírek, kampány, video,

Manapság már mindenki sorozatot akar gyártani, és nemrég ezt bizonyítandó a Tinder randialkalmazás is a színre lépett. Na de hogy van ez? Az októberben elindított Swipe Night egy direkt erre az alkalmazásra fejlesztett szkriptelt, interaktív széria a’la Bandersnatch. Ez itthonról is megy akkor?

(Ha már: a Snapchat sorozatairól is terveztem írni, például a Solve-ról, de rájöttem, hogy ahhoz segítséget kellene kérnem olyantól, aki jobban képben van. Valaki?)

Természetesen nem normál hosszúságú, hanem afféle mikrosorozat 4-5 perces epizódokkal, amely egy világvége körítést prezentál, melyben a néző/felhasználó eldöntheti, hogy akarja tölteni az utolsó óráit – és választásai révén is lehet optimálisabb partnert találni. Minden kritikus, sokszor morális döntésre 7 másodperc időnk van – mármint a T/1 akkor igaz, ha itthon is elérhető.

A lényeg, hogy így a szórakoztatást kapcsolja össze a Tinder a fő funkciójával, hiszen a döntések is felkerülnek az illető profiljába.

Ja, és azt el ne feledjem, a sorozatot direkt portrémódban rögzítették sokak örömére.

A rendező Karena Evans volt, az írók Nicole Delaney és Brandon Zuck, a szereplők pedig Angela Wong Carbone, Jordan Christian Hearn és Shea Gabor. A költségvetés 5M dollár. A plakátok alatt, a tovább mögött egy rövid és egy hosszú előzetes, valamint a négy rész – kétszer is. Még nem néztem végig őket, de ha interaktívak, akkor elvileg különböző a “végigjátszásuk”.

vagy

1 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2019. 12. 07. 01:45

Még csak az US-ben érhető el.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz