login |

Crisis On Infinite Earths-promóképek

2019. 12. 06. 15:50 - Írta: Necridus

15 hozzászólás | kategória: kandi, , , , , ,

Everything we know, everything there is, and everything there ever was… is doomed.

Nem semmi, mivel készül a CW jövő héten. Tudtok mondani ekkora sorozatos univerzumot, mint amit az Arrow-val indítottak még 2012-ben? És ekkora crossovert? Itt egy lista, kik azok, akikről tudjuk, hogy megjelennek az eseményben. És nyilván ez csak töredéke azon karaktereknek, akiket felsorakoztattak a sorozatok eddigi futásuk során.

A gigaesemény plakátját már kiraktuk (de azért akadnak elég jó fanartok is), és csak ismétlésképpen: Supergirl, Batwoman, The Flash, majd januárban az Arrow és Legends of Tomorrow részekben követhetjük nyomon, milyen gamechanger események következnek az univerzumban. Az első rész kibeszélőjét igyekszem hétfő este hozni, aztán majd januárban ismét érkezem egy poszttal, ami az esemény lezárását fogja követni.

Az előzetes nagyon spoileres, azt óvatosan nézzétek, de a tovább mögött egy rakat promókép is van. Teljes galéria itt, itt és itt. Meg itt, itt és még itt is.

15 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2019. 12. 06. 16:28

probalom magma tavol tartan mindenfele trailertol de ezeket a kepeket most muszaj volt lecsekkolnom

a Black Lightning Wells kozos kep az egyetlen ami komolyan megmozgatta a fantaziamat

amugy szerintem egeszen egyedulallo amit csinaltak, egyedul az MCU filmes projektjehez tudnam hasonlitani

PositiveRush97 - 2019. 12. 06. 17:06

Remélem annak is élvezhető lesz aki nem nézi mindegyik sorozatot, az eddigiek érthetőek voltak úgy is, a mostanit legjobban az Arrow és Flash sorozatokban vezetik fel, lényegében pont ezeket nézem, a többi valahogy nem érdekel, remélem elég lesz ennyit tudni hozzá, a Supergirlt és Legendst néztem egy darabig, de meguntam őket, de ennyi.

Mate4182 - 2019. 12. 06. 17:21

na ez engem is erdekelne mert a Supergirlt majdnem 2 eve kaszaltam, a Black Lightningot meg cask nem nezem az elso evad vege ota.

a 49 karakterbol nekem speciel van par homalyos folt :D d emajd cask less vhogy

sil - 2019. 12. 06. 17:25

csak nekem természetellenesek ezek a feszítős, pózolós promó képek? :D

DarkEagle - 2019. 12. 06. 17:44

Nem kell hozzá semmiféle előtudás főleg ha valaki még nézi is az Arrow-t meg a Flash-t mert csak ez a két sori beszél a témáról. Sem a Batwoman-ben, sem a Supergirl-ben sem pedig a Black Lightning-ban nem volt téma a Crisis. Mondjuk a BW és a BL meglepően jók főleg a BW mert én baromira nem vártam hogy jó lesz de azért ez betudható talán annak is hogy a CW-n az első 1-2 évad általában jó és utána kezdődik a lejtő. A BL-t viszont pont azért tartom talán a legjobbnak a LOT mellett mert egyáltalán nem követi a sémát totál más stílus mint a többi, nem szimpla szuperhős heti ügyes izé hanem inkább ilyen családi hősködés de mégis komoly témákat feszegetve. Talán a Marveles Cloak and Dagger-höz tudnám hasonlítani csak kevesebb fontos témával.

Crisis után ha csak nem történik tényleg valami hatalmas változás akkor szinte biztos hogy a Supergirl (sajnos) megy a levesbe nálam. Imádom a Super családot kisgyerek korom óta és a casting is zseniális de amit az elmúlt években művelnek ezzel a sorozattal és a szereplőkkel az kritikán aluli. szerencsére jön a Superman sorozat ami talán kárpótol majd. Az Arrow helyére meg ugye Mia sorozata ami egyelőre még kétes hiába szeretem Miát. Flash-nél szintén rezeg a léc de az idei évadban mintha újra visszatalálnának magukhoz. Ez is tipikus egyébként hiszen az Arrow is az 5. évadtól talált magára. Előtte meg szintén volt 2 szar évad és azelőtt meg 2 nagyon jó. :D

Még annyit hogy a LOT nyilván nem kell a crossoverhez hiszen az Januárban kezdődik és az új évadjának 1. része vagy mondjuk úgy a 0. része a crossover rész. Ja és ha már LOT pont tegnap jött ki egy előzetes az új évadhoz. NAGYON BETEG cucc. :D

https://www.youtube.com/watch?v=dVuUd6QS9EY

CrashBoostZoom - 2019. 12. 06. 18:15

@sil

Mindig feszítenek a szuperhős ruhákban de amikor nézed a részeket akkor nem annyira feltűnő mert gyorsan át szoktak váltani, de a képeken nagyon kiütközik.

Succ - 2019. 12. 06. 18:17

@PositiveRush97: Supergirlben az utolsó rész pár perce köthető a Crisishoz, de itt külön megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=nBluoUX1yXQ

Legends-nél évadnyitó rész lesz a Crisis-es rész, így nem hiszem, hogy a sztorihoz kötődik.

Batwomanben említés se volt rá.

jessm - 2019. 12. 06. 19:51

Nagyon várós már tavaly óta.
Nem tudnék ekkora nagyságú crossovert mondani. Még talán a defenders akart volna ilyen lenni.

Rannon - 2019. 12. 06. 22:32

Tök jók ezek a crossoverek, de annak aki mindet nézi. Ha egyet nézek az összes közül akkor szokás szerint -1 rész az évadban.

DarkEagle - 2019. 12. 06. 22:42

Rannon: Pont az előbb írtam fentebb nem sokkal hogy nem kell hozzá a többi sorozat. Megnézed ezt az 5 részt és kész mindent tudni fogsz amit kell.

Szula - 2019. 12. 07. 07:01

Várós a dolog csak ne kéne 1 hónapot várni a 3. és a 4. rész között!! Így az egyben dara nem hiszem hogy összejön.

Llew - 2019. 12. 07. 11:09

egy hónap kihagyás egy crossoverben nem túl sok?

Kati néni - 2019. 12. 07. 17:11

Tyler milyen kis egyszálbél a többi karakterhez, pláne a másik két Supermanhez képest.

Zoli - 2019. 12. 07. 19:48

@sötétsas

“Crisis után ha csak nem történik tényleg valami hatalmas változás akkor szinte biztos hogy a Supergirl (sajnos) megy a levesbe nálam. ”

De most már tényleg atom bizti tuttoka?
évek óta egy csomó sotopztanál olvasom tőled aztán kidereűl,hogy ordas kammantás volt megint…
Supergirlt is hány éve kaszálgatod te jó erdeg….

Wittgen - 2019. 12. 07. 21:09

Én már kb 2 éve kaszáltam az összeset, kivéve LoT, mert az nagoyn ott van hangulatban, az újakba (BL,BW) meg bele sem kezdtem. Viszont ezeket a crossovereket mindig megnézem, mert kafák.
Ez majd megy egybedarával, ha megvan mind az 5 rész.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz