login |

Hírpéntek – Bulletproof 3. évad! Mystery Science Theater 3000-kasza!

2019. 12. 06. 09:09 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Az igazság ára 1. évad, A falka 3. évad, Mondj egy mesét! 2. évad, + Holnapi magyar premier: Élet a Serengeti Nemzeti Parkban 1. évad
 • Premier: Truth Be Told S1 (3 rész), Tell Me a Story S2, Wataha S3, An Unexpected Killer S1, Court Cam S1, Ex on The Beach: Peak of Love S1, Groing Up Hip Hop S5, Project Runway S18, The Interrogator S1 + Finálé: Sunnyside S1 + csütörtökön megvolt az olasz mozikban a L’Immortale-film premierje + kijött az Into The Dark: A Nasty Piece of Work
 • Teljes évados premier: Reprisal S1 (Hulu), The Marvelous Mrs. Maisel S3 (Amazon – vendégblogger?), Triad Princess S1 (Netflix), Astronomy Club: The Sketch Show S1 (Netflix), Virgin River S1 (Netflix), Fuller House S5 (Netflix), Inside Edge S2 (Amazon), O Escolhido / The Chosen One S2 (Netflix), The Confession Killer S1 (Netflix), Clifford S1 (Amazon)
 • Magyar premier – HBO: 01.10 Az ifjú pápa (The Young Pope) 2. évad (Az új pápa (The New Pope))
 • Magyar premier – Nickelodeon: tavasz Paddington (Paddington) 1. évad
 • A RakutenTv-n itthon is ingyenesen elérhető magyar felirattal a Matchday: Inside FC Barcelona című 8 részes dokusorozat – itt.
 • Új a magyar Netflix-en: Three Days of Christmas / Dias de Navidad S1 (spanyol), Glow Up S1
 • A The Boys 2. évadja nyáron kerül fel az Amazon-ra. Természetesen 2020-ban.
 • Valakinek sok ideje volt? Íme azok a The Simpsons-poénok (képekkel), amik elveszthették viccességüket a Disney+-os croppolt, csonkított verzió miatt.
 • Nem bírták ki: a Riverdale-spinoff Katy Keene 02.06-i premierje előtt a CW új sorozatának főszereplője, Lucy Hale fel fog tűnni a Riverdale-ben, amikor Veronica New York-ba utazik egy főiskolai elbeszélgetésre, és ha már ott van, beugrik régi barátjához, hogy vásároljanak egy nagyot.
 • A The Witcher 1. évadjába nem fért bele az összes első könyves sztori, így a készítőknek szelektálniuk kellett.
 • A FOX pilotszkriptet rendelt be az angol This Country című komédia alapján.
 • Pilotszkript: Troll – Amazon, komédia, készítő: Lee Sung Jin, rendező: Rhys Thomas, egy örök optimista férfiről, aki nem hajlandó feladni álmait, hogy világhírű dokumentumfilmes legyen annak ellenére, hogy még sosem csinált dokut. Miután online rászállnak, úgy dönt, hogy elkészíti első filmjét – arról a trollról, aki zaklatta, de eközben egy geopolitikai összeesküvésre botlik bele.
 • Kelsey Grammer szerint már tavasszal leforgathatják a Frasier felélesztését/folytatását. Persze otthona még mindig nincs, de kizárt, hogy ne találjanak.
 • A The Chi-ból kirúgott főszereplő, Jason Mitchell egy rádióműsorban beszélt arról, hogy ő miképp látta a távozásához vezető eseményeket – itt a teljes interjú is.
 • Woody Allen megegyezett az Amazon Prime-mal 68 millió dolláros kártérítési pere kapcsán, a felek természetesen a részletekről nem beszélnek.
 • A Sky One berendelte a Bulletproof 3. évadját. (Hivatalosan erről nincs hír, de az eheti Produkciós Közlönyben listázzák a forgatáskezdés időpontját. Értelemszerűen mérget venni csak a bejelentés után lehet, de eddig minden ilyen PK-s előzetes infó igaznak bizonyult, sokszor pont az adott szám megjelenése előtt számolnak be róla a tévés oldalak, ami nem véletlen.)
 • A Netflix elkaszálta a Mystery Science Theater 3000-et.
 • Bryan Tucker, a Saturday Night Live egyik írója beszél arról, hogy miképp hatott a The Ben Stiller Show annak idején komédia írók egy teljes generációjára.
 • Damon Lindelof, a Watchmen készítője beszél az 1×07-ben történtekről.
 • Vendégszerep: Katrina Lenk – Tommy (visszatérő), Busy Phillips, Ice Cube – Astronomy Club: The Sketch ShowSimilce Diesel, Renée Elise Goldsberry, Manish Dayal, Jimmy Tatro, Carlos Alazraqui, Eric Bauza, Grey Griffin, Kevin Michael Richardson, Fred Tatasciore, Tru Valentino – Fast & Furious: Spy Racers,
 • Állandó szerep: Kelly Macdonald – Line of Duty S6, Anna Chancellor, James Fleet, Ingrid Oliver, Ruth Madeley, Hakeem Kae-Kazim, Bianca Simone Mannie – The Watch (BBC),
 • Interjú: Kerry Ehrin (a The Morning Show showrunnerje), Dan Fogelman (a This Is Us készítője), Phoebe Waller-Bridge (a Fleabag készítője és főszereplője), Kathryn Hahn (Mrs. Fletcher – Mrs. Fletcher), Steven Knight (a See készítője),
 • A Charlie’s Angels, azaz a Charlie angyalai itthon sem lesz sikeres a mozikban, hiszen mindössze 11 689-en látták a nyitó hétvégéjén
 • A Showder Klub – 24×09 műsorvezetője Elek Péter lesz, fellép: Dombóvári István, Felméri Péter és Beliczai Balázs.
 • Sorozatberendelés: Generation – HBO Max, fekete komédia, készítő: Zelda Barnz, executive producer Lena Dunham, egy konzervatív közösség középiskolás tinijeiről, akik elkezdik felfedezni a szexualitást, ami próbára teszi mélyen gyökerező hitüket az életről, szerelemről, családról. Szereplők: Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell, Haley Sanchez, Uly Schlesinger, Sam Trammell, Chase Sui Wonders,h Justice Smith, Martha Plimpton.
 • Pilotszkript: The Big Presto – csatorna nélkül, készítő: Benjamin és Paul China, executive producer: John Wells, egy feltörekvő bűvészről, aki véletlenül tényleg félbevágja a közönsége egyik tagját egy trükk közben, de idővel rájön, hogy csak egy sakkbábu volt egy bonyolult gyilkosságban.
 • Annyira adta volna már korábban is, de most végre jönni fog. A Netflix-re érkezik egy Gogglebox-szerű sorozat, amiben a RuPaul’s Drag Race-ből ismert Trixie Mattel és Katya Zamolodchikova fogja szemlézni és kommentálni a platform sorozatait.
 • A BBC berendelt egy 5 részes dokusorozatot New Labour címmel, melyben Tony Blair mozgalmát és annak évezred-forduló körli dominanciáját fogják bemutatni, azt hogy a vezetők hogy vették át a hatalmas és kerültek megválasztásra.
 • A TruTv 20 részre berendelte a Hot Ones: The Game Show-t, ami a Sean Evans-féle webes talkshow-sorozat spinoffja lesz – emellett pedig a websorozat részeit is adni fogja a csatorna. A játékban két csapat fog 3 fordulóban küzdeni egymással popkult kérdésekre válaszolva, miközben persze csípős csirkeszárnyakat esznek, egyre keményebbeket, amik hatására mentális és vizuális képességeik egyre kevésbé lesznek megbízhatóak. Fődíj: 25e dollár.

7 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2019. 12. 06. 09:23
Anonymus - 2019. 12. 06. 09:35

“A The Witcher 1. évadjába nem fért bele az összes első könyves sztori, így a készítőknek szelektálniuk kellett.”

Pár 100 oldalas könyvekről van szó, hogy nem sikerült egy 8 órás sztoriba belerakni az összeset?
A Trónok harcánál még el is hiszem, de itt kicsit felvontam a szemöldököm.

goodjohnwin - 2019. 12. 06. 10:10

*Gogglebox

Hádész - 2019. 12. 06. 10:32

Anonymus: Ez tényleg furcsa, mivel az első kötet 7 novellából áll, de gondolom van ami nagyobb hangsúlyt kapott, illetve össze is kellett kötni valahogy. Nem hiszem, hogy epizódikus irányba akartak elmenni, figyelembe véve a további könyveket.

dochollywood - 2019. 12. 06. 11:03

The Trial of Christine Keeler S1 (BBC One, dec. 29.)

6 részes dráma Christine Keeler és a 60-as évek brit politika elitjének botrányokkal tarkított kapcsolatát dolgozza fel.

Sophie Cookson (Gypsy)
Ben Miles (The Crown, The Capture)
Ellie Bamber (Les Misérables)
Emilia Fox (Silent Witness)
James Norton (McMafia, Happy Valley)

kiskiraly - 2019. 12. 06. 12:31

Egyik magyar könyvkiadó bejelentése alapján megvásárolták a Segítség, megnősültem! megfilmesítési jogait
Ami nyilván ebből a blogot is érinti, hogy mint tévéfilmre hivatkoznak

https://www.facebook.com/sebestyenestarsakiado/posts/604714026939864

kiskiraly - 2019. 12. 06. 20:34

A szlovák köztévé elkezdte bővíteni a csatorna portfolióját:
3-as csatorna (12.22): retro csatorna 60+os nézőknek
4-es csatorna (jövőre tervezve): sportcsatorna

Itt a link egy ajánló videóval:
https://www.mediaguru.cz/clanky/2019/12/slovenska-rtvs-spusti-treti-kanal-zameri-se-na-divaky-60/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz